Chrisxxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Έχασα τον κωδικό μου στο taxisnet, που στέλνω mail - τηλ klp για να μου το ξεκλειδώσουν και να μου δώσουν ή να κανουν reset τον κωδικό μου;
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Έχασα τον κωδικό μου στο taxisnet, που στέλνω mail - τηλ klp για να μου το ξεκλειδώσουν και να μου δώσουν ή να κανουν reset τον κωδικό μου; https://www1.gsis.gr/registration/chooseRegistrationType.htm "Ξέχασα τον κωδικό μου" Ζητάει username και κλειδάριθμο. Αν έχεις χάσει και τον κλειδάριθμο τότε... ξανά online αίτηση και ξανά στη ΔΟΥ για παραλαβή κλειδαρίθμου. 1
Praetorianos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Το Άμαζον (κυρίως, όχι ότι το ebay και paypal πάνε πίσω) με έχει ταράξει στο σπαμ για προσφορές και διαφημήσεις. Πως να το κάνω να μην έρχονται αυτές οι μαλακίες, υπάρχει καμιά επιλογή; Θα τα έβαζα στα σπαμ του email και θα τελείωνα αλλά όταν θα αγοράσω κάτι θα καταλήξει και το ενημερωτικό μαιλ στα σπαμ Τέρμα κάτω με πολύ ψιλά γράμματα λέει "click to unsubscribe" για τις προσφορές, ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχω πετύχει κανένα διαφημιστικό ή μη site που να μην έχει κάτι παρόμοιο σε κάποιο σημείο του mail (καλά καλά κρυμμένο/με ψείρες γράμματα), υποθέτω ότι είτε είναι υποχρεωτικό, είτε απέκτησαν ψυχή και οι διαφημιστές. Σειρά μου: Αγόρασα κινητό πριν από κανα δι/τριβδόμαδο. Επειδή το παίρνω και γυμναστήριο και είμαι λιγάκι Monk σε αυτά, θέλω να το αποστειρώνω κάθε φορά που γυρίζω. Το παλιό το έκανα σχεδόν μπάνιο στο Dettol και δεν πάθαινε τίποτα. Οι κανούριες οθόνες/συσκευές χαλάνε? Στη χειρότερη το ψεκάζω σε πανί και το περνάω ή θα το κλαίω συντόμως?
Praetorianos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι αυτό θέλω να μάθω, το Dettol επηρεάζει/χαλάει τις καινούριες κινητοοθόνες/κινητά όπως πχ το Αζαξ δεν κάνει για τα λαπτοπ? ή ψεκάζουμε άφοβα?
revolver1990 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλά τα μαντηλάκια έχουν λιγότερο "υγρό" από το να χώσεις dettol σε πανί or something και δεν έχουν και οινόπνευμα που ίσως με τον χρόνο αλλοιώνει επιφάνειες κτλ. 1
stavi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εμείς απο Ελλάδα μπορούμε να ψωνισουμε κανονικά απο αμαζον ε? (Δεν μαρεσουν τα ψωνια)
Chrisxxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μπορείτε, προτιμήστε αγγλικό ή γερμανικο για να μην έχετε τελωνείο. (Μου αρέσει ο ανανάς) Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2013 από Chrisxxx 1
toniloco3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 λοιπν το κουτι μου εχει δυο θυρες usb 3 στο front panel με ενσωματωμένο καλωδιο για να το συνδεεις με την μητρική...η μητρική μου ενω εχει usb 3 θυρες πισω δεν εχει υποδοχη για το καλωδιο ωστε να δουλεψουν και οι μπροστα. υπαρχει κατι που μπορω να αγορασω ωστε να δουλεψουν οι μπροστα ως usb 3.0 υ.γ η μητρικη μου ειναι η asrock exteme 3 gen 3
άδικος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 λοιπν το κουτι μου εχει δυο θυρες usb 3 στο front panel με ενσωματωμένο καλωδιο για να το συνδεεις με την μητρική...η μητρική μου ενω εχει usb 3 θυρες πισω δεν εχει υποδοχη για το καλωδιο ωστε να δουλεψουν και οι μπροστα. υπαρχει κατι που μπορω να αγορασω ωστε να δουλεψουν οι μπροστα ως usb 3.0 υ.γ η μητρικη μου ειναι η asrock exteme 3 gen 3 Μια τέτοια κάρτα.
nick#18 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Γινεται να βγαλει κανεις ελια στο μαγουλο απο μεσα, στο στομα?
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ναι, αλλά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις. Οι ελιές πάντως βγαίνουν και σε βλεννογόνο. 1
DrLo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα σκαναρισμένο βιβλίο, 2 σελίδες βιβλίου ανα σελίδα pdf, με μαυρο περιθώριο γύρω γύρω. Υπάρχει κάποιο utility που να το κάνει auto-crop, * να αφαιρεί το μαυρο * να βρίσκει η μεσαία γραμμή των 2 σελίδων * και να σώζει το νέο pdf στο Nexus τα κάνω όλα αυτά με το ebookdroid αλλά στην ουσία σου αλλάζει τον τρόπο που το βλέπεις δεν σώζει το αρχείο Στο inet υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που προσπαθούν να κάνουν αυτό αλλά κανένα δε με έχει βολέψει εχετε να προτέινετε κάτι ?
adi32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Καποιες αποριες για Κινεζους Πως κανουν πολλαπλασιασμο οι Κινεζοι http://www.glossesweb.com/2011/09/gramma-s-kinezika.html#.UpmnwLTYXow Με τετοια αλφαβητα που εχουν μπορει καποιος να μου πει ποσα χρονια πανε σχολειο ?
Praetorianos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ερωτηση part2: Αναβάθμισα μετά από (πολύ) καιρό το iTunes και πλέον οι ελληνικοί τίτλοι τραγουδιών εμφανίζονται έτσι:"Äåí èá ìå âñåéò". Στην προηγούμενη έκδοση εμφανίζονταν μια χαρα οι ελληνικοί χαρακτήρες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Είναι περίεργο αναβάθμιση έκδοσης να κόβει features.
Προτεινόμενες αναρτήσεις