barbas22 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Πόσα σε δαγκώσανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Σωστά, είναι από κάτω στους "σχετικούς" αριθμούς. Πάντως φαίνεται να ανήκει στο κέντρο 211 20046xx... Αν πάρεις τηλ. τις πληροφορίες του ΟΤΕ, λένε τίποτα; Ε σιγά να μην πληρώσω και το 11888 για την βλακεία... Ελπίζω απλά να μην ήταν κάτι από αυτά που χρεώνει αν και δεν νομίζω λόγω της φύσης του αριθμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να βρω κάπου τα ανεπιθύμητα στο gmail. Βρίσκονταν εκεί που έχω το βελάκι. Ξέρει κανείς τι γίνεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει κάποια επιλογή "περισσότερα/άλλα" (more); Εγώ εκεί το βλέπω (personal -προσωπικά, travel, more). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εχω ένα ξύλινο έπιπλο από μαύρη λάκα. Πώς το καθαρίζω από σκόνες/δακτυλιές κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Azax? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Παλιότερα είχε κάτι ωραία πανάκια, σουήφερ τα λέγανε, ταμάμ για τέτοια μπελαλίδικα στην σκόνη έπιπλα. Είχε και κάτι παραπλήσια αλλά πολύ φτηνότερα στο καρφούρι, επίσης καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Άμα έχει στρώμα σκόνης, το περνάς πρώτα μία με σουήφερ, και άζαξ με ένα βετέξ και θα γίνει οκ. Άμα έχει σκόνη μην παραλήψεις το σουίφερ πρώτα, γιατί θα βρωμίσει αμέσως το βετέξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 μήπως τα λες ανάποδα συνάδελφε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Azax? Είμαστε σίγουροι ότι το Azax δεν θα κάνει ζημιά στην λάκα; Παλιότερα είχε κάτι ωραία πανάκια, σουήφερ τα λέγανε, ταμάμ για τέτοια μπελαλίδικα στην σκόνη έπιπλα. Είχε και κάτι παραπλήσια αλλά πολύ φτηνότερα στο καρφούρι, επίσης καλά. Swiffer πρέπει να παίζουν κάπου στο σπίτι, πρέπει να τα βρω. Άμα έχει στρώμα σκόνης, το περνάς πρώτα μία με σουήφερ, και άζαξ με ένα βετέξ και θα γίνει οκ. Άμα έχει σκόνη μην παραλήψεις το σουίφερ πρώτα, γιατί θα βρωμίσει αμέσως το βετέξ Swiffer και μετά Azax σε βιτεξ, ΟΚ! Αρκεί η απάντηση στην ερώτηση πιο πάνω να είναι "ναι, δεν κάνει ζημιά"! Edit: Νομίζω αυτή η είναι η σωστή σειρά, πρώτα καθαρίζεις την πολλή σκόνη και μετά κάνεις το πέρασμα με το Azax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ε καθάρισε την πολή σκόνη με ένα απλό πανί τότενες, γιατί να ξηλώνεσαι για σουήφερ; Το σουήφερ υποτίθεται είναι και αντιστατικό, και αφήνει και μια ψιλογυαλάδα, κλπ. Αν είναι πολλή η μπίχλα, και για να μην ξοδεύεις πολλά σουήφερ, πέρνα πρώτα ένα απλό πανί ή βετέξ να μαζέψεις τα χοντράδια. Αμάν, ιδέα από ξεσκόνισμα δεν έχει η νεολαία, πού βαδίσει αυτή η κοινωνία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 μήπως τα λες ανάποδα συνάδελφε;Την πολύ σκόνη θα χρειαστεί 3-4 πλυσίματα το βετέξ για να την μαζέψει όλη, Ενώ το σουίφερ την κρατάει πάνω του και δεν θα χρειαστεί να την μαζέψεις από το πάτωμα μετά. Τόσο ακριβά είναι τα σουίφερ; Νόμιζα πως όλα τα σπίτια έχουν πλέον και από ένα. Τεσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros_samurai Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Παιδια εχω ενοικιασει μια γκαρσονιερα και εκανα εναν χρονο συμβολαιο.Και εχω δυο αποριες: α)Αν αποφασισω να φυγω πριν συμπληρωθουν 12 μηνες με δεσμευει κατι απο το να μην το κανω? β)τι αποδειξεις πρεπει να μου δινει οταν πληρωνω?Απο μπλοκακι απλες? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Επειδη δεν βρηκα καποιο παρομοιο τοπικ το ρωταω εδω για αμεση απαντηση. Θελω να ανεβασω στο ιντερνετ δεδομενα σε περιπτωση που χαθουνε απο το πισι μου. Μιλαμε για πανω απο 20 GB. Εχετε να προτεινεται καποιο καλο και αξιοπιστο site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 To dropbox με 75€ το χρόνο σου δίνει 100gb και θεωρητικά είναι αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις