giorgolavos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Παιδια εχω ενοικιασει μια γκαρσονιερα και εκανα εναν χρονο συμβολαιο.Και εχω δυο αποριες: α)Αν αποφασισω να φυγω πριν συμπληρωθουν 12 μηνες με δεσμευει κατι απο το να μην το κανω? β)τι αποδειξεις πρεπει να μου δινει οταν πληρωνω?Απο μπλοκακι απλες? Ευχαριστω! α) ουσιαστικα δεν σε δεσμευει τιποτα, απλα θα προσπαθησει να μην σου επιστρεψει την εγγυηση. Δηλ. αν πας τον ενατο μηνα και του πεις "θα φυγω τον αλλο μηνα", θα σου πει να του πληρωσεις και τον τελευταιο μηνα που θα φυγεις για να κρατησει την εγγυηση ως αποζημιωση επειδη φευγεις νωριτερα. β) ναι, απλες αθεωρητες. Υπαρχουν και τυποποιημενες, σαν τις επλες ειναι αλλα γραφουν "αποδειξη εισπραξης ενοικιου" Τωρα, βαση νομου τα ενοικιαστηρια οικιας ειναι για τρια χρονια το λιγοτερο. Αν σου ειπε αυτος οτι θελει να το νοικιασει μονο για ενα χρονο και εσυ συμφωνησες αναγκαστικα, αυτο δεν ισχυει. μπορεις να μεινεις μεσα τρια χρονια χωρις να μπορει να σε διωξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει κάποια επιλογή "περισσότερα/άλλα" (more); Εγώ εκεί το βλέπω (personal -προσωπικά, travel, more). εκεί ήταν. Αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκε το "περισσότερα"!!! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα σύνδεσης, ότι δεν φόρτωνε, αλλά πήγα το λάπτοπ σε wifi και πάλι είχα το ίδιο θέμα. Και φοβάμαι μήπως έχω κάποιο μέιλ και έχει πάει στα ανεπιθύμητα τι να κάνω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 To dropbox με 75€ το χρόνο σου δίνει 100gb και θεωρητικά είναι αξιόπιστο. Ξέχασα να προσθέσω. Να ειναι και δωρεαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ξέχασα να προσθέσω. Να ειναι και δωρεαν mega.co.nz 50gb δωρεαν. Κάποιες μέρες όπως χτες πχ ίσως πετύχεις αρκετά χαμηλές ταχύτητες ανεβάσματος αλλά κατά τ'άλλα είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Αν είναι αρχεία τα οποία δεν ξαναβρίσκονται/βρίσκονται εξαιρετικά δύσκολα, προσωπικά, δε θα τα εμπιστευόμουν σε δωρεάν hosts και ιδιαίτερα σε host που είναι επίφοβος, όπως το mega (λόγω παρελθόντος του κιμ με megaupload). Καλύτερα που λέει ο λόγος να τα γράψεις σε dvd ή να δώσεις ενα 20αρικο για ένα 32αρι στικάκι και να τα χεις όλη μέρα μαζί σου αν η φορητότητα είναι αυτό που σε ωθεί στο cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Σε περιπτωση που καποιου του "γυρισει η γλωσσα",ποιες ειναι οι πρωτες βοηθειες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zEya2p4MqXA Δεν γνωρίζω την εγκυρότητα του βίντεο, απλά το βρήκα και κάτι τέτοιο μου έχει δείξει κι ένας φίλος μου που έχει πάρει μαθήματα πρώτων βοηθειών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Λήγουν οι οδοντόκρεμες; Πάνω έχει το σήμα ότι λήγει 12 μήνες μετά το άνοιγμα, αλλά έχω μια κλειστή. Πόσο κρατάει η κλειστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros_samurai Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 α) ουσιαστικα δεν σε δεσμευει τιποτα, απλα θα προσπαθησει να μην σου επιστρεψει την εγγυηση. Δηλ. αν πας τον ενατο μηνα και του πεις "θα φυγω τον αλλο μηνα", θα σου πει να του πληρωσεις και τον τελευταιο μηνα που θα φυγεις για να κρατησει την εγγυηση ως αποζημιωση επειδη φευγεις νωριτερα. β) ναι, απλες αθεωρητες. Υπαρχουν και τυποποιημενες, σαν τις επλες ειναι αλλα γραφουν "αποδειξη εισπραξης ενοικιου" Τωρα, βαση νομου τα ενοικιαστηρια οικιας ειναι για τρια χρονια το λιγοτερο. Αν σου ειπε αυτος οτι θελει να το νοικιασει μονο για ενα χρονο και εσυ συμφωνησες αναγκαστικα, αυτο δεν ισχυει. μπορεις να μεινεις μεσα τρια χρονια χωρις να μπορει να σε διωξει Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ark1994 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ξερει κανείς πως μπορώ να στενέψω ενα τζιν οπως στη φώτο ; ( http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/01545/skinnyjeans_1545885a.jpg )ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InvadersMustDie Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 χτυπα 10 σουβλακια την ημερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ark1994 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 χτυπα 10 σουβλακια την ημερα εννοω εκει στον αστραγαλο,χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ξερει κανείς πως μπορώ να στενέψω ενα τζιν οπως στη φώτο ; ( http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/01545/skinnyjeans_1545885a.jpg )ευχαριστώ. δωσε 5 ευρω σε μοδιστρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ark1994 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 δωσε 5 ευρω σε μοδιστρα; απ οσο ξερω δεν ειναι μονιμο..ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 απ οσο ξερω δεν ειναι μονιμο..ευχαριστω παντως δεν ειμαι σιγουρος οτι σε καταλαβα αλλα μονο αυτο βρισκω. *αν δεν πιανουν τα χερακια σου τοτε σκεψου να δωσεις 5 ευρω* http://www.gritsandgiggles.blogspot.gr/2012/01/make-your-own-skinny-jeans-tutorial.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις