Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με τα ελτά όταν στέλνεις αντικαταβολή χρεώνεσαι κανένα ευρώ παραπάνω όπως με τα courier ?

Η αντικαταβολή χρεώνεται €2.3

http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CE%A3%20%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%2012.8.13.pdf

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το νοσοκομειο Συγγρου, ειναι αυτο που μου βγαζει το google που ειναι στη Δραγουμη πισω απο το Χιλτον? Επειδη μου ειπε ενας δερματολογος να παω εκει για μια χαρτογραφηση ελιων, αλλα φανταστηκα ετσι οπως το πε, πως θα νε καποιο νοσοκομειο πανψ στην Συγγρου.

Το νοσοκομειο Συγγρου, ειναι αυτο που μου βγαζει το google που ειναι στη Δραγουμη πισω απο το Χιλτον? Επειδη μου ειπε ενας δερματολογος να παω εκει για μια χαρτογραφηση ελιων, αλλα φανταστηκα ετσι οπως το πε, πως θα νε καποιο νοσοκομειο πανψ στην Συγγρου.

ναι απέναντι απο Caravel

Και στη τραπεζα μπορεις να τα πληρωσεις με το χαρτι που θα εκτυπωσεις απο το site του υπ.οικονομικών.

ναι αλλα περσι στην αρχη το ειχε ετσι και μετα απο μια βδομαδα μπορουσες να την κανεις την δουλεια και με την αδεια του οχηματος!

Γίνεται με ΕΛΤΑ Courier

φιλος προσφατα εστειλα στα ελτα και ρωτησα τον υπαλληλο αν υπαρχει καποια υπηρεσια που να χρεωνεται τα μεταφορικα ο παραληπτης και μου ειπε οχι..

Και στη τραπεζα μπορεις να τα πληρωσεις με το χαρτι που θα εκτυπωσεις απο το site του υπ.οικονομικών.

Μάλλον δεν κατάλαβες. Δεν θέλω να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας. Θέλω βεβαίωση καταβολής τελών κυκλοφορίας, δηλαδή μια βεβαίωση που να λέει ότι δεν χρωστάω τα τέλη κυκλοφορίας του 2013. Είναι απαραίτητο για να αποσύρω το αυτοκίνητό μου.

Το ότι ο οργανισμός είναι γενετικά τροποποιημένος δε σημαίνει οτι δε μπορεί να καλλιεργηθεί "βιολογικά". Το βιολογικό σημαίνει ότι έχει καλλιεργηθεί με συγκεκριμένες μεθόδους, δεν έχει σχέση με την προέλευση του σπόρου.

δλδ μπορούν να πασάρουν προϊόντα μεταλλαγμένα(τα οποια ετσι κι αλλιώς είναι ανθεκτικά,γιατί ειν μεταλλαγμένα)ως βιολογικά,επειδη δεν έχουν φυτοφάρμακα ή λιπάσματα; Δεν ειναι άπατη αυτο;

δλδ μπορούν να πασάρουν προϊόντα μεταλλαγμένα(τα οποια ετσι κι αλλιώς είναι ανθεκτικά,γιατί ειν μεταλλαγμένα)ως βιολογικά,επειδη δεν έχουν φυτοφάρμακα ή λιπάσματα; Δεν ειναι άπατη αυτο;

Η Βιολογική Καλλιέργεια απορρίπτει τη χρήση συνθετικών χημικών ουσιών, όπως τα συνθετικά ζιζανιοκτόνα, λιπάσματα, φυτοφάρμακα και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (Γ.Τ.Ο.). 

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1

Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες κάνει ένα δέμα από Ελλάδα -> UK? Υπάρχει περίπτωση να πάει σε 3 μέρες?

Κοίταξε να δεις είναι οι γονείς που μου στέλνουν φαγητά και με τα ελτά κάνουν 4-5 μέρες οπότε ψάχνουν κάτι που να φτάνει σε 2-3 μέρες.Από θέμα χρημάτων μέχρι 100-130 ευρώ.Λογικά το ups δεν νομίζω να κοστίζει παραπάνω.....ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...