Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα. Αναζητω Αφυγραντηρα . Αυτος του E-shop.gr  αξιζει Η εχετε να προτεινετε κατι αλλο ; Αμεση αγορα ακομα και σημερα!

http://www.e-shop.gr/product?id=HAP.540702

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρει κανείς αν υπάρχει αστικό από Κηφισιά για αεροδρόμιο περίπου στις 5 το πρωί (καθημερινές); Θυμάμαι κάποτε είχα πάρει ένα, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν τόσο πρωί.

Μόνο αυτά.

Αν ρισκάρεις, παίρνεις Χ14 μέχρι Σύνταγμα και από εκεί Χ95.

Δε χρειάζεται να φτάσει Σύνταγμα. Αν κατέβει στον κόμβο Κηφισίας-Ατικής οδού, περνάει το Χ93 για αεροδρόμιο. Σίγουρα έχει στις 5.

• Like 2

Μπορω να γραψω τραγουδακια σε cd, αλλα οταν παω να γραψω βιντεο σε dvd μου βγαζει προβλημα. Το εχω δοκιμασει με 2 προγραμματα.

Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν, το να εχει χαλασει απλα το hardware (το λειζερ η δεν ξερω και εγω τι αλλο) και τζαμπα να ψαχνομαι για αλλες αιτιες στο software? Υποψην οτι τον δισκο παιζει να τον εχω και 10 χρονια

Να αγοράσεις ένα επανεγγράψιμο αν δεν έχεις και να κάνεις τις δοκιμές για να μην χαλάς δισκάκια.

Μπορω να γραψω τραγουδακια σε cd, αλλα οταν παω να γραψω βιντεο σε dvd μου βγαζει προβλημα. Το εχω δοκιμασει με 2 προγραμματα.

Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν, το να εχει χαλασει απλα το hardware (το λειζερ η δεν ξερω και εγω τι αλλο) και τζαμπα να ψαχνομαι για αλλες αιτιες στο software? Υποψην οτι τον δισκο παιζει να τον εχω και 10 χρονια

Να αγοράσεις ένα επανεγγράψιμο αν δεν έχεις και να κάνεις τις δοκιμές για να μην χαλάς δισκάκια.Περίεργο μου ακούγετε να έχει χαλάσει το λέιζερ μόνο για τα βίντεο και όχι για τα τραγούδια.

Με ποιο προγραμμα να κατεβασω βιντεο με τζακι σε 1080π [λογου χαρη

] και η εικονα να παραμεινει αναλλοιωτη; [νταξει γιατι ο ηχος ποσο 1080p [μ αρεσει που το γραψα με αγγλικο] παιζει να ειναι;]
Επισης αμα ξερετε καποιο αλλο βιντεο με ακομα καλυτερη αναλυση πειτε μου!
Ευχαριστωωωω mary christmas ή mary popins που λενε τα ημιζ

Μόνο αυτά.

Αν ρισκάρεις, παίρνεις Χ14 μέχρι Σύνταγμα και από εκεί Χ95.

Δε χρειάζεται να φτάσει Σύνταγμα. Αν κατέβει στον κόμβο Κηφισίας-Ατικής οδού, περνάει το Χ93 για αεροδρόμιο. Σίγουρα έχει στις 5.

Σωστός. Την είχα ξεχάσει τελείως σαν επιλογή, και το έχω ξαναπάρει μάλιστα από το συγκεκριμένο σημείο... 

Ευχαριστώ

Με ποιο προγραμμα να κατεβασω βιντεο με τζακι σε 1080π [λογου χαρη και η εικονα να παραμεινει αναλλοιωτη; [νταξει γιατι ο ηχος ποσο 1080p [μ αρεσει που το γραψα με αγγλικο] παιζει να ειναι;]

Επισης αμα ξερετε καποιο αλλο βιντεο με ακομα καλυτερη αναλυση πειτε μου!

Ευχαριστωωωω mary christmas ή mary popins που λενε τα ημιζ

Απο το γιουφτούμπ δεν θες πρόγραμμα πάς keepvid.com απο αλλού με idm και τι να τήν κάνεις μεγαλύτερη ανάλυση ώρα είναι να μας πείς ότι έχεις και τον εξοπλισμό για να την προβάλεις 5 ώρες σε 4Κ θα ήθελες γίγα με το κιλό για 52 λεπτά είχα δεί ήθελε 160 γίγα.

α καλα οκ ! βαριεμαι να περιμενω καμια βδομαδα -και βαλε χαχαχχαχα-να κατεβουν τα τριψηφιοςαριθμος GB :D thanks! Καλα δε θα προβαλλοταν 5 ωρες σιγα :P  απλα σκεφτομουν να βρω τζακι , ενυδρειο και τετοια ! ^_^

Με υγρα μαντηλακια καθαρισμου τι παιζει γενικοτερα? Κοιταζα στο σουπερ μαρκετ και εβρισκα μονο μωρομαντηλα. Αυτα τι ειναι, πονο αρωματικα? Θελω κατι που να ξεπλενει και μικροβια κατα την εφαρμογη του.

Με υγρα μαντηλακια καθαρισμου τι παιζει γενικοτερα? Κοιταζα στο σουπερ μαρκετ και εβρισκα μονο μωρομαντηλα. Αυτα τι ειναι, πονο αρωματικα? Θελω κατι που να ξεπλενει και μικροβια κατα την εφαρμογη του.

https://www.google.gr/search?q=wet+hankis&oq=wet+hankis&aqs=chrome..69i57j0l5.4931j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8#es_sm=122&espv=210&q=wet+hankies&spell=1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...