Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γειά σας παιδιά, σήμερα στόλισα το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Καθώς έβαζα τα στολίδια, πήγα να βάλω και το αστέρι στην κορυφή κλασικά. Το βγάζω από τη σακούλα και τσουπ είναι σπασμένο :-( :unsure: :unsure: :mellow:  Πού πουλάνε τέτοια; Έχουμε χρόνια να πάρουμε καινούρια στολίδια για το δέντρο και δεν ξέρω τι παίζει και πού. Στα σούπερμάρκετ υπάρχουν; Θυμάμαι πριν χρόνια είχα ψάξει αλλά δεν είχα βρει. Σε κανα βασιλόπουλο, σκλαβενίτη, καρφούρ ή τπτ τέτοιο θα χουν; ευχαριστόου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τεταρη εχω να παω σε νοσοκομειο να με δει ενας χειρουργος..

Βιβλιαριο ακομα το ΙΚΑ δεν μου βγαζει... Ενω εχω τα ενσημα.

Εφοσον ειμαι ανασφαλιστος τι θα πληρωσω; Σε δημοσιο νοσοκομειο..

Αν τυχον με πει για επεμβαση. Ρουτινας ειναι. Παλι εγω απο την τσεπη μου θα τα βαλω;;

Οι υπαληλοι του ΙΚΑ σηκωνουν τα χερια ψηλα.. Λενε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...

Το χα τσεκαρει χθες το λινκ, αλλα δυστυχως πρεπει να την βγαλανε. Φαληρο και Mall λεει οτι V-Max ειναι Αιθουσα 7, αλλα στο προγραμμα δειχνει οτι παιζει στην 1 και στην 2, οποτε μαλλον ακυρο ρε γμτ... Κριμα ηθελα να το ζησω!

για να παρεις το επιδομα θερμανσης οταν διαμενεις σε πολυκατοικια θελεις και το αφμ ολων των ιδιοκτητων των διαμερισματων?

Όχι, χρειάζεσαι μόνο τον ΑΦΜ του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Το Άμαζον (κυρίως, όχι ότι το ebay και paypal πάνε πίσω) με έχει ταράξει στο σπαμ για προσφορές και διαφημήσεις. Πως να το κάνω να μην έρχονται αυτές οι μαλακίες, υπάρχει καμιά επιλογή; Θα τα έβαζα στα σπαμ του email και θα τελείωνα αλλά όταν θα αγοράσω κάτι θα καταλήξει και το ενημερωτικό μαιλ στα σπαμ

Για το ebay εχω παρατηρησει το εξης στον ενα μηνα που αρχισα να το χρησιμοποιω.

Απο το eBay@reply.ebay.co.uk στελνουν τα "διαφημηστικά" κλπ ενώ

απο το [email protected] στελνουν τα μέηλ για επιβεβαιωση παραγγελίας και πότε έγινε dispatched.

Οπότε βάλε το πρωτο στα ανεπιθύμητα. Και λογικά κάτι τέτοιο θα ισχυει και για amazon + paypal (αν και απο το 2ο δεν εχω δει σπαμ μέηλς)

Προσωπικά επειδή τα θελω ολα σε τάξη τα εχω βάλει σε φιλτρο και σε δικο τους φάκελο οπότε δε μου μπαινουν στα εισερχομενα να γινεται καθε φορά χαμός.

• Like 1

Για το ebay εχω παρατηρησει το εξης στον ενα μηνα που αρχισα να το χρησιμοποιω.

Απο το eBay@reply.ebay.co.uk στελνουν τα "διαφημηστικά" κλπ ενώ

απο το [email protected] στελνουν τα μέηλ για επιβεβαιωση παραγγελίας και πότε έγινε dispatched.

Οπότε βάλε το πρωτο στα ανεπιθύμητα. Και λογικά κάτι τέτοιο θα ισχυει και για amazon + paypal (αν και απο το 2ο δεν εχω δει σπαμ μέηλς)

Προσωπικά επειδή τα θελω ολα σε τάξη τα εχω βάλει σε φιλτρο και σε δικο τους φάκελο οπότε δε μου μπαινουν στα εισερχομενα να γινεται καθε φορά χαμός.

Δεν το είχα προσέξει αυτό. Έτσι είναι σε όλα.

Λογικά θα είναι κομπλέ τώρα

• Super Moderators

Γιατί δεν μπορώ να βρω στο σκρούτζ DVI-D to VGA adapter ?!

γιατί δεν υπάρχει, το DVI-D είναι digital και το D-SUB (VGA) analog κι ένας απλός adaptor δεν μπορεί να κάνει την μετατροπή, χρειάζεται converter...

αυτό που δουλεύει είναι το DVI-I (που είναι και Digital και Αnalog) to D-SUB...

http://www.insomnia.gr/topic/505977-youtube-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2/page-4?do=findComment&comment=52803044

Μιας που αυτο το τοπικ εχει περισσοτερη κινηση.

Υ.Γ. Επισης, γιατι δεν μπορω να κανω κοπι πειστ με το ποντικι στην περιοχη που γραφω αυτο το σχολιο? Με κοντρολ + V το κανω τοσο καιρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...