zarinn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Σε τι τιμες κυμαινεται ενα διαζυγιο; Αν υπαρχει καποιος-α δικηγορος ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 έχω ένα μεγάλο αρχείο jpg, κάπου 1200χ40000 πίξελ. Πολλές φωτογραφίες στην σειρά, η μια κάτω από την άλλη. Κανένας εύκολος τρόπος να κόψω κάθε φωτογραφία σε ξεχωριστό αρχείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 έχω ένα μεγάλο αρχείο jpg, κάπου 1200χ40000 πίξελ. Πολλές φωτογραφίες στην σειρά, η μια κάτω από την άλλη. Κανένας εύκολος τρόπος να κόψω κάθε φωτογραφία σε ξεχωριστό αρχείο; Λέγοντας «πολλές», για τι αριθμό μιλάς; Αν είναι 10-20 ας πούμε, με λίγο κόπο και χρόνο, θα μπορούσες να τις κόψεις και να τις αποθηκεύσεις μία-μία, με κάποιο εργαλείο screen capture, όπως π.χ. αυτό. Αν είναι πάρα πολλές βέβαια, θα βαρεθείς τη ζωή σου. (Μπακάλικος ο τρόπος που σού λέω, αλλά δεν έχω γνώσεις για κάτι πιο εξειδικευμένο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 είναι 20 τέτοια αρχεία με 45 φωτογραφίες το καθένα Το screen capture δεν βολεύει καθόλου γιατί πολλές είναι μεγαλύτερες σε ύψος από την οθόνη, οπότε θέλει zoom out, οπότε χάνουμε αν κάνουμε απλό capture. Μάλον θέλω έναν viewer που να μπορώ να κάνω ολίγον zoom out, να επιλέξω ένα κομμάτι και να κάνω κάτι σαν "save selection as new image" ξερωγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Η ζαχαρη χαλαει? Πηρα πριν λιγες μερες απο το lidl ζαχαρη και τωρα που ειναι να την αδειασω στο δοχειο, βλεπω οτι εχει ημερομηνια 02 <28/11/12> Οχι δε χαλαει,κομπλε εισαι.Πολλά προϊοντα δεν χαλανε,οπως πχ μελι,λαδι κτλ αλλα λογω νομοθεσιας ειναι υποχρεωτικο να αναγραφεται ημερομηνια ληξης σε ολα εστω και τυπικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 είναι 20 τέτοια αρχεία με 45 φωτογραφίες το καθένα Το screen capture δεν βολεύει καθόλου γιατί πολλές είναι μεγαλύτερες σε ύψος από την οθόνη, οπότε θέλει zoom out, οπότε χάνουμε αν κάνουμε απλό capture. Μάλον θέλω έναν viewer που να μπορώ να κάνω ολίγον zoom out, να επιλέξω ένα κομμάτι και να κάνω κάτι σαν "save selection as new image" ξερωγώ... Εντάξει ρε κι εσύ! Κάνεις θέμα για ...900 φωτογραφίες; Να πω ότι ήταν 1000, κάτι πήγαινε κι ερχόταν... ...σοβαρά τώρα: Αυτό που λες να κάνεις μέσω image viewer - αν το κατάλαβα σωστά - νομίζω ότι σα δυνατότητα υπάρχει σε όλα τα σχετικά προγράμματα: Επιλέγεις κάποια περιοχή με το mouse και - συνήθως με δεξί κλικ μέσα σ' αυτή - μεταξύ των επιλογών, υπάρχει και το «save crop (selection, ή όπως το λέει το κάθε πρόγραμμα) as...». Σε μια ...παλαιολιθική έκδοση τού ACDSee πού έχω (μόνο viewer, χωρίς άλλες δυνατότητες), υπάρχει. Λογικά θα υπάρχει και στα υπόλοιπα προγράμματα τού είδους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 έχω ένα μεγάλο αρχείο jpg, κάπου 1200χ40000 πίξελ. Πολλές φωτογραφίες στην σειρά, η μια κάτω από την άλλη. Κανένας εύκολος τρόπος να κόψω κάθε φωτογραφία σε ξεχωριστό αρχείο; microsoft picture manager. Αλλα θα πρεπει να κοψεις τις φωτο μια μια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 microsoft picture manager. Αλλα θα πρεπει να κοψεις τις φωτο μια μια. E, δε λες κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω... μόνο η εφαρμογή αλλάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 E, δε λες κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω... μόνο η εφαρμογή αλλάζει Δεν προσπαθησα να το παιξω εξυπνος φιλε μου, μια εναλλακτικη (την οποια χρησιμοποιω και βολευει) προτεινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει ρε κι εσύ! Κάνεις θέμα για ...900 φωτογραφίες; Να πω ότι ήταν 1000, κάτι πήγαινε κι ερχόταν... ...σοβαρά τώρα: Αυτό που λες να κάνεις μέσω image viewer - αν το κατάλαβα σωστά - νομίζω ότι σα δυνατότητα υπάρχει σε όλα τα σχετικά προγράμματα: Επιλέγεις κάποια περιοχή με το mouse και - συνήθως με δεξί κλικ μέσα σ' αυτή - μεταξύ των επιλογών, υπάρχει και το «save crop (selection, ή όπως το λέει το κάθε πρόγραμμα) as...». Σε μια ...παλαιολιθική έκδοση τού ACDSee πού έχω (μόνο viewer, χωρίς άλλες δυνατότητες), υπάρχει. Λογικά θα υπάρχει και στα υπόλοιπα προγράμματα τού είδους. εχμ, εεε, ναι, λοιπόν, είμαι καθυστερημένος. Το acdsee χρησιμοποιώ χρόνια, αυτό το κολπέτο με το δεξί κλικ-save crop τώρα το ανακαλύπτω. Κομπλέ. Ευχαριστώ άπαντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 εχμ, εεε, ναι, λοιπόν, είμαι καθυστερημένος. Το acdsee χρησιμοποιώ χρόνια, αυτό το κολπέτο με το δεξί κλικ-save crop τώρα το ανακαλύπτω. Κομπλέ. Ευχαριστώ άπαντες. Και με το imagemagick (open source) μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θες. Με μια εντολή μπορείς να του πεις να κόψει μια εικόνα σε πολλές άλλες, ρίξε μια ματιά. Cropping into roughly Equally Sized Divisions Tile Cropping, sub-dividing one image into multiple images Από command prompt το χρησιμοποιείς, οπότε με λίγη προσπάθεια μπορείς να το βάλεις σε ένα loop και να μη χρειαστεί να το κάνεις για το κάθε αρχείο χωριστά. Χρήσιμο εργαλείο γενικά, αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν προσπαθησα να το παιξω εξυπνος φιλε μου, μια εναλλακτικη (την οποια χρησιμοποιω και βολευει) προτεινα... Μη παρεξηγείς το ύφος μου, δεν είπα κάτι τέτοιο. Όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μη παρεξηγείς το ύφος μου, δεν είπα κάτι τέτοιο. Όλα καλά No γουριζ μαν! Ον τοπικ, παρμεζανα σε μακαροναδα με θαλασσινα παει ή μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Με τα στρωματα/καθσιματα τι παιζει? Οσο πιο βολικο τοσο πιο ευκολα ξαπλωνεις/κοιμασαι/χαλαρωνεις, αλλα σε ορθοπεδικο ναι μεν δεν βολευεσαι με τπτ, αλλα βοηθαει την σπονδυλικη στηλη να παραμενει οσο το δυνατον ισια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ποιό καλό παιδάκι γνωρίζει την ακριβή ετήσια βροχόπτωση σε χιλιοστά που είχε σημειώσει ο σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Θησείο το 1897 και το 1924? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις