Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος οτι σε καταλαβα αλλα μονο αυτο βρισκω.

*αν δεν πιανουν τα χερακια σου τοτε σκεψου να δωσεις 5 ευρω*

http://www.gritsandgiggles.blogspot.gr/2012/01/make-your-own-skinny-jeans-tutorial.html

βασικα μόνο εκει στον αστραγαλο θελω να το στενεψω,οχι γενικα όλο το τζιν!anyway ευχαριστω κ παλι

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικα μόνο εκει στον αστραγαλο θελω να το στενεψω,οχι γενικα όλο το τζιν!anyway ευχαριστω κ παλι

okay

i am officially confuced

η φωτο που δινεις ειναι για skinny [σωληνα]. Για να γινει αυτο, θα πρεπει η μοδιστρα να το σκισει μεχρι το γονατο.

αν δεν θες αυτο και θελεις μονο στενεμα στον αστραγαλο τοτε πιθανως να θελεις κατι τετοιο [;] 

bdbd13b17217ceddad14f14e72cd7b8f.jpg

οτι και να ειναι, πηγαινε σε μοδιστα για να δεις ΑΝ μπορει να το κανει.

Δημοσ.

okay

i am officially confuced

η φωτο που δινεις ειναι για skinny [σωληνα]. Για να γινει αυτο, θα πρεπει η μοδιστρα να το σκισει μεχρι το γονατο.

αν δεν θες αυτο και θελεις μονο στενεμα στον αστραγαλο τοτε πιθανως να θελεις κατι τετοιο [;] 

bdbd13b17217ceddad14f14e72cd7b8f.jpg

οτι και να ειναι, πηγαινε σε μοδιστα για να δεις ΑΝ μπορει να το κανει.

χαχα οκ, θα ο δοκιμασω !

Δημοσ.

Για να τσεκαρω σπονδυλικη στυλη πηγαινω σε ορθοπεδικο να φανταστω σωστα? Νομιζω πως εχω κυφωση και θελω να δω αν και τι γινεται.

Δημοσ.

Για να τσεκαρω σπονδυλικη στυλη πηγαινω σε ορθοπεδικο να φανταστω σωστα? Νομιζω πως εχω κυφωση και θελω να δω αν και τι γινεται.

Ω ναι,σε ορθοπεδικο πας.

Δημοσ.

Θα με παραπεμψει σε φυσικοθεραπευτη? Επισης και στις λεπιδες της ωμοπλατης που πετανε, θελω να δω τι γινεται. Εχω βρει κατι ασκησεις στο ιντερνετ, αλλα καλυτερα να με κοιταξει ειδικος πριν κανω κατι.

Δημοσ.

Καλημέρα. Πλήρωσα μέσω internet banking (Τράπεζα Πειραιώς) τα τέλη κυκλοφορίας. Τι μπορώ να κρατήσω ως απόδειξη για τυχόν έλεγχο της τροχαίας;

Δημοσ.

Τι γινεται με τις μηχανές και το ΚΤΕΟ; Εχει κανεις πληροφορίες;

Thanks

1999-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

2000-ΜΑΡΤΙΟΣ

2001-ΑΠΡΙΛΙΟΣ

2002-ΜΑΙΟΣ

2003-ΙΟΥΝΙΟΣ

2004-ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

2005-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

2006-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Mr.Kteo ένα 10e 
πέρασα την προηγούμενη πέμπτη μιας και η μηχανή είναι του 2006 
Δημοσ.

1999-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

2000-ΜΑΡΤΙΟΣ

2001-ΑΠΡΙΛΙΟΣ

2002-ΜΑΙΟΣ

2003-ΙΟΥΝΙΟΣ

2004-ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

2005-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

2006-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Mr.Kteo ένα 10e 

πέρασα την προηγούμενη πέμπτη μιας και η μηχανή είναι του 2006

Ωραία, είμαι ήδη εκπρόθεσμος...

Δημοσ.

Θα με παραπεμψει σε φυσικοθεραπευτη? Επισης και στις λεπιδες της ωμοπλατης που πετανε, θελω να δω τι γινεται. Εχω βρει κατι ασκησεις στο ιντερνετ, αλλα καλυτερα να με κοιταξει ειδικος πριν κανω κατι.

Λογικά θα σε παραπέμψει, αφού πρώτα ζητήσει κάποιες εξετάσεις. Αν δεν σε παραπέμψει, δεν χάνεις τίποτα να πας από μόνος σου.

Καλημέρα. Πλήρωσα μέσω internet banking (Τράπεζα Πειραιώς) τα τέλη κυκλοφορίας. Τι μπορώ να κρατήσω ως απόδειξη για τυχόν έλεγχο της τροχαίας;

πέρυσι είχαν ανακοινώσει ότι δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα μαζί σου σαν απόδειξη πληρωμής. Εγώ καλού κακού είχα μια εκτύπωση του αποδεικτικού συναλλαγής, δεν ξες ποιός φωστήρας σεβάσμιος αστυνομικός θα βρεθεί μπροστά σου...

Δημοσ.

Η ζαχαρη χαλαει? Πηρα πριν λιγες μερες απο το lidl ζαχαρη και τωρα που ειναι να την αδειασω στο δοχειο, βλεπω οτι εχει ημερομηνια 02 <28/11/12>

Τι φαση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...