Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μου το εμφανίζει με το σύμβολο %   κράτησα το x/y και μετά δεξί κλικ και στη μορφοποίηση επέλεξα "ποσοστό"

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με εδωσε ενα παιδι το λαπτοπ, του εκανα recovery, τωρα με το erthenet δεν συνδεεται.. Δειχνει οτι συνδεθηκε κανονηκα. Μπαινει σε μια σελιδα, μετα βγαζει την σελιδα του thomson.

Επανεκκινηση το ρουτερ το εκανα. Τι μπορει να φταει.. Σε ασυρματο δικτυο αλλο δικτυου μπαινει κανονικοτατα...

Δημοσ.

που να μπαινω να κανω search σε ολα τα ebay ταυτοχρονα?

To .gr ενσωματώθηκε στο .com πλέον. 

Οι χρήστες του ειδοποιήθηκαν με mail.

Έτσι κι αλλιώς στο .com την ίδια δουλειά έκανες & καλύτερη. Έπαιρνες & περισσότερα αποτελέσματα.

Εγώ προσωπικά κάνω τις αναζητήσεις μου στο .com & κάποια ευρωπαϊκά (.de, .co.uk κα).

Δημοσ.

Θελω να αγορασω 2 πραγματα απο ebay απο τον ιδιο πωλητη αλλά χρεωνει λιγο διαφορετικά τα μεταφορικά σε καθε ενα.

Γινεται να μου χρεωσει μονο μια φορά, εστω με το υψηλότερο κόστος μεταφορικών; Και πως;

Δημοσ.

νομίζω γίνεται μόνο αν αναγράφεται ότι ο πωλητής συνδυάζει και μειώνει τα ταχυδρομικά, "seller combines postage" ή κάπως έτσι το γράφει, και γίνεται αυτόματα στο τσεκ-άουτ.

Δημοσ.

που θα το γραφει αυτο;

Ok, το βρηκα:

7y60.jpg

δλδ θα πληρωσω το 1,39 και για το 2ο μονο 0,89, σωστά;

Δημοσ.

Λοιπον θελω χελπ: έχω πάρει uncle ben's ρύζι 250 g και στην προετοιμασία γράφει "βράστε 30ml (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) νερό, προσθέστε το ρύζι". Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο το νερό; Μόνο 2 κουταλιές; Ή είναι σωστό κ εγώ κάνω λάθος; (δν ξέρω τόσο από μαγειρέματα :fear: ) Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν ειναι τα σακουλακια;

Αν ναι βαλτα σε μια κατσαρολα και βραστα...

Απλα να καλυπτεται απο το νερο.. Οπως θα το βραζες κανονικα....

Δημοσ.

ναι τα σακουλάκια είναι. Ναι ρε παιδιά, αλλά η δοσολογία είναι σωστή που λέει; Το βάζω με το σακουλάκι και τ βράζω; Βγάζω το περιεχόμενο; Τι κάνω; Δν θελω να τα σκατώσω κ να φάω πάλι απ'έξω.....!! :-(

Δημοσ.

που θα το γραφει αυτο;

Ok, το βρηκα:

7y60.jpg

δλδ θα πληρωσω το 1,39 και για το 2ο μονο 0,89, σωστά;

Σωστά, αλλά αυτό είναι για κάθε επιπλέον τμχ. του ίδιου προϊόντος που βλέπεις στην σελίδα.

Αν εννοείς "2 -διαφορετικά- πράγματα από τον ίδιο πωλητή", είναι αυτό που λέει ο Λέφτερ, όχι το each additional item.

Δημοσ.

Σωστά, αλλά αυτό είναι για κάθε επιπλέον τμχ. του ίδιου προϊόντος που βλέπεις στην σελίδα.

Αν εννοείς "2 -διαφορετικά- πράγματα από τον ίδιο πωλητή", είναι αυτό που λέει ο Λέφτερ, όχι το each additional item.

Μάλιστα...Ευχαριστω που μου το διευκρινησες! :-)

Ναι, δυο διαφορετικα πραγματα απο τον ιδιο πωλητή θέλω,αλλά δε βλεπω να λέει κάτι άλλο στο postage&packaging....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...