Cossutius. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέχρι πριν κάποια χρόνια, μπορουσε κανεις να πάρει τηλεφωνο στο ΙΚΑ και να καλέσει γιατρό στο σπίτι του, εφόσον ειχε τα χάλια του (πχ υψηλό πυρετο) Ισχύει πλέον αυτό?Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας?
manbook Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Σε καλό σου... Μ´ έκανες και γέλασα. Λεφτά έχεις; 4
Pintsie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 αυτο νομιζω οτι ισχυει αν εχεις παρει επιδοτηση απο οαεδ ή εσπα ok! Ευχαριστώ!!!
DrLo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά απορία: 'Εστω οτι γίνεται πόλεμος ανάμεσα σε 2 κράτη.Ένας στρατιώτης πυροβολάει τον άλλο που είναι εχθρός και τελικά επιζούν, τελειώνει ο πόλεμος και μετά έκεινος που πυροβόλησε έρχεται να μείνει στη χώρα του άλλου. Ο άλλος μπορεί να του κάνει μήνυση μετά; Αν μιλάς για μάχη φυσικά και όχι. Αν είναι σε στυλ ο ένας αιχμάλωτος και ο άλλος τον πυροβολά για χαβαλέ φυσικά και διώκεται αλλά δε ξέρω με ποιά διαδικασία (πχ σε κάποιο ειδικό δικαστήριο παρά σε ένα "κανονικό" ποινικό".
leftermann Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 για μαθητή δημοτικού (Γ τάξη προς το παρόν), να έπαιρνα το Μείζον Ελληνικό Λεξικό λέτε, ή κάποιο άλλο; Αυτά τα 3 λεξικά εδώ είναι διαφορετικά μεταξύ τους; Το 2ο μάλλον είναι, αλλά το 10 και το 30 ίδια με φαίνονται...
Chrisxxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Παρε κατι να του μείνει για μια ζωή, Θα πρότεινα Μπαμπινιώτη αλλά και ο Φυτράκης που είχα εγω μέχρι τέλος λυκείου μου ήταν χρήσιμος.
mary Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εχω το τελευταιο σε εφαρμογη για τον υπολογιστη, αν ενδιαφερεσαι leftermann.... Μπορω να το ανεβασω κάπου και να σου δωσω το λινκ
leftermann Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το έχω κι εγώ στον υπολογιστή το τελευταίο. Αλλά είναι άβολο για τον μικρό, νομίζω καλύτερα να υπάρχει το έντυπο. Ευχαριστώ. Ο Μπαμπινιώτης καλύτερος εν; Αμάν, τι 86 ευρώ λέει ο Σκρουτζ. 1
Chrisxxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Νομιζω ότι είναι καλύτερος ή ετσι μας έλεγαν στο σχολείο αλλά ναι 86 ευρώ. Τεραστια διαφορά.. Καλύτερα να στα πει βεβαια και ένας θεωρητικός που μπορεί να τα εχει δει και τα 2.
scullyist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δίσκος με 100% υγεία στο sentinel (και παραμένει), από εσωτερικός έγινε εξωτερικός. α) σε χίλιες δυο μεριές έχουν καταστραφεί αρχεία ->corrupted φωτος, π.χ., β) σε κάποια folder δεν έχω καν πρόσβαση, "file or directory is corrupted or unreadable". γ) κάθε φορά που τον συνδεω -αν και μια φορά έκανα ήδη scan&fix- βγάζει μήνυμα για found/fix errors για 2/4 patritions του. Κοινώς, γαμιέται και μου @#!$! και αρχεία δουλειάς . Η ερώτηση είναι, wtf έφταιξε αφού ήταν μια χαρά δίσκος και πριν την αλλαγή δεν έπαιζε τίποτα τέτοιο. Θεωρητικά το κουτί ήταν/είναι μια χαρά. Από -πρώην- 500άρι mybook που τώρα του κότσαρα τον εσω (1ΤΒ, αλλά το κουτί έχει δική του τροφοδοσία και μου είπαν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο πάντρεμα). ?
bluesattack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως εχει καποιος αυτη τη σομπα http://www.edepo.gr/p.Sompa-Alogonou-1800-W-OSKAR-plus.718574.html να τον ρωτησω κατι ?
Salonikios933 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια. Σε παιδικο δωματιο κατα την διαρκεια του υπνου επιτρεπεται ο Θερμοπομπος να ειναι ανοιχτος η θα εχουμε κανα θεμα με το μικρο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις