Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τα στρωματα/καθσιματα τι παιζει? Οσο πιο βολικο τοσο πιο ευκολα ξαπλωνεις/κοιμασαι/χαλαρωνεις, αλλα σε ορθοπεδικο ναι μεν δεν βολευεσαι με τπτ, αλλα βοηθαει την σπονδυλικη στηλη να παραμενει οσο το δυνατον ισια?

Yποτιθεται πως ναι, τα μαλακα στρωματα, οσο βολικα και να ειναι, δεν ειναι και οτι καλυτερο για την μεση/πλατη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θεμα ειναι πως ηδη δυσκολευομαι στο να με περνει ο υπνος. Αν παρω καποιο πιο σκληρο στρωμα για να βοηθησω την μεση μου τοτε ειναι που δεν θα κοιμαμαι και καθολου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διοδια Θεσ/νικη-Αθηνα και επιστροφη, ποσο θα μου κοστισει; ΙΧ. 

Επισης, ποσες ωρες ειναι; Γυρω στις 5;

Άκυρο, θα έρθω με αεροπλάνο. Ερώτηση λεωφορείου: Θέλω να πάω στο Μετροπόλιταν νοσοκομείο. Παίρνω το Χ96 και κατεβαίνω σε ποια στάση; Για προσανατολίστε με λίγο, οβερ.

Επεξ/σία από yannis27gr

Διοδια Θεσ/νικη-Αθηνα και επιστροφη, ποσο θα μου κοστισει; ΙΧ. 

Επισης, ποσες ωρες ειναι; Γυρω στις 5;

Άκυρο, θα έρθω με αεροπλάνο. Ερώτηση λεωφορείου: Θέλω να πάω στο Μετροπόλιταν νοσοκομείο. Παίρνω το Χ96 και κατεβαίνω σε ποια στάση; Για προσανατολίστε με λίγο, οβερ.

Θα κατέβεις στην στάση "ΗΣΑΠ Ν.ΦΑΛΗΡΟΥ", το Μετροπόλιταν είναι 2 στενά από τον σταθμό.

• Like 1

Το θεμα ειναι πως ηδη δυσκολευομαι στο να με περνει ο υπνος. Αν παρω καποιο πιο σκληρο στρωμα για να βοηθησω την μεση μου τοτε ειναι που δεν θα κοιμαμαι και καθολου!

Mια χαρα θα κοιμασαι. Θεμα συνηθειας ειναι...

Θα κατέβεις στην στάση "ΗΣΑΠ Ν.ΦΑΛΗΡΟΥ", το Μετροπόλιταν είναι 2 στενά από τον σταθμό.

Θενξ. Στα λεωφορεία ανακοινώνουν τις στάσεις για να ξέρω που βρίσκομαι;

Θέλω να κάνω ένα αρχείο excel για το στοίχημα, να βάζω στη μία στήλη τον αριθμό των αγώνων που παίζω σε μία άλλη τους αγώνες που πιάνω και να μου βγάζει αυτόματα το ποσοστό σε %

πχ 4 - 2 50%  4 - 1 25%

ξέρει κανείς τον τύπο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...