Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κάνα βιβλιοπωλείο ή σε πιο ενημερωμένα τουριστικάδικα με ξενο Τύπο ίσως.

Μετά shops μουσείων - Ιανός .

Thanks

Βρήκα στον Μαλλιάρη και σε second hand μαγαζί κάτι κάρτες μούρλια

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

???

Κατεβασα τα lububtu, για να το τρεξω με usb ποιο προγραμμα κατεβαζω???

Eχει ψωνισει κανεις απο εδω? http://www.raffaello-network.com

Ειναι safe η ιστοσελιδα (εχω καταληξει πως ναι, αλλα...)? Και ειναι original τα αντικειμενα ή μπα?

Ευχαριστω :)

Απο τιμες σχιζει παντως....

Δημοσ.

???

Κατεβασα τα lububtu, για να το τρεξω με usb ποιο προγραμμα κατεβαζω???

Eχει ψωνισει κανεις απο εδω? http://www.raffaello-network.com

Ειναι safe η ιστοσελιδα (εχω καταληξει πως ναι, αλλα...)? Και ειναι original τα αντικειμενα ή μπα?

Ευχαριστω :)

Tο universal usb installer θα χρειαστεις
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σε καποια ειναι τσουχτερο (βασικα πανω κατω οσο στα καταστηματα) αλλα σε καποια ειναι οντως καλες..

Κι αλλη μια ερωτηση (αυτη για το rafaello ισχυει ακομα ε), ειναι κανεις που να ειχε καρτα της Τραπεζας Κυπρου και να την αλλαξε σε Πειραιως? Ποσο χρονοβορα διαδικασια ειναι απο τη στιγμη που θα εξυπηρετηθεις απο το προσωπικο? Ρωταω γιατι μου ηρθε ειδοποιηση να την αλλαξω αλλα θελω να ξερω περιπου ποσο χρονο θα χασω.

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου δωσει στοιχεια ωστε να προσδιορισω τον Σταθμο του ΟΣΕ στον Πειραια και στην Αθηνα στο Google maps;

http://www.stigmap.gr/bc8521-stathmos-ose-html?

επιλεγεις περιοχή και σου βγαζει τους σταθμους.αν θες να μεταφερθεις στο gmaps πατας το google στο χαρτη.

Δημοσ.

Μου ηρθε κληση για παρκαρισμα 2+ χρονια μετα με το ταχυδρομειο (απο δημοτικη αστυνομια). Θα παω να την πληρωσω για να μη μπλεκω με εφοριες και λοιπα, αλλα μηπως ξερει καποιος τι συμβαινει μελλοντικα με τις κλησεις της δημοτικης αστυνομιας?

Δημοσ.

Διορθώστε με,άλλα οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας δέν μπαίνουν στην εφορία.

Στέλνουν την ίδια κλήση,εδώ και 4 χρόνια σε συνάδελφο και ο τελευταίος τους έχει συνδέσει με Κάιρο.Ποιο πολύ κοστίζουν οι επιστολές πλέον.

Τώρα για το τι θα γίνει μελλοντικά...

Α,επίσης ένα φάουλ την Δημοτικής:

Εστω οτι πάς να πληρώσεις στο ταχυδρομείο κλήση.Στο ταχυδρομείο θα σου ζητήσουν να πληρώσεις παράβολο (4 ευρώ νομίζω).Αν πληρώσεις όμως κλήση τροχαίας,για το ίδιο παράπτωμα,δέν υπάρχει επιβάρυνση.

Νταβατζιλίκι much?

Δημοσ.

Διορθώστε με,άλλα οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας δέν μπαίνουν στην εφορία.

Στέλνουν την ίδια κλήση,εδώ και 4 χρόνια σε συνάδελφο και ο τελευταίος τους έχει συνδέσει με Κάιρο.Ποιο πολύ κοστίζουν οι επιστολές πλέον.

Τώρα για το τι θα γίνει μελλοντικά...

Α,επίσης ένα φάουλ την Δημοτικής:

Εστω οτι πάς να πληρώσεις στο ταχυδρομείο κλήση.Στο ταχυδρομείο θα σου ζητήσουν να πληρώσεις παράβολο (4 ευρώ νομίζω).Αν πληρώσεις όμως κλήση τροχαίας,για το ίδιο παράπτωμα,δέν υπάρχει επιβάρυνση.

Νταβατζιλίκι much?

Θα τον πιάσουν σε καμια εξακρίβωση και αν δεν έρθει δικός σας να πληρώσει,πάει αυτόφωρο.Ακόμη κι αν έχει λεφτά μαζί του!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...