barbas22 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πριν χρόνια είχα ανοίξει μιά τρύπα σε ένα επίπεδο desktop της Quest,για να "κάτσει" στο rizer μιά κάρτα που δεν χώραγε,ήταν σντριμωγμένα όλα εκεί μέσα. Πήγα σε μηχανουργείο,την έκανε σα το κώλο του αλλά η δουλειά μου εμένα έγινε,ήταν σαν εξωτερική όπως έκατσε,η μισή μέσα και η μισή έξω... Μόλις τον ρώτησα πόσο κάνει μέ έδιωξε με χαμόγελο...όχι τοξογκάου,δεν ήταν γκεόυλας που μου την έπεφτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Έρχονται συνέχεια λογαριασμοί της ΔΕΗ στο όνομα της παλιάς ενοικιάστριας του διαμερίσματος που μένω (250~€, το χαράτσι του 2013 βασικά...), πια η παροχή είναι στο όνομα μου και προφανώς πληρώνω εγκαίρως τους λογαριασμούς, θα έχω κανένα θέμα εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Έρχονται συνέχεια λογαριασμοί της ΔΕΗ στο όνομα της παλιάς ενοικιάστριας του διαμερίσματος που μένω (250~€, το χαράτσι του 2013 βασικά...), πια η παροχή είναι στο όνομα μου και προφανώς πληρώνω εγκαίρως τους λογαριασμούς, θα έχω κανένα θέμα εγώ? το χαρατσι ειναι του ιδικτητη, οχι του ενοικιαστη. Δωστο στον ιδιοκτητη, αυτος θα το εχει αφησει απληρωτο. δεν ξερω αν θα εχει κανενα θεμα εσυ γιατι εχει αλλαξει το ονομα στον λογαριασμο αλλα παλιοτερα λεγανε οτι αν δεν πληρωσεις το χαρατσι και πληρωσεις μονο το λογαριασμο, στον επομενο λογαριασμο δεν θα μπορεις να πληρωσεις γιατι οτι λεφτα δωσεις θα πανε αυτοματα στο ανεξοφλητο χαρατσι και οχι στο ρευμα που εχεις καψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 το χαρατσι ειναι του ιδικτητη, οχι του ενοικιαστη. Δωστο στον ιδιοκτητη, αυτος θα το εχει αφησει απληρωτο. δεν ξερω αν θα εχει κανενα θεμα εσυ γιατι εχει αλλαξει το ονομα στον λογαριασμο αλλα παλιοτερα λεγανε οτι αν δεν πληρωσεις το χαρατσι και πληρωσεις μονο το λογαριασμο, στον επομενο λογαριασμο δεν θα μπορεις να πληρωσεις γιατι οτι λεφτα δωσεις θα πανε αυτοματα στο ανεξοφλητο χαρατσι και οχι στο ρευμα που εχεις καψει. Σε εμένα οι λογαριασμοί δεν έχουν προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό και είναι "καθαροί" από το χαράτσι γιατί ήρθε στον τελευταίο λογαριασμό της προηγούμενης ενοικιάστριας. Απλά μην κάνουν καμιά μαλακία με την παροχή του ρεύματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbas22 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δεν φοβάσαι οτιδήποτε δεν περιέχει το όνομά σου.Τα άλλα ονόματα τα γειώνεις. Κανόνας απαράβατος. Α,δεν πρόκειται για χαράτς,αυτό πάει εφορία πια.Πρόκειται για ανεξόφλητους λογαριασμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Γίνεται με τα ελτά να στείλω έναν φάκελο με έξοδα παραλήπτη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Θελω να βγαλω βιβλιαριο υγειας ΙΚΑ Ειδα τι δικαιολογιτικα θελει. Φωτογραφια. Λογαριασμος ΔΕΗ ή φορολογικη δηλωση για αποδειξη μονιμης κατοικιας Ταυτοτητα Και υπευθυνη δηλωση οτι δεν ανηκω σε αλλον ασφαλιστικο φορεα η βεβαιωση διαγραφης απο αλλον ασφαλιστικο φορεα.. Για το τελευταιο εχω μια απορια μην παω τζαμπα και χασω και μερα απο την δουλεια.. Εμενα μεχρι το καλοκαιρι με ειχε ασφαλισμενο ο πατερας μου και μετα γραφτηκαν στον ΟΑΕΔ. Αρα δεν ημουν ασφαλισμενος καπου. Θα κανω απλη δηλωση που θα δηλωνω οτι δεν ημουν ασφαλισμενος . Πως γινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τωρα δουλευεις ή εχεις καρτα ανεργιας; Αν το 2ο τότε θα πας με μια βεβαιωση ανεργιας απο οαεδ, τη ταυτοτητα σου και θα κανεις και μια αιτηση και that's all folks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τωρα δουλευω και χω παραπανω απο 50 μερες εργασιας... Ξερω οτι θελει 50 ενσημα για να βγαλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Α τετοια δε ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Για το τελευταιο κωλυομαι... Εφοσον ειχα καρτα ανεργιας δεν ημουν ασφαλισμενος πουθενα, πριν ημουν φανταρος. Αρα κανω δηλωση και λεω οτι δεν ειχα ασφαλεια... Ας περιμενω καποιον που το χει κανει να μου πει. Κατι ακομα αν εξισιοδοτησω την μανα μου μπορει να το κανει για μενα, γιατι βλεπω την πρωτη φορα να πηγαινω τζαμπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Γίνεται με τα ελτά να στείλω έναν φάκελο με έξοδα παραλήπτη ? Εχω την εντυπωση πως οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Γίνεται με τα ελτά να στείλω έναν φάκελο με έξοδα παραλήπτη ? Γίνεται με ΕΛΤΑ Courier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά,το απόγευμα που πήγα σουπερ μαρκετ(ΑΒ συγκεκριμένα),στα βιολογικά προϊόντα πρόσεξα οτι ειχε σόγια(fytro),πως γίνεται να είναι ενα προϊόν που ειναι μεταλλαγμένο,να πλασάρεται ως βιολογικό ή μήπως η συγκεκριμένη δεν ειναι μεταλλαγμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Το ότι ο οργανισμός είναι γενετικά τροποποιημένος δε σημαίνει οτι δε μπορεί να καλλιεργηθεί "βιολογικά". Το βιολογικό σημαίνει ότι έχει καλλιεργηθεί με συγκεκριμένες μεθόδους, δεν έχει σχέση με την προέλευση του σπόρου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις