Porg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Για να μου το εμφανίζει με το σύμβολο % κράτησα το x/y και μετά δεξί κλικ και στη μορφοποίηση επέλεξα "ποσοστό" Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Ntinaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τελείωσε το .gr που να μπαινω να κανω search σε ολα τα ebay ταυτοχρονα?
Liverpool89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Με εδωσε ενα παιδι το λαπτοπ, του εκανα recovery, τωρα με το erthenet δεν συνδεεται.. Δειχνει οτι συνδεθηκε κανονηκα. Μπαινει σε μια σελιδα, μετα βγαζει την σελιδα του thomson. Επανεκκινηση το ρουτερ το εκανα. Τι μπορει να φταει.. Σε ασυρματο δικτυο αλλο δικτυου μπαινει κανονικοτατα...
άδικος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 που να μπαινω να κανω search σε ολα τα ebay ταυτοχρονα? To .gr ενσωματώθηκε στο .com πλέον. Οι χρήστες του ειδοποιήθηκαν με mail. Έτσι κι αλλιώς στο .com την ίδια δουλειά έκανες & καλύτερη. Έπαιρνες & περισσότερα αποτελέσματα. Εγώ προσωπικά κάνω τις αναζητήσεις μου στο .com & κάποια ευρωπαϊκά (.de, .co.uk κα).
yannis27gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εχω φαει σκαλωμα 10 question list ή 10 questions list? ποιο ειναι το σωστο; thanks 10-question-list. Με τις παύλες.
mary Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Θελω να αγορασω 2 πραγματα απο ebay απο τον ιδιο πωλητη αλλά χρεωνει λιγο διαφορετικά τα μεταφορικά σε καθε ενα. Γινεται να μου χρεωσει μονο μια φορά, εστω με το υψηλότερο κόστος μεταφορικών; Και πως;
leftermann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 νομίζω γίνεται μόνο αν αναγράφεται ότι ο πωλητής συνδυάζει και μειώνει τα ταχυδρομικά, "seller combines postage" ή κάπως έτσι το γράφει, και γίνεται αυτόματα στο τσεκ-άουτ.
mary Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 που θα το γραφει αυτο; Ok, το βρηκα: δλδ θα πληρωσω το 1,39 και για το 2ο μονο 0,89, σωστά;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον θελω χελπ: έχω πάρει uncle ben's ρύζι 250 g και στην προετοιμασία γράφει "βράστε 30ml (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) νερό, προσθέστε το ρύζι". Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο το νερό; Μόνο 2 κουταλιές; Ή είναι σωστό κ εγώ κάνω λάθος; (δν ξέρω τόσο από μαγειρέματα ) Ευχαριστώ!
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Για έναν όγκο ρύζι βάζεις δύο όγκους νερό. Και τα ανακατεύεις κρύα για να ζεσταθούνε μαζί, δεν το πετάς το ρύζι σε ζεστό νερό
Liverpool89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι τα σακουλακια; Αν ναι βαλτα σε μια κατσαρολα και βραστα... Απλα να καλυπτεται απο το νερο.. Οπως θα το βραζες κανονικα....
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ναι τα σακουλάκια είναι. Ναι ρε παιδιά, αλλά η δοσολογία είναι σωστή που λέει; Το βάζω με το σακουλάκι και τ βράζω; Βγάζω το περιεχόμενο; Τι κάνω; Δν θελω να τα σκατώσω κ να φάω πάλι απ'έξω.....!!
Liverpool89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Με το σακουλακι τα βαζεις μεσα... Για 250 γρ ρυζι θες μισο λιτρο νερο...
scullyist Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 που θα το γραφει αυτο; Ok, το βρηκα: δλδ θα πληρωσω το 1,39 και για το 2ο μονο 0,89, σωστά; Σωστά, αλλά αυτό είναι για κάθε επιπλέον τμχ. του ίδιου προϊόντος που βλέπεις στην σελίδα. Αν εννοείς "2 -διαφορετικά- πράγματα από τον ίδιο πωλητή", είναι αυτό που λέει ο Λέφτερ, όχι το each additional item.
mary Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Σωστά, αλλά αυτό είναι για κάθε επιπλέον τμχ. του ίδιου προϊόντος που βλέπεις στην σελίδα. Αν εννοείς "2 -διαφορετικά- πράγματα από τον ίδιο πωλητή", είναι αυτό που λέει ο Λέφτερ, όχι το each additional item. Μάλιστα...Ευχαριστω που μου το διευκρινησες! Ναι, δυο διαφορετικα πραγματα απο τον ιδιο πωλητή θέλω,αλλά δε βλεπω να λέει κάτι άλλο στο postage&packaging....
Προτεινόμενες αναρτήσεις