Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.thefreedictionary.com/

Δοκίμασε αυτό.

Γενικά, if you google it, it will come.

Μιας και πιάσαμε τη κουβέντα, αυτά τα hankies τα είχα μόνιμα στη τσέπη στο στρατό.

Κάποιος μου τα ζήτησε στην ανάγκη & γύρισε πίσω φωνάζοντας πως πήρε φωτιά ο κwλος του   :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τα μωρομάντηλα δεν είναι αντιμικροβιακά. Αυτά τα wet hankies τα έχει ο Μασούτης πάντως.

ΤΑ εχει και στον ΓΑΛΑΞΙΑ τα πηρα προχτες σε οικονομικη συσκευασια 4=2 ευρω μονο !

Δημοσ.

http://www.thefreedictionary.com/

Δοκίμασε αυτό.

Γενικά, if you google it, it will come.

Μιας και πιάσαμε τη κουβέντα, αυτά τα hankies τα είχα μόνιμα στη τσέπη στο στρατό.

Κάποιος μου τα ζήτησε στην ανάγκη & γύρισε πίσω φωνάζοντας πως πήρε φωτιά ο κwλος του   :-D

Ένας υπολοχαγός μου είχε ζητήσει ένα ξημέρωμα μαντιλάκια και του έδωσα κάποια που είχαν μπόλικο οινόπνευμα πάνω. Τι γέλιο ρίξαμε όταν βγήκε δεν λέγετε. :P

• Like 1
Δημοσ.

Με υγρα μαντηλακια καθαρισμου τι παιζει γενικοτερα? Κοιταζα στο σουπερ μαρκετ και εβρισκα μονο μωρομαντηλα. Αυτα τι ειναι, πονο αρωματικα? Θελω κατι που να ξεπλενει και μικροβια κατα την εφαρμογη του.

Δες και αυτά.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιήσα κάποια άλλα μαντηλάκια της ίδιας εταιρίας στο στρατό, κάτι πράσινα, med κάτι. Πιο πολύ για τα πόδια γιατί ήμουνα λίγο ψείρας και δε μπορούσαμε να κάνουμε μπάνιο κάθε μέρα. Τέλος πάντων, στρατά...

Εμένα η μικρή απορία μου που ψάχνει σύντομη απάντηση είναι αν μπορώ να βαλω κωδικό σε ένα αρχείο excel ώστε να μη μπορεί να το διαβάσει κανένας άλλος. Έχω ένα excelακι που άρχισα να γράφω για δουλειές και συνεντεύξεις όπως μου πρότεινε ένας σύμβουλος εργασίας, αλλά σιγά σιγά  σκέφτομαι να αρχίσω να γράφω και άλλο πράγματα γιατί βολεύει, όπως τρελές ιδέες, στιχάκια και άλλα τέτοια που δε θα αισθανόμουνα και πολύ άνετα αν τα διάβαζε κάποιος άλλος.

Δημοσ.

Εμένα η μικρή απορία μου που ψάχνει σύντομη απάντηση είναι αν μπορώ να βαλω κωδικό σε ένα αρχείο excel ώστε να μη μπορεί να το διαβάσει κανένας άλλος. Έχω ένα excelακι που άρχισα να γράφω για δουλειές και συνεντεύξεις όπως μου πρότεινε ένας σύμβουλος εργασίας, αλλά σιγά σιγά  σκέφτομαι να αρχίσω να γράφω και άλλο πράγματα γιατί βολεύει, όπως τρελές ιδέες, στιχάκια και άλλα τέτοια που δε θα αισθανόμουνα και πολύ άνετα αν τα διάβαζε κάποιος άλλος.

Βεβαίως.

Δημοσ.

Ετςι και κάποιος ήθελε να βρει hdd brackets 3.5 to 5.25 στην Αθήνα και άμεσα, που θα του προτείνατε να κοιτάξει;

Thanks

Δημοσ.

Μου ηρθε ειδοποιητηριο στην διευθυνση μου το οποιο ειναι σε ενα ακυρο ονομα. Φανταζομαι καποιο λαθος η απατη θα ναι? Πηγα στο ταχυδρομιο αλλα ειχε ρτελη ουρα και εφυγα. Αξιζει να ασχοληθω περαιτερω?

Δημοσ.

Ετςι και κάποιος ήθελε να βρει hdd brackets 3.5 to 5.25 στην Αθήνα και άμεσα, που θα του προτείνατε να κοιτάξει;

Thanks

Μια βόλτα στη Στουρνάρη. Πιο συγκεκριμένα για κατάστημα ας πει κάποιος Αθηναίος  :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...