Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αν παντρευτώ μια κοπέλα που είναι εκτός από εε, το διαδικασίες χρειάζεται για να πάρει την υπηκοότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbas22 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Πόσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 πέντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbas22 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Λίγα δεν είναι;Μιλάμε για υπήκοο της ΕΟΚ. Άμα τη βγάλεις στο κλαρί τα πέντε θα στα φέρει σε μιά μέρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ένα τρύπημα μονάχα, σε λαμαρίνα από pc case με ποτηροτρύπανο ξύλου θα τη παλέψει έστω και αν ψιλοκαεί η πριονόλαμα; Έχει δοκιμάσει κανείς; Δεν αξίζει να δώσω 30€ για να πάρω ένα μονάχα ποτήρι μετάλλου (90mm - εξού & το κόστος) για μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 δεν νομίζω να την παλέψει. Δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με ξυλοπρίονο δεν κόβεις με καμιά παναγία μέταλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbas22 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ένα τρύπημα μονάχα, σε λαμαρίνα από pc case με ποτηροτρύπανο ξύλου θα τη παλέψει έστω και αν ψιλοκαεί η πριονόλαμα; Έχει δοκιμάσει κανείς; Δεν αξίζει να δώσω 30€ για να πάρω ένα μονάχα ποτήρι μετάλλου (90mm - εξού & το κόστος) για μια φορά. Σέγα και χερογλύκανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Σέγα και χερογλύκανο. Όχι με βολεύει ένα τρύπημα κι έξω. Αν ήταν θα το'κανα & με dremel αλλά βαριέμαι να παλεύω τόση ώρα κόψιμο και λείανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ένα τρύπημα μονάχα, σε λαμαρίνα από pc case με ποτηροτρύπανο ξύλου θα τη παλέψει έστω και αν ψιλοκαεί η πριονόλαμα; Έχει δοκιμάσει κανείς; Δεν αξίζει να δώσω 30€ για να πάρω ένα μονάχα ποτήρι μετάλλου (90mm - εξού & το κόστος) για μια φορά. ενας φθηνος τροπος αλλα θελει πολυ υπομονη ειναι να σημειωσεις πανω στο μεταλο τον κυκλο και να κανεις πολλες μικρες τρυπουλες με τρυπανι περιμετρικα-εσωτερικα του κυκλου και μετα να το κοψεις και να το λειανεις με λιμα. Οι τρυπες πρεπει να γινονται ζευγαρια, η μια απεναντι απο την αλλη. Θελει υπομονη και να το εχεις καλα στερεωμενο καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ενας φθηνος τροπος αλλα θελει πολυ υπομονη ειναι να σημειωσεις πανω στο μεταλο τον κυκλο και να κανεις πολλες μικρες τρυπουλες με τρυπανι περιμετρικα-εσωτερικα του κυκλου και μετα να το κοψεις και να το λειανεις με λιμα. Οι τρυπες πρεπει να γινονται ζευγαρια, η μια απεναντι απο την αλλη. Θελει υπομονη και να το εχεις καλα στερεωμενο καπου. Ναι το ξέρω το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά πάλι είναι της υπομονής και θέλω να το κάνω μια & έξω. Αφού κατέληξα στο ή δε το κάνω καθόλου ή καίω ένα ποτήρι ξύλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbas22 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ναι το ξέρω το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά πάλι είναι της υπομονής και θέλω να το κάνω μια & έξω. Αφού κατέληξα στο ή δε το κάνω καθόλου ή καίω ένα ποτήρι ξύλου Πάρτο παραμάσκαλα και τράβα σε μηχανουργείο,παίζει να στο κάνουνε και τζάμπα. Όχι με ξυλοφάγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πάρτο παραμάσκαλα και τράβα σε μηχανουργείο,παίζει να στο κάνουνε και τζάμπα. Όχι με ξυλοφάγο. Το έχω αποκλείσει & αυτό για διάφορους λόγους. Μάλλον θα οπλιστώ με λίγη υπομονή & θα το κάνω με τρυπάνι & dremel σε ώρα απαλεψιάς (και κοινής ησυχίας φαντάζομαι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πάρτο παραμάσκαλα και τράβα σε μηχανουργείο,παίζει να στο κάνουνε και τζάμπα. Το έχω αποκλείσει & αυτό για διάφορους λόγους. Ήμουν έτοιμος να σού προτείνω την ίδια λύση, αλλά με πρόλαβε ο μπάρμπας. Αλήθεια, καθαρά από περιέργεια, γιατί την αποκλείεις; Μισό λεπτό δουλειά είναι για τον τεχνίτη και, ακόμα κι αν σε χρεώσει κάτι, θεωρώ απίθανο να πλησιάζει τα €30,00 που λες ότι κοστίζει το ποτήρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Καλά δε θα με χρέωνε αλλά θα του άφηνα εγώ κάτι. Γιατί είμαι LARGE ρε! και αλεξίσφαιρος... Κυρίως γιατί δε θέλω να το κακομεταχειριστεί και γραντζουνιστεί ή χτυπήσει. Θα πρέπει να του ζητήσω να την ανοίξω εγώ. Και πάλι βαρίεμαι να τρέχω έξω. Λίγο πολύ τις εναλλακτικές μου τις ήξερα, απλά ήθελα να μάθω αν κάποιος είχε δοκιμάσει να κόψει με τέτοιο ποτήρι. edit: Άσε που ρώτησα γνωστούς και αγνώστους για bimetal αλλά τζίφος. Σπανίζουν σε τέτοιο μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αν το ποτηροτρύπανο ξύλου είναι καλής ποιότητας ίσως και να το τρυπήσει. Αν όχι όλο μέχρι την μέση, ένα λούκι. Οπότε κάνεις το λούκι και μετά με το δρεμελ πατάς το λούκι και το βαθαίνεις μέχρι να το κόψεις. Λέω, δεν το έχω κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις