maxdore217 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αν τους πάρεις τηλέφωνο θα σου πούν πόσο θα κοστίσει. Ενδεικτικά, τα δικά μου μελάνια κοστίζουν 11-12 ευρώ καινούρια αυθεντικά, και η αναγόμωση 5. Δεν νομίζω να χρεώνουν το ίδιο αν βάζουν περισσότερο μελάνι μέσα... Mάλλον δεν έχει στάνταρ τιμές στα μαγαζιά ( εσένα σου έρχεται οκ στη Σαλόνικα ) αλλά εμένα μου είπε 10€ για το μικρό ( CL-41) που έχω και στο link που έβαλα έχει βάλει ο κόστος με 17€ το μεγάλο γνήσιο με διπλάσια απόδοση ! οπότε μάλλον θα πάω εκεί ή αν με πάει ο δρόμος (χμμ) εδώ : http://www.clickareto.gr/deals.php?id=29&adn=lw&lkws_357=527776c1-3aff-319c-97a3-da0f2e15ded8 10€ για το μικρό είναι χάλια τιμή ( δεν αξίζει - άσε μου μπορεί να έχω και θέματα μετά ). Αν έχει κανείς καμία άλλη ιδέα ας πει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γιατι οσο πιο αργα ξυπνας τοσο πιο πολυ νυσταζεις και δυσκολα ξανακοιμασαι? Ας πουμε αν ξυπνυσω μες στην νυχτα καμμια φορα, δυσκολευομαι να με ξαναπαρει ο υπνος, ενω οταν ειναι να ξυπνησω στην κανονικη μου ωρα, πχ με ξυπνητηρι το κλεινω και μεχρι να ξαναχτυπησει το snooze, κοιμαμαι αμεσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχουν προσφορες για σινεμα στη θεσσαλονικη; What's up, συγκεκριμένες μέρες κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Στελνεις κενο μνμ στο 19019 (χρεωση 0,5ευρω) αν εχεις whats up και εχεις 1+1 δωρο εισιτηρια για τα village καθε τεταρτη και ισχυει και για 3D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Θενκς. Επίσης, μπορώ να αγοράσω ονλαιν μια paysafe? Όσο περίεργο και αν ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ξένα περιοδικά στην Θεσσαλονίκη? (Συγκεκριμένα Empire) Δες στο NEWS STAND στην Αγία Σοφίας. Κατεβαίνοντας από Εγνατία προς Ερμού από τη δεξιά πλευρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuxer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Απορια , για να μεταβω στον Αγιο Στεφανο απο που μπορω να παρω τρενο ? απο Λαρισης ή υπαρχει κ εδω Αθηνα αλλη σταση ? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Γιατι δεν μπαινεις στο σαιτ του ΟΣΕ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuxer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 γιατι λεει Αθηνα εννοει ομως ποια σταση ποια περιοχη? το εψαξα πριν κανω την ερωτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Απο σταθμό Λαρίσης και από Πειραιά σίγουρα πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 οι laser εκτυπωτές παίρνουν το ιδιο χαρτί με τους inkjet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Γιαπ. Laser/inkjet/copy/fax, μερικά πακέτα γράφουν επάνω και πόσο "καλά" είναι για κάθε μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Όταν αλλάζω γλώσσα γρήγορα στις τελευταίες εκδόσεις του word "τα πίνει" και μου βγάζει ένα γαμωμενού που πάνω στο γρήγορο σαν αστραπή writing speed μου καταφέρνει να με πηγαίνει, ενώ γράφω, σε υπομενού που δεν ήξερα οτι υπάρχουν. Ουσιαστικά το alt ή το shift ανοίγει letter menu shortcuts και μετά γίνεται το χάος. Πως διάολο απενεργοποιώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο αυτά. Τώρα εδώ ας πούμε δε έχω θέμα με την αλλαγή γλώσσας. Όταν χρησιμοποιώ word όμως γίνεται το σώσε -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 δεν νομίζω ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις την βασική λειτουργιά του ALT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σε παλιότερες εκδόσεις στα ίδια pc δεν έχω τέτοιο θέμα πάντως. Είναι κάτι καινούριο; Ψάχνω λίγο απο menu κτλ αλλα δε βρίσκω κάτι πειστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις