Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 γειά σας παιδιά, σήμερα στόλισα το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Καθώς έβαζα τα στολίδια, πήγα να βάλω και το αστέρι στην κορυφή κλασικά. Το βγάζω από τη σακούλα και τσουπ είναι σπασμένο :unsure: Πού πουλάνε τέτοια; Έχουμε χρόνια να πάρουμε καινούρια στολίδια για το δέντρο και δεν ξέρω τι παίζει και πού. Στα σούπερμάρκετ υπάρχουν; Θυμάμαι πριν χρόνια είχα ψάξει αλλά δεν είχα βρει. Σε κανα βασιλόπουλο, σκλαβενίτη, καρφούρ ή τπτ τέτοιο θα χουν; ευχαριστόου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Παντου νομιζω οτι εχουν... Αλλα δεν πεταγεσαι απο τα τζαμπο θα βρεις οτι θες και φθηνα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Τεταρη εχω να παω σε νοσοκομειο να με δει ενας χειρουργος.. Βιβλιαριο ακομα το ΙΚΑ δεν μου βγαζει... Ενω εχω τα ενσημα. Εφοσον ειμαι ανασφαλιστος τι θα πληρωσω; Σε δημοσιο νοσοκομειο.. Αν τυχον με πει για επεμβαση. Ρουτινας ειναι. Παλι εγω απο την τσεπη μου θα τα βαλω;; Οι υπαληλοι του ΙΚΑ σηκωνουν τα χερια ψηλα.. Λενε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Cosmote 2for1 μπορω να κλεισω απο τωρα, ή πρεπει να πειρμενω να ρθει η Τεταρτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 προφανώς κι από τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Special! Ξερεις επισης αν το Gravity 3D παιζει ακομα σε V-max αιθουσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 https://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=59&parent_id=45&movie_id=103586 here you go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 https://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=59&parent_id=45&movie_id=103586 here you go... Το χα τσεκαρει χθες το λινκ, αλλα δυστυχως πρεπει να την βγαλανε. Φαληρο και Mall λεει οτι V-Max ειναι Αιθουσα 7, αλλα στο προγραμμα δειχνει οτι παιζει στην 1 και στην 2, οποτε μαλλον ακυρο ρε γμτ... Κριμα ηθελα να το ζησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 για να παρεις το επιδομα θερμανσης οταν διαμενεις σε πολυκατοικια θελεις και το αφμ ολων των ιδιοκτητων των διαμερισματων? Όχι, χρειάζεσαι μόνο τον ΑΦΜ του διαχειριστή της πολυκατοικίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Το Άμαζον (κυρίως, όχι ότι το ebay και paypal πάνε πίσω) με έχει ταράξει στο σπαμ για προσφορές και διαφημήσεις. Πως να το κάνω να μην έρχονται αυτές οι μαλακίες, υπάρχει καμιά επιλογή; Θα τα έβαζα στα σπαμ του email και θα τελείωνα αλλά όταν θα αγοράσω κάτι θα καταλήξει και το ενημερωτικό μαιλ στα σπαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Για το ebay εχω παρατηρησει το εξης στον ενα μηνα που αρχισα να το χρησιμοποιω. Απο το eBay@reply.ebay.co.uk στελνουν τα "διαφημηστικά" κλπ ενώ απο το [email protected] στελνουν τα μέηλ για επιβεβαιωση παραγγελίας και πότε έγινε dispatched. Οπότε βάλε το πρωτο στα ανεπιθύμητα. Και λογικά κάτι τέτοιο θα ισχυει και για amazon + paypal (αν και απο το 2ο δεν εχω δει σπαμ μέηλς) Προσωπικά επειδή τα θελω ολα σε τάξη τα εχω βάλει σε φιλτρο και σε δικο τους φάκελο οπότε δε μου μπαινουν στα εισερχομενα να γινεται καθε φορά χαμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γιατί δεν μπορώ να βρω στο σκρούτζ DVI-D to VGA adapter ?! http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=dvi-d+to+vga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Για το ebay εχω παρατηρησει το εξης στον ενα μηνα που αρχισα να το χρησιμοποιω. Απο το eBay@reply.ebay.co.uk στελνουν τα "διαφημηστικά" κλπ ενώ απο το [email protected] στελνουν τα μέηλ για επιβεβαιωση παραγγελίας και πότε έγινε dispatched. Οπότε βάλε το πρωτο στα ανεπιθύμητα. Και λογικά κάτι τέτοιο θα ισχυει και για amazon + paypal (αν και απο το 2ο δεν εχω δει σπαμ μέηλς) Προσωπικά επειδή τα θελω ολα σε τάξη τα εχω βάλει σε φιλτρο και σε δικο τους φάκελο οπότε δε μου μπαινουν στα εισερχομενα να γινεται καθε φορά χαμός. Δεν το είχα προσέξει αυτό. Έτσι είναι σε όλα. Λογικά θα είναι κομπλέ τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γιατί δεν μπορώ να βρω στο σκρούτζ DVI-D to VGA adapter ?! γιατί δεν υπάρχει, το DVI-D είναι digital και το D-SUB (VGA) analog κι ένας απλός adaptor δεν μπορεί να κάνει την μετατροπή, χρειάζεται converter... αυτό που δουλεύει είναι το DVI-I (που είναι και Digital και Αnalog) to D-SUB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/505977-youtube-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2/page-4?do=findComment&comment=52803044 Μιας που αυτο το τοπικ εχει περισσοτερη κινηση. Υ.Γ. Επισης, γιατι δεν μπορω να κανω κοπι πειστ με το ποντικι στην περιοχη που γραφω αυτο το σχολιο? Με κοντρολ + V το κανω τοσο καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις