Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο να ενεργοποιήσω το internet banking σε μια τράπεζα της ελλάδος που έχω ηδη λογαριασμό χωρίς να είμαι στην Ελλάδα?

Δημοσ.

Μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο να ενεργοποιήσω το internet banking σε μια τράπεζα της ελλάδος που έχω ηδη λογαριασμό χωρίς να είμαι στην Ελλάδα?

Δεν ξερω αν γινεται να εξουσιοδοτησεις καποιον. Αλλα και παλι για να θεωρειται εγκυρη η εξουσιοδοτηση δεν πρεπει να υπογραφει στην Ελληνικη Δημοκρατια? Για ψαξτο καπως ετσι και ρωτα και καμμια τραπεζα η ΚΕΠ μεσω τηλεφωνου.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν γινεται να εξουσιοδοτησεις καποιον. Αλλα και παλι για να θεωρειται εγκυρη η εξουσιοδοτηση δεν πρεπει να υπογραφει στην Ελληνικη Δημοκρατια? Για ψαξτο καπως ετσι και ρωτα και καμμια τραπεζα η ΚΕΠ μεσω τηλεφωνου.

Πρεπει να υπογραψεις χαρτια, οποτε πρεπει να εισαι εδω, εναλλακτικα καλυτερα να πας στην πρεσβεια να κανεις πληρεξουσιο σε καποιον γιατι αρκετες τραπεζες δεν δεχονται την εξουσιοδοτηση.

Δημοσ.

Φόρος = ΦΠΑ;  :P

Ρωτάω γιατί στο συμβόλαιο που έχω πληρώνω και τα τέλη κινητής (δηλαδή το 12%) και ΦΠΑ για το τελικό ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα τέλη κινητης. Άρα σε συμβόλαιο βγαίνει 14,74% ο φόρος κινητής + το ΦΠΑ για το υπόλοιπο ποσό.

(και όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι ο λογαριασμός είναι μικρότερος από 50 ευρώ γιατί μετά αλλάζει ο συντελεστής του φόρου κινητής)

Δημοσ.

Τι κινητο εχεις;;;

Συνηθως στις επαφες το iphone λεει το νουμερο πανω πανω αν δεν κανω λαθος. ... Ή στο android πας ρυθμισεις -> σχετικα μετο τηλεφωνο->κατασταση -> ο τηλεφωνικος αριθμος μου εκει το λεει...

Δημοσ.

Στο φουρνο μικροκυματων εχει επιλογη για αποψυξη φαγητων. Ποση ωρα χρειαζεται για να γινει? Μετα θελει ζεσταμα το φαι? Επισης β;αζω στο πιατο το παγακι και στην ουσια ξεπαγωνει εκει μεσα μεσα σε λιγα λεπτα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...