Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε βιντεοκλαμπ που υπήρχε απο εποχή βιντεοκασετών είχαμε ψηφιοποιήσει 1-2 κασέτες εμείς, φαντάζομαι και σε μαγαζια με cd, αν υπάρχουν ακομα και έχουν τον εξοπλισμο θα μπορουν να κανουν τη δουλεια.

Μια αλλη λύση ειναι αν μπορεις να συνδεσεις στερεοφωνικό στο pc και από εκεί να να βάλεις την κασέτα να παιζει και να την ηχογραφησεις στο πισι, οταν είμασταν πιο μικροι κάπως έτσι το κάναμε, εκτος και αν κάναμε το αντίθετο.  :mellow:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά?

η ερώτηση είναι εάν ένας πολίτης με αστυνομική ταυτότητα που δεν έχει πάει στρατό, δολοφονήσει κάποιον και την επομένη, ο ίδιος που έκανε την πράξη παρουσιάζετε σε κέντρο εκπαίδευσης για τι θητεία του δηλαδή, τη γίνετε στην περίπτωση αυτή... Έστω ότι μετά από λίγο καιρό τον εντοπίζουν πως θα πληρώσει για την δολοφονία του μιας και θα έχει πλέον στρατιωτική ταυτότητα, οπότε η αστυνομία δεν μπορεί να τον ανακρίνει. Θα τον αναλάβει η στρατονομία? και αν τον αναλάβει η στρατονομία πόσο καιρώ απαιτείτε για την μετάβαση της υπόθεσης από την αστυνομία στη στρατονομία? πέρα από τον λόγο ότι θα ισχυριστεί πως έκανε την πράξη ως πολίτης, μπορεί να πάρει αναβολή ακόμα και προσωρινής κρατήσεις μέχρι να ξαναγίνει πολίτης, δηλαδή μετά από 9 μήνες?

Δημοσ.

η ερώτηση είναι εάν ένας πολίτης με αστυνομική ταυτότητα που δεν έχει πάει στρατό, δολοφονήσει κάποιον και την επομένη, ο ίδιος που έκανε την πράξη παρουσιάζετε σε κέντρο εκπαίδευσης για τι θητεία του δηλαδή, τη γίνετε στην περίπτωση αυτή... Έστω ότι μετά από λίγο καιρό τον εντοπίζουν πως θα πληρώσει για την δολοφονία του μιας και θα έχει πλέον στρατιωτική ταυτότητα, οπότε η αστυνομία δεν μπορεί να τον ανακρίνει. Θα τον αναλάβει η στρατονομία? και αν τον αναλάβει η στρατονομία πόσο καιρώ απαιτείτε για την μετάβαση της υπόθεσης από την αστυνομία στη στρατονομία? πέρα από τον λόγο ότι θα ισχυριστεί πως έκανε την πράξη ως πολίτης, μπορεί να πάρει αναβολή ακόμα και προσωρινής κρατήσεις μέχρι να ξαναγίνει πολίτης, δηλαδή μετά από 9 μήνες?

Ας μας απαντησει ενας νομικος ή καποιος που σκοτωσε και μετα πηγε στρατο..!!!
  • Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα... Τι απορίες έχεις;;

Δημοσ.

Μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο να ενεργοποιήσω το internet banking σε μια τράπεζα της ελλάδος που έχω ηδη λογαριασμό χωρίς να είμαι στην Ελλάδα?

Δημοσ.

Μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο να ενεργοποιήσω το internet banking σε μια τράπεζα της ελλάδος που έχω ηδη λογαριασμό χωρίς να είμαι στην Ελλάδα?

Δεν ξερω αν γινεται να εξουσιοδοτησεις καποιον. Αλλα και παλι για να θεωρειται εγκυρη η εξουσιοδοτηση δεν πρεπει να υπογραφει στην Ελληνικη Δημοκρατια? Για ψαξτο καπως ετσι και ρωτα και καμμια τραπεζα η ΚΕΠ μεσω τηλεφωνου.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν γινεται να εξουσιοδοτησεις καποιον. Αλλα και παλι για να θεωρειται εγκυρη η εξουσιοδοτηση δεν πρεπει να υπογραφει στην Ελληνικη Δημοκρατια? Για ψαξτο καπως ετσι και ρωτα και καμμια τραπεζα η ΚΕΠ μεσω τηλεφωνου.

Πρεπει να υπογραψεις χαρτια, οποτε πρεπει να εισαι εδω, εναλλακτικα καλυτερα να πας στην πρεσβεια να κανεις πληρεξουσιο σε καποιον γιατι αρκετες τραπεζες δεν δεχονται την εξουσιοδοτηση.

Δημοσ.

Φόρος = ΦΠΑ;  :P

Ρωτάω γιατί στο συμβόλαιο που έχω πληρώνω και τα τέλη κινητής (δηλαδή το 12%) και ΦΠΑ για το τελικό ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα τέλη κινητης. Άρα σε συμβόλαιο βγαίνει 14,74% ο φόρος κινητής + το ΦΠΑ για το υπόλοιπο ποσό.

(και όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι ο λογαριασμός είναι μικρότερος από 50 ευρώ γιατί μετά αλλάζει ο συντελεστής του φόρου κινητής)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...