Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 λογικά με την ΕΣΣΟ του Μαρτίου, είναι πολύ σύντομα για του Ιανουαρίου...
Liverpool89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Οταν ειναι να παρουσιαστεις θα σε παρουν τηλεφωνο απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης σου ή θα ερθουν απο κει ... Δεν ξεφευγεις. Πλακιτσα... Θα το μαθεις περιπου 1.5 μηνα πριν παρουσιαστεις..
moumias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ερωτηση για πιστωτικη καρτα,θελω να παρω κατι που κανει πχ 300 ευρω με δοσεις,τα 300 ευρω θα μου τα παρει αμεσως απο την καρτα η θα περνει μονο τις δοσεις? κι αν τα παρει αμεσως ολα,μετα εγω ποτε θα ξαναεχω τα 300 στην καρτα?
yannis27gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μονο τη δοση θα παίρνει. Άμα τα έπαιρνε όλα, τι διάολο δόσεις θα ήταν τότες;
moumias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 αρα πρεπει να εχω μονο το ποσο της δοσης μεσα?
leftermann Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 για πιστωτική ή για χρεωστική κάρτα μιλάμε; "Να έχεις μέσα 300 ευρώ", σαν ν έχεις στο μυαλό σου χρεωστική ακούγεται. Νομίζω ότι με χρεωστική δεν μπορείς να κάνεις δόσεις. Με πιστωτική, κάθε μήνα θα σου έρχεται ο λογαριασμός με το ποσό της δόσης (+ότι άλλο ψωνίσεις) και από εκεί και πέρα εσύ ξοφλάς όπως κρίνεις (και τοκίζεσαι ανάλογα...)
therock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαι επαρχια και δεν εχω μαζι μου το βιβλιαριο ΟΑΕΕ. Γινεται με καποιο τροπο ο συμβεβλημενος γιατρος να βρει απο το συστημα οτι ειμαι καλυμμενος ωστε να πληρωσω αυτο που μου αναλογει και οχι το πληρες ποσο?
moumias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 για πιστωτική ή για χρεωστική κάρτα μιλάμε; "Να έχεις μέσα 300 ευρώ", σαν ν έχεις στο μυαλό σου χρεωστική ακούγεται. Νομίζω ότι με χρεωστική δεν μπορείς να κάνεις δόσεις. Με πιστωτική, κάθε μήνα θα σου έρχεται ο λογαριασμός με το ποσό της δόσης (+ότι άλλο ψωνίσεις) και από εκεί και πέρα εσύ ξοφλάς όπως κρίνεις (και τοκίζεσαι ανάλογα...) για πιστωτικη, ετσι το εβαλα το ποσο,απλα θελω να ξερω αν πρεπει να υπαρχει ολο το ποσο που θα κανει το προιον για να μου το παρει το μαγαζι και μετα η τραπεζα να μου το επιστρεψει και να δινω τις δοσεις η απλα μονο πχ 10 ευρω τη δοση?
nic123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολουσ μηπως ξερετε αν τα ελτα ειναι ανοιχτα αυριο ?
Silverage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 για πιστωτικη, ετσι το εβαλα το ποσο,απλα θελω να ξερω αν πρεπει να υπαρχει ολο το ποσο που θα κανει το προιον για να μου το παρει το μαγαζι και μετα η τραπεζα να μου το επιστρεψει και να δινω τις δοσεις η απλα μονο πχ 10 ευρω τη δοση? Μα η πιστωτικ/ή δεν έχει χρήματα μέσα.Τα τραβάει όλα το μαγαζί απο την τράπεζα και μετά πληρώνεις εσυ στην τράπεζα το ποσό με δόσεις.
moumias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μα η πιστωτικ/ή δεν έχει χρήματα μέσα.Τα τραβάει όλα το μαγαζί απο την τράπεζα και μετά πληρώνεις εσυ στην τράπεζα το ποσό με δόσεις. τα τραβαει ολα οκ,μετα απο ποσες μερες μπορω να τα παρω πισω εγω τα λεφτα?
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Πουλάνε κάπου μεμονωμένα τα πλαστικά που έχουν τα ακουστικά για τα κινητά? Έχω χάσει το ένα και δεν λέει να αγοράζω καινούργια μόνο για ένα πλαστικό.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Τα ακουστικα παιζει να ναι πιο φθηνα...
Silverage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 τα τραβαει ολα οκ,μετα απο ποσες μερες μπορω να τα παρω πισω εγω τα λεφτα? Εεεεεε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις