Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω κατι τετοιο στην Αθηνα? Ειναι ενα καλωδιο προεκτασης για την τροφοδοσια του επεξεργαστη 8pin

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάλε μανδύα(διάκος,ιερωμένος,ξερωγώ).

Κάθε στιγμή εκτός στρατοκαβλίασης αποτελεί ένα μικρό λιθαράκι πνευματικής ατομικής ανόρθωσης,ακόμη και με τη μαύρη προβιά.

Αν θέλανε "εθνίκια" πρώτον δεν θα μας ανοίγανε τα σύνορα στην επέλαση λαθρέποικων και β0ν δεν θα τηγανίζανε χρυσά αυγά στη βολή.

"Όταν ο τελευταίος στρατόκαβλος στραγγαλιστεί με τα έντερα του τελευταίου φιλελέ,τότε η ανθρωπότητα θα ευτυχήσει".

Αμήν.

Δημοσ.

Βάλε μανδύα(διάκος,ιερωμένος,ξερωγώ).<br><br>

Κάθε στιγμή εκτός στρατοκαβλίασης αποτελεί ένα μικρό λιθαράκι πνευματικής ατομικής ανόρθωσης,ακόμη και με τη μαύρη προβιά.<br><br>

Αν θέλανε "εθνίκια" πρώτον δεν θα μας ανοίγανε τα σύνορα στην επέλαση λαθρέποικων και β0ν δεν θα τηγανίζανε χρυσά αυγά στη βολή.<br><br><br>

"Όταν ο τελευταίος στρατόκαβλος στραγγαλιστεί με τα έντερα του τελευταίου φιλελέ,τότε η ανθρωπότητα θα ευτυχήσει".<br>

Αμήν.

Εσυ το θετεις ιδεολιγικα. Εγω σε θρησκευτικες βασεις θα παω.

Δημοσ.

Σε σύστημα με Nvidia Geforce FX 5200 που δεν παίζει με τίποτα youtube, είπαμε να αναβαθμίσουμε ram και να αλλάξουμε καρτούλα γραφικών. Βρήκα από τις αγγελίες μια Geforce FX 5600 και μια Ati Radeon 9550 ( 10ευρώ έκαστη )

Ποιά από τις δυο να προτιμήσουμε;;

Δημοσ.

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=80&card2=147

Συμφωνα με το παραπανω, την 5600. Φανταζομαι μιλας για agp.

Btw, δικο μου παλιο pc me P4 2.66, 1GB Ram και 5200 μια χαρα επαιζε youtube. Προφανως οχι 720p αλλα επαιζε.

Ναι για agp μιλάω. Ο υπολογιστής είναι φίλων μου. Εχει εναν intel celeronR 2.4 και 1gb ram. Ο σκληρός είναι υγιής. Θελαν έτσι κι αλλιώς να κάνουν μια αναβάθμιση και έτσι θα το πάμε στα 2GB θα κουμπώσω έναν pentium 4 που έχω στην άκρη και λέμε να αλλάξουμε και την καρτούλα γραφικών. Φορμάτ και XP και ο θεός βοηθός. Για την ώρα σέρνεται απίστευτα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω κατι τετοιο στην Αθηνα? Ειναι ενα καλωδιο προεκτασης για την τροφοδοσια του επεξεργαστη 8pin

υπηρχε ενα μαγαζι στην Σολωμου και Κανιγγος που εβρισκα οτι καλωδια και βισματα ηθελα. Λεγοταν Φωτεινος, Φωτονιο, Φωτης, κατι τετοιο. Δν ξερω αν υπαρχει ακομα ή αν εχει ακομα τοσα πολλα καλωδια-βισματα

Δημοσ.

Δεν έβρισκα σε ποια ενότητα ταίριαζε καλύτερα το θέμα και το έβαλα στο μπλαμπλα. Αν υπάρχει κάποια ας το μεταφέρουν οι διαχειριστές.

• Με έπαιρνε ο αριθμός 30 211 2004655 σε ένα κινητό που έχω με κάρτα και το σήκωσα και ακουγόταν από μέσα ομιλίες και έπεσε η γραμμή.
  • Πήρα από το σταθερό και ακουγόταν σαν νεκρό.
  • Ψάχνω online να βρω που ανήκει αλλά δεν βρίσκω τίποτα.

Ξέρει κανείς τί είναι?

Υπάρχει περίπτωση να μου προκαλέσει χρεώσεις είτε στο κινητό επειδή το σήκωσα είτε στο σταθερό επειδή κάλεσα?

Δημοσ.

υπηρχε ενα μαγαζι στην Σολωμου και Κανιγγος που εβρισκα οτι καλωδια και βισματα ηθελα. Λεγοταν Φωτεινος, Φωτονιο, Φωτης, κατι τετοιο. Δν ξερω αν υπαρχει ακομα ή αν εχει ακομα τοσα πολλα καλωδια-βισματα

http://www.fanos.gr/

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ γιατί δεν τον βλέπω τον αριθμό στο link που δίνεις?

Σωστά, είναι από κάτω στους "σχετικούς" αριθμούς. Πάντως φαίνεται να ανήκει στο κέντρο 211 20046xx... 

Αν πάρεις τηλ. τις πληροφορίες του ΟΤΕ, λένε τίποτα;

Δημοσ.

ρε παιδιά,κοίταξα σήμερα τον λογαριασμό που εχω για τις online αγορές και ειδα 2 χρεώσεις απο μια: vpn online service on demand miami.

ακύρωσα την κάρτα,εκανα ακύρωση συναλλαγών στη τράπεζα Πειραιώς(περιμένω να δω την έκβαση),απλα αναρωτιέμαι τι στο καλό ειν αυτο το πράμα.

Δημοσ.

Εκανες τιποτα αγορες ιντερνετικά τωρα τελευταια;

ενα humble bundle κι ενα programma backup απο το playstore.

To θεμα ειναι σε τι θα μπορούσε να ανταποκρίνεται αυτο το miami vpn on demand service..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...