Anubis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 να ρωτησω αν θελω να στειλω ενα φακελο με χαρτια Α4 ως επιστολικο συμπεριλαμβανεται στα μικρα η μεγαλα πακετα των ΕΛΤΑ συμφωνα με αυτο. http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CE%A3%20%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%2012.8.13.pdf Επισης τα Α προτεραιοτητας εξωτερικου λενε 3 εργασιμες στο απλο η στο express? http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82%CE%B1%CE%B2%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.aspx
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ο υπολογιστής έχει γίνει υπερβολικά αργός εδώ και αρκετό καιρό. Ειδικά σε θέματα multitasking όταν έχω πολύ ώρα να πατήσω πάνω σε ένα ανοιχτό παράθυρο κάνει ίσα και με 20 δευτερόλεπτα να συνέλθει. Υποψιάζομαι θέμα hardware. Υπάρχει κανα πρόγραμμα ή τρόπος να τεστάρω αν δουλεύουν τα συμπράγκαλα όπως πρέπει; Επίσης, μπορεί να οφείλεται έστω και λίγο στην θερμοαγώγιμη πάστα του επεξεργαστή που ίσως έχει εξατμιστεί; Ρίχτε παιδιά καμιά ιδέα γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση
linkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ο υπολογιστής έχει γίνει υπερβολικά αργός εδώ και αρκετό καιρό. Ειδικά σε θέματα multitasking όταν έχω πολύ ώρα να πατήσω πάνω σε ένα ανοιχτό παράθυρο κάνει ίσα και με 20 δευτερόλεπτα να συνέλθει. Υποψιάζομαι θέμα hardware. Υπάρχει κανα πρόγραμμα ή τρόπος να τεστάρω αν δουλεύουν τα συμπράγκαλα όπως πρέπει; Επίσης, μπορεί να οφείλεται έστω και λίγο στην θερμοαγώγιμη πάστα του επεξεργαστή που ίσως έχει εξατμιστεί; Ρίχτε παιδιά καμιά ιδέα γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση Tα κλασικα πρωτα θερμοκρασιες, μετα σκαναρισμα με superantispyware και avast, καπακια ccleaner, και τρεξε και ενα smart στον δισκο να δεις μην εχει αρχισει να κλανει πανω του.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πέρα από το αντιβάιρους που το έχω τσεκάρει, δώσε λίγο ίνφο πως τα κοιτάω αυτά. Με ποιο πρόγραμμα το καθένα;
linkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πέρα από το αντιβάιρους που το έχω τσεκάρει, δώσε λίγο ίνφο πως τα κοιτάω αυτά. Με ποιο πρόγραμμα το καθένα; Για θερμοκρασιες, δοκιμασε το speedfan αλλα μπες και στο bios για αξιοπιστη μετρηση cpu temp. Για malware δοκιμασε το superantispyware. Κατεβασε το ccleaner και ριξε ενα καθαρισμα σε ολη την σαβουρα που εχει μαζεμενη το pc σου. Για να τσεκαρεις τον σκληρο, ανοιξε το κουτι (ή εναλλακτικα, πινακα ελεγχου - συστημα - device manager), δες τι μαρκα ειναι και κατεβασε το αντιστοιχο προγραμμα απο το site της μαμα εταιριας. Ακομα, μπες task manager (control + alt + delete) και στα processes δες μην τρεχει τιποτα περιεργο. 2
άδικος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Καθάρισε/συμμάζεψε/άδειασε το δίσκο σου. Κάντου ανασυγκρότηση. Αν έχεις θέμα στον browser σου καθάρισε τα δεδομένα περιήγησης του (εκτός από τους αποθηκευμένους κωδικούς βεβαίως).
maxdore217 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πότε στέλνουν συνήθως από το amazon.uk το 1 mail για τα προϊόντα που θα βάλουν την πρώτη μέρα στο black F.D ? (Αν θυμάμαι καλά από πέρυσι) μετά αν μέρα έτσι δεν πάει ? ή Μήπως υπάρχει και κανένας τρόπος να τα δω όλα μαζί
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 άνοιξε topic στο κατάλληλο section του forum cthulhu...
therock Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ναι ναι απέναντι απο Caravel Εχετε παει για κατι αντιστοιχο? Ξερετε παρεπιπτωντος τι παιζει με την χαρτογραφηση?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Εχετε παει για κατι αντιστοιχο? Ξερετε παρεπιπτωντος τι παιζει με την χαρτογραφηση? Δεν έχω πάει για χαρτογράφηση και δυστυχώς δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω... Πια κλείνεις ραντεβού μέσω τηλ. κέντρου (1535) και δεν πηγαίνεις από τα ξημερώματα για να πάρεις χαρτάκι εισόδου...
giorgos147 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πώς καθαρίζουμε ρε σεις τη παρκετέζα; Να τη πλύνω να φύγουν οι σκόνες ή παίζει να γαμηθεί;
leftermann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 την πλένεις και νομίζω έχει ένα υγρό στα σούπερ μάρκετ που την νοτίζεις ξανά για να ψιλογυαλίζει.
Liverpool89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Θελω να βγαλω βιβλιαριο υγειας ΙΚΑ Ειδα τι δικαιολογιτικα θελει. Φωτογραφια. Λογαριασμος ΔΕΗ ή φορολογικη δηλωση για αποδειξη μονιμης κατοικιας Ταυτοτητα Και υπευθυνη δηλωση οτι δεν ανηκω σε αλλον ασφαλιστικο φορεα η βεβαιωση διαγραφης απο αλλον ασφαλιστικο φορεα.. Για το τελευταιο εχω μια απορια μην παω τζαμπα και χασω και μερα απο την δουλεια.. Εμενα μεχρι το καλοκαιρι με ειχε ασφαλισμενο ο πατερας μου και μετα γραφτηκαν στον ΟΑΕΔ. Αρα δεν ημουν ασφαλισμενος καπου. Θα κανω απλη δηλωση που θα δηλωνω οτι δεν ημουν ασφαλισμενος . Πως γινετε; Τελικα βιβλιαριο δικαιουμε, αλλα θα πρεπει να το βγαλω σε 1 1/2 μηνα περιπου.. Της ειπα εγω τωρα θελω να παω στον γιαρτο, μου λεει δεν ξερω αν αυτο γινετε... Οτι να ναι...,
FilipposMD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ξέρει κανείς σε τι είδους μαγαζί μπορούν να μου ψηφιοποιήσουν μια παλιά κασέτα ήχου; ¨ Η κασέτα δεν έχει χαλάσει, παίζει. Αν ειδικά ξέρει κάποιος και σχετικό κατάστημα στον Βόλο, θα με υποχρεώσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις