Silverage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Όχι.Ή τουλάχιστον θέλει αρκετό καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 καρτα σιμ whats up δε ξερω το νουμερο μου,δεν εχω καρτα για κληση πως να βρω το νουμερο μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Τι κινητο εχεις;;; Συνηθως στις επαφες το iphone λεει το νουμερο πανω πανω αν δεν κανω λαθος. ... Ή στο android πας ρυθμισεις -> σχετικα μετο τηλεφωνο->κατασταση -> ο τηλεφωνικος αριθμος μου εκει το λεει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Στο φουρνο μικροκυματων εχει επιλογη για αποψυξη φαγητων. Ποση ωρα χρειαζεται για να γινει? Μετα θελει ζεσταμα το φαι? Επισης β;αζω στο πιατο το παγακι και στην ουσια ξεπαγωνει εκει μεσα μεσα σε λιγα λεπτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 καρτα σιμ whats up δε ξερω το νουμερο μου,δεν εχω καρτα για κληση πως να βρω το νουμερο μου ? πάρε στην cosmote και μπορεί να σου το πουν με τον κωδικό που έχει πάνω στην κάρτα, δεν παίρνω και όρκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Θυμηστε μου, υπαρχει τροπος να μη φαινεσαι στην αναζητηση του facebook? Δλδ οταν ψαξει κανεις Stormrain Stormrainopoulos να μη βγω στα αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ναι κάπου στις ρυθμίσεις το έχει πάρει το μάτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 παλια το ειχε σιγουρα,τωρα μονο με βαση το e-mail βρισκω[το τηλεφωνο το εχω σε "εμφανιση μονο εγω" ασε που και να με βρει καποιος που δε τον εχω στο fb απ το κινητο,ο τοιχος μου δε θα φαινεται και απο φωτο μονο καφροφωτογραφιες ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Θυμηστε μου, υπαρχει τροπος να μη φαινεσαι στην αναζητηση του facebook? Δλδ οταν ψαξει κανεις Stormrain Stormrainopoulos να μη βγω στα αποτελεσματα. Υπήρχε. Τωρα το καταργησανε. Απο το mail που μου ηρθε απο το facebook: Τι αλλάζει: Πρόκειται να καταργήσουμε την παλιά ρύθμιση του Facebook "Ποιοι μπορούν να αναζητήσουν το Χρονολόγιό σας με βάση το όνομά σας;". Αυτό, όμως, δεν αλλάζει το κοινό όσων έχετε ήδη κοινοποιήσει στο Facebook. Τι έκανε αυτή η ρύθμιση; Με τη ρύθμιση "Ποιοι μπορούν να αναζητήσουν το Χρονολόγιό σας με βάση το όνομά σας;" ελέγχατε ποιοι μπορούσαν να βρουν το Χρονολόγιό σας πληκτρολογώντας το όνομά σας στην αναζήτηση. Τι θα γίνει μόλις καταργηθεί αυτή η ρύθμιση; Οποιοσδήποτε θα μπορεί να αναζητήσει το Χρονολόγιό σας με βάση το όνομά σας. Όμως, όταν πηγαίνει στο Χρονολόγιό σας, θα μπορεί να δει μόνο ό,τι έχει δικαίωμα να δει. Παρόλο που καταργούμε αυτή τη ρύθμιση, δεν πρόκειται να αλλάξει το κοινό των φωτογραφιών, των ενημερώσεων κατάστασης και του άλλου περιεχομένου που έχετε ήδη κοινοποιήσει. Γιατί το Facebook καταργεί αυτή τη ρύθμιση; Όταν δημιουργήσαμε αυτή τη ρύθμιση, ο μόνος τρόπος για να σας βρουν οι άλλοι στο Facebook ήταν να αναζητήσουν το όνομά σας. Πλέον, οι άλλοι μπορούν να εντοπίσουν το Χρονολόγιό σας και με άλλους τρόπους: για παράδειγμα, αν κάποιος φίλος σάς προσθέσει με ετικέτα σε μια φωτογραφία η οποία οδηγεί στο Χρονολόγιό σας ή αν κάποιος ψάξει στην Αναζήτηση στο κοινωνικό γράφημα για "Άτομα που τους αρέσουν οι Beatles" ή "Άτομα που ζουν στην Αθήνα". Πλέον, ο καλύτερος τρόπος να ρυθμίσετε ποιος μπορεί να δει το περιεχόμενό σας είναι να χρησιμοποιήσετε τις "Συντομεύσεις απορρήτου" (απλώς πατήστε πάνω πάνω σε οποιαδήποτε σελίδα του Facebook) και να επιλέξετε σε ποιους θέλετε να κοινοποιείτε όταν δημοσιεύετε νέες φωτογραφίες και ενημερώσεις. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Θα έχετε κι άλλες ευκαιρίες να διαβάσετε αυτές τις πληροφορίες προτού καταργήσουμε τη ρύθμιση. Θα σας το υπενθυμίσουμε στο Facebook. Θέλετε να ελέγξετε τώρα τις ρυθμίσεις απορρήτου σας; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε: Αν θέλετε να περιορίσετε γρήγορα το κοινό των παλιών σας δημοσιεύσεων και να επιλέξετε τη ρύθμιση "Φίλοι", πηγαίνετε στις ρυθμίσεις απορρήτου. Κάθε φορά που δημοσιεύετε φωτογραφία, σύνδεσμο ή ενημέρωση κατάστασης, μπορείτε να επιλέξετε τη ρύθμιση απορρήτου που θέλετε για τη συγκεκριμένη δημοσίευση. Από το αρχείο δραστηριοτήτων του Χρονολογίου σας, μπορείτε να ελέγξετε τι έχετε κοινοποιήσει στο παρελθόν και ποιοι μπορούν να δουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Για να πάτε στο αρχείο δραστηριοτήτων, πατήστε πάνω πάνω σε οποιαδήποτε σελίδα. Από εκεί θα ανοίξετε τις συντομεύσεις απορρήτου. Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα και που χρησιμοποιείτε το Facebook. Η ομάδα του Facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Α ωραια Thanks people. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Με γειά σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω στον καταψυκτη ενα χταποδι απο τον Φεβρουαριο, θα εχει χαλασει μετα απο τοσο καιρο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω στον καταψυκτη ενα χταποδι απο τον Φεβρουαριο, θα εχει χαλασει μετα απο τοσο καιρο ;οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω στον καταψυκτη ενα χταποδι απο τον Φεβρουαριο, θα εχει χαλασει μετα απο τοσο καιρο ; Όχι, αλλά λογικά θα έχει ψοφήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 για να παρεις το επιδομα θερμανσης οταν διαμενεις σε πολυκατοικια θελεις και το αφμ ολων των ιδιοκτητων των διαμερισματων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις