revolver1990 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 http://support.apple.com/kb/PH1468 και Τσέκαρε...λογικά ισχύει για όλες τις εκδόσεις!. Επίσης γνωρίζει κανείς κάνα παρόμοιο site σαν το library genesis?
Praetorianos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχώς δεν έφτιαξε. It just works σου λέει μετά η ντροπή της Στέππας, μου πήρε κι αναβάθμιση. Thanks για τον κόπο πάντως. btw δεν κατάλαβα τι κάνει το library genesis, δες αν έχει καμιά σχέση το Mendeley με αυτό που ζητάς.
revolver1990 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το library genesis είναι ένα site το οποίο λειτουργεί ακριβώς όπως λειτουργούσε και το gigapedia...δηλαδή διαθέτει free βιβλία επιστημονικού ενδιαφέροντος με μεγάλη ποικιλία.Το χρησιμοποιούσα συχνά και το είχα προτείνει και σε καθηγητές μου ( ) απλά τώρα τελευταία υπάρχουν κάποια βιβλία κυρίως τελευταίες εκδόσεις που δεν μπορώ να τα βρω και ελπίζω σε μια εναλλακτική.Αλλιώς amazon και μεταχειρισμένα. Το Mendeley λειτουργεί σαν το L.G απλά για Papers έτσι? Χρήσιμο φαίνεται. Thanks !!
viper2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αν έχετε ήδη ebook library, τότε δοκιμάστε το qiqqa. Επίσης Εχει βρει κανεις used text books in the uk αλλα σε μεγάλα volumes? δηλαδή να μην χρεώνουν 3λιρες για μεταφορικά. Thanks
zoranb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Βρε παιδιά, έχει σταματήσει το μυαλό μου, αλλά πως λέγεται στα αγγλικά αυτό το χειριστήριο που αλλάζει κανείς ασύρματα τα slides όταν κάνει παρουσίαση;
ADHD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αν λες αυτο http://www.logitech.com/en-us/product/wireless-presenter-r400 Presenter..
zoranb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Aς πούμε αυτό που κρατούσε για παράδειγμα ο Steven Jobs στις παρουσιάσεις του λέγεται presenter?
therock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ξερει κανεις που μπορω να αγορασω ενα γκο (κινεζικο παιχνιδι στρατηγικης) με ωραιες πετρουλες και επιφανεια? Εστω επειδη ειμαι αρχαριος να βρισκα καπου τις πετυρουλες και να εκτπυνεται τον πινακα σε χαρτι και αμα αποφασισω να ασχοληθω να παρω και εναν ωραια ξυλινο πινακα.
mouxaxa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Αγόρασα ένα κινητό από το geekbuying.com και λόγω του ότι στην προσφορά είχε και δεύτερη μπαταρία μου λένε να το στείλουν με Deutsche Post και να αναγράφεται πάνω communication device. Ξέρει κανείς τι παίζει μαυτήν και με τελωνεία:
mary Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Προσεχε γιατι τωρα τελευταια εχει αλλάξει ( ; - δεν ειμαι σιγουρη ) ο νόμος σχετικά με εισαγωγή απο χωρες εκτος εε οσον αφορά πακετα που εχουν και 2η μπαταρια
LorenzoVonMatterhorn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα μάνγκες..Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο φόρουμ αφιερωμένο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.Δεν ψάχνω κάποιο site που να προτείνει μαγαζιά, αλλά κάτι σε φάση να λέει ο χρήστης ψάχνω ρεμπετάδικο στην κηφισιά πχ και να του αραδιάζουνε ιδέες οι υπόλοιποι κλπ. Μου είπανε για κάτι foursquare και κάτι τέτοια αλλά δε τα καταφέρνω με αυτά τα μοντέρνα..Θα μου πείτε και τι ρωτάς εμάς ρε μπαγλαμά? Επείδη βλέπω υπάρχει πολύς λαός εδώ έριξα και γω την οφτοπικίλα μου..Thanks in advance brothers
leftermann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 αξίζει τον κόπο και την μανούρα λέτε, να βγάλω τον Pentium D 2,8 ghz που έχω τώρα, και να βάλω έναν core2duo E6750 2.66 ghz που έχω βρει;
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Κατάρα. Ήλπιζα κάποιος να μου πει "σιγά τα αυγά μωρέ, άραξε όπως είσαι"...
linkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ουτε καν, τεραστια διαφορα, ακομα και για home use. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις