funbreaker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Σε μια κάρτα των 10 ευρώ πόσο είναι ο φόρος? Πόσο είναι δηλαδή το καθαρό ποσό που θα έχω μετά από ανανέωση?
funbreaker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ο φόρος είναι 12%. Άρα 8.80€ ΦΠΑ δεν έχει?
Anubis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 8.93 μου αφησε εχθες και βγαινει φπα 1.119 αρα 11.9% 1
Sellers Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο να ενεργοποιήσω το internet banking σε μια τράπεζα της ελλάδος που έχω ηδη λογαριασμό χωρίς να είμαι στην Ελλάδα?
therock Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο να ενεργοποιήσω το internet banking σε μια τράπεζα της ελλάδος που έχω ηδη λογαριασμό χωρίς να είμαι στην Ελλάδα? Δεν ξερω αν γινεται να εξουσιοδοτησεις καποιον. Αλλα και παλι για να θεωρειται εγκυρη η εξουσιοδοτηση δεν πρεπει να υπογραφει στην Ελληνικη Δημοκρατια? Για ψαξτο καπως ετσι και ρωτα και καμμια τραπεζα η ΚΕΠ μεσω τηλεφωνου.
giorgolavos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο να ενεργοποιήσω το internet banking σε μια τράπεζα της ελλάδος που έχω ηδη λογαριασμό χωρίς να είμαι στην Ελλάδα? Δεν ξερω αν γινεται να εξουσιοδοτησεις καποιον. Αλλα και παλι για να θεωρειται εγκυρη η εξουσιοδοτηση δεν πρεπει να υπογραφει στην Ελληνικη Δημοκρατια? Για ψαξτο καπως ετσι και ρωτα και καμμια τραπεζα η ΚΕΠ μεσω τηλεφωνου. Πρεπει να υπογραψεις χαρτια, οποτε πρεπει να εισαι εδω, εναλλακτικα καλυτερα να πας στην πρεσβεια να κανεις πληρεξουσιο σε καποιον γιατι αρκετες τραπεζες δεν δεχονται την εξουσιοδοτηση.
funbreaker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Φόρος = ΦΠΑ; Ρωτάω γιατί στο συμβόλαιο που έχω πληρώνω και τα τέλη κινητής (δηλαδή το 12%) και ΦΠΑ για το τελικό ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα τέλη κινητης. Άρα σε συμβόλαιο βγαίνει 14,74% ο φόρος κινητής + το ΦΠΑ για το υπόλοιπο ποσό. (και όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι ο λογαριασμός είναι μικρότερος από 50 ευρώ γιατί μετά αλλάζει ο συντελεστής του φόρου κινητής)
giorgos147 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 4 ετών αλλά ίσως ισχύουν ακόμη τα ίδια. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Έχω φακελάκια από NesCafe Cappucino που έχουν λήξει εδώ και ένα μήνα. Χαλάει ο καφές?
Ntinaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 καρτα σιμ whats up δε ξερω το νουμερο μου,δεν εχω καρτα για κληση πως να βρω το νουμερο μου ?
Liverpool89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Τι κινητο εχεις;;; Συνηθως στις επαφες το iphone λεει το νουμερο πανω πανω αν δεν κανω λαθος. ... Ή στο android πας ρυθμισεις -> σχετικα μετο τηλεφωνο->κατασταση -> ο τηλεφωνικος αριθμος μου εκει το λεει...
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Στο φουρνο μικροκυματων εχει επιλογη για αποψυξη φαγητων. Ποση ωρα χρειαζεται για να γινει? Μετα θελει ζεσταμα το φαι? Επισης β;αζω στο πιατο το παγακι και στην ουσια ξεπαγωνει εκει μεσα μεσα σε λιγα λεπτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις