yannis27gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μου ηρθε ειδοποιητηριο στην διευθυνση μου το οποιο ειναι σε ενα ακυρο ονομα. Φανταζομαι καποιο λαθος η απατη θα ναι? Πηγα στο ταχυδρομιο αλλα ειχε ρτελη ουρα και εφυγα. Αξιζει να ασχοληθω περαιτερω? Αξίζει γιατί προφανώς έγινε λάθος και το σωστό άτομο περιμένει αυτό το ειδοποιητήριο. Και στη δική μου θυρίδα είχαν βάλει αλλουνού γράμμα, έπρεπε να το πετάξω; Πάνε στο ταχρυδρομίο κι ενημέρωσέ τους. 2
bluesattack Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 xe , aggeliopolis , υπαρχει και κανα αλλο μεγαλο σαιτ ?
άδικος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 xe , aggeliopolis , υπαρχει και κανα αλλο μεγαλο σαιτ ? ricardo.gr, emarket. Αλλά νομίζω παίζει κάποια προμήθεια στη πώληση.
bluesattack Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 thanx.Bασικα ψαχνω καμμια 10 βιβλια ...
άδικος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Οπότε για αγορά δε σε αφορά η προμήθεια. Τσέκαρε τα
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Έχω τους φακους επαφής μέσα στην θήκη τους με το υγρό για πάνω από 3 βδομάδες. Έχω ακούσει οτι καλό είναι ανά βδομάδα να ανανεώνεις το υγρό ακομά και αν δεν τους χρησιμοποιείς. Είναι αναγκαίο αυτό ή δεν είναι κάτι σημαντικό και μπορώ να τους ξαναφορέσω μετά από 3 βδομάδες χωρίς να γίνει τίποτα?
actorius Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Αν είναι μηνιαίοι έτσι κ αλλιώς θα πρέπει σε λίγο να τους αλλάξεις αφού έχουν κλείσει σχεδόν μήνα στη θήκη.
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ξέρει κανένας πόσο μπορεί να κοστίζει ένα πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για την ΔΕΗ, για αλλαγή ονόματος χρήστη;
Gtr34 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ξέρει κανένας πόσο μπορεί να κοστίζει ένα πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για την ΔΕΗ, για αλλαγή ονόματος χρήστη; Για να βάλω νυχτερινό είχα βγάλει πιστοποιητικό είχα δώσει 70 ευρώ, ήταν γνωστός μου όμως και μου έκανε καλύτερη τιμή, οπότε υπολόγιζε λίγο παραπάνω . 1
manbook Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ξέρει κανένας πόσο μπορεί να κοστίζει ένα πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για την ΔΕΗ, για αλλαγή ονόματος χρήστη; Εδώ στη χαμουτζία τσακώνονται ποιός θα σου πρωτοδώσει κάρτα με ένα πενηντάρι. Πολλοί έτσι βγάζουν μεροκαματάκι,αποφεύγοντας τη δουλειά. Μηχανάκι και διανομές πιστοποιητικών,ένα πενηντάρι η βόλτα. Ούτε άγχος,ούτε τρέξιμο και κυνηγητό δουλειάς,ούτε κόπος,ούτε σκαψίματα στις οικοδομές,ούτε aftersales,γάμα τα με κεφαλαία γράμματα... ...κι εμένα που μ' έστελνε η μανούλα μου σχολειό για να πααίνω,τι κατάλαβα; 1
Geos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Επηγα και απεστειλα ενα φακελο με φυσαλιδες βαρους 0.276 κιλα μεσω ελτα και με χρεωσε σαν να ηταν επιστολικο ταχυδρομιο και διαστασεις ακα/στα. Πως μπορω να στειλω και να υπαγομαι σε χρεωσεις που αντιστοιχουν σε συγκεκριμενες διαστασεις; Αν στειλω μικρο κουτακι θα το χρεωσουν ως δεμα ακομα και αν ζυγιζει 200 γραμμαρια;
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Αν είναι μηνιαίοι έτσι κ αλλιώς θα πρέπει σε λίγο να τους αλλάξεις αφού έχουν κλείσει σχεδόν μήνα στη θήκη. Η ημερομηνια ληξης τους, ειναι 30 χρησεις, οχι 30 μερες.
yannis27gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Στο ειπε γιατρος αυτο; Δηλαδή το βαζεις μια, μετα τον φυλας ενα μηνα, κοκ και ειναι μια χαρα ενα χρονο μετα; Υπερβολικο το παραδειγμα αλλα καταλαβαινεις τι εννοω. Σε καθε περιπτωση, εγω παιρνω καλους φακους, τους φοραω 15 ωρες τη μερα -τουλαχιστον- και μου πανε ανετα 2 μηνες+.
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Απο το καταστημα που τους παιρνω μου το ειπαν αλλα το εχω ακουσει και απο αλλου. Εξαλλου 5 ωρες μαξ να τους φορεσω την φορα που θα τους βαλω. Για το υγρο τωρα τι παιζει. Ανα βδομαδα θελει αλλαγη ακομα και αν δεν τους χρησιμοποιω?
kalogeros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Έστω βίντεο στο youtube σε διάφορες αναλύσεις (360p, 480p, 720p και 1080p). Με ποιον τρόπο μπορούμε να κατεβάσουμε το βίντεο στη μέγιστη ανάλυση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις