Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχουν αλλάξει κάτι. Είτε sensitivity είτε έβαλαν κάποιο καινούριο shortcut. Γράφω στο 11/13και μου το κάνει σε ΚΑΘΕ αλλαγή (και θέλει να πατήσω alt για να φύγει), γράφω μετά στο 2007 και δε μου το κάνει ούτε μισή φορά όση ώρα και να γράφω/αλλάζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ειναι καποιος εδω,πελάτης της πρώην κυπρου;

Εχει αλλάξει κατι,σχετικά με το paypal και την ισχύ των καρτών μας,τώρα με την αλλαγή σε Πειραιώς;

Απολυτως τιποτα απ'οσο μπορω να ξερω. Χθες ηταν η τελευταια συναλλαγη που εκανα με paypal χωρις κανενα προβλημα. Εχω ακομα την Κυπρου ως φυσικη καρτα ομως, φανταζομαι πως αν στο μελλον λαβουμε αλλο πλαστικο θα εχει αλλον αριθμο οποτε πιθανολογω πως θα πρεπει να την βαλουμε εκ νεου στο ΡΡ.

Απολυτως τιποτα απ'οσο μπορω να ξερω. Χθες ηταν η τελευταια συναλλαγη που εκανα με paypal χωρις κανενα προβλημα. Εχω ακομα την Κυπρου ως φυσικη καρτα ομως, φανταζομαι πως αν στο μελλον λαβουμε αλλο πλαστικο θα εχει αλλον αριθμο οποτε πιθανολογω πως θα πρεπει να την βαλουμε εκ νεου στο ΡΡ.

για καποιο περίεργο λογο,δε μπορω να στειλω χρήματα μέσω paypal και δε ξερω τι συμβαίνει

Απολυτως τιποτα απ'οσο μπορω να ξερω. Χθες ηταν η τελευταια συναλλαγη που εκανα με paypal χωρις κανενα προβλημα. Εχω ακομα την Κυπρου ως φυσικη καρτα ομως, φανταζομαι πως αν στο μελλον λαβουμε αλλο πλαστικο θα εχει αλλον αριθμο οποτε πι

για καποιο περίεργο λογο,δε μπορω να στειλω χρήματα μέσω paypal και δε ξερω τι συμβαίνει

για τις κάρτες που ρωτάς, επειδή μου έτυχε αυτές τις μέρες: ενεργοποιημένες κάρτες της πρώην κύπρου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2013 λειτουργούν κανονικά μέχρι τη λήξη τους. Εμένα μου ενεργοποίησαν στις 29 Οκτώβρη και prepaid που γράφει Κύπρου και είχε εκδοθεί τον Απρίλιο.

Οπότε κάτι άλλο φταίει - μήπως έληξε η κάρτα σου;

Γεια σας. Για μια αιτηση σε δημοσια υπηρεσια πρεπει να αποδειξω οτι ειμαι Χριστιανος Ορθοδοξος. Τι εγγραφο πρεπει να προσκομησω; Το πιστοποιητικο γεννησεως λεει θρησκευμα; Μια υπογραφη απο ιερεα φτανει; Οι Ιεχοβαδες δινουν πιστοποιητικό της Κεντρικής Εκκλησίας των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά Ελλάδος. Απο που μπορω να λαβω αναλογο πιστοποιητικο;

Ίσως αρκεί ένα πιστοποιητικό βάπτισης (αν έχεις βαπτιστεί ΧΟ προφανώς). Από την μητρόπολη στην οποία ανήκεις.

Στο αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης πιθανότατα περιλαμβάνεται και βεβαίωση βάπτισης, με όλα τα στοιχεία. Μπορείς να βγάλεις μέσω ΚΕΠ.

Σόρρυ κιόλας, και αν δεν είμαι και πολύ αδιάκριτος, τι είναι αυτό που σου ζητάει να αποδείξεις το θρήσκευμά σου;

Ίσως αρκεί ένα πιστοποιητικό βάπτισης (αν έχεις βαπτιστεί ΧΟ προφανώς). Από την μητρόπολη στην οποία ανήκεις.

Στο αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης πιθανότατα περιλαμβάνεται και βεβαίωση βάπτισης, με όλα τα στοιχεία. Μπορείς να βγάλεις μέσω ΚΕΠ.

Σόρρυ κιόλας, και αν δεν είμαι και πολύ αδιάκριτος, τι είναι αυτό που σου ζητάει να αποδείξεις το θρήσκευμά σου;

Ευχαριστω. Στο στρατο το ζητανε αν θελεις να βγεις αντιρρησιας συνειδησης για θρησκευτικους λογους. Δεν ξερω αν ορθα το χαρακτηρισα δημοσιο.

Δεν έχω ακούσει ακόμα για Ελληνορθόδοξο αντιρρησία συνείδησης...θα μου πεις,για όλα υπάρχει μιά αρχή.

...αν κατάλαβα καλά...

Καλα καταλαβες. Επισης κατηργησαν τη δυνατοτητα μη στρατευσης των ιερωμενων και μοναχων. Δε ξερω τι τους εχει πιασει αλλα νομιζω οτι φερει ευθυνη και η εκκλησια. Εκτος αν εχει αντιδρασει και δε το ξερω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...