Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν τους πάρεις τηλέφωνο θα σου πούν πόσο θα κοστίσει. Ενδεικτικά, τα δικά μου μελάνια κοστίζουν 11-12 ευρώ καινούρια αυθεντικά, και η αναγόμωση 5.

Δεν νομίζω να χρεώνουν το ίδιο αν βάζουν περισσότερο μελάνι μέσα...

Mάλλον δεν έχει στάνταρ τιμές στα μαγαζιά ( εσένα σου έρχεται οκ στη Σαλόνικα ) αλλά εμένα μου είπε 10€ για το μικρό ( CL-41) που έχω και στο link που έβαλα έχει βάλει ο κόστος με 17€  το μεγάλο γνήσιο με διπλάσια απόδοση ! οπότε μάλλον θα πάω εκεί ή αν με πάει ο δρόμος (χμμ) εδώ :

http://www.clickareto.gr/deals.php?id=29&adn=lw&lkws_357=527776c1-3aff-319c-97a3-da0f2e15ded8

10€ για το μικρό είναι χάλια τιμή ( δεν αξίζει - άσε μου μπορεί να έχω και θέματα μετά :-( ).

Αν έχει κανείς καμία άλλη ιδέα ας πει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι οσο πιο αργα ξυπνας τοσο πιο πολυ νυσταζεις και δυσκολα ξανακοιμασαι? Ας πουμε αν ξυπνυσω μες στην νυχτα καμμια φορα, δυσκολευομαι να με ξαναπαρει ο υπνος, ενω οταν ειναι να ξυπνησω στην κανονικη μου ωρα, πχ με ξυπνητηρι το κλεινω και μεχρι να ξαναχτυπησει το snooze, κοιμαμαι αμεσως...

Στελνεις κενο μνμ στο 19019 (χρεωση 0,5ευρω) αν εχεις whats up και εχεις 1+1 δωρο εισιτηρια για τα village καθε τεταρτη και ισχυει και για 3D

• Like 1

Ξένα περιοδικά στην Θεσσαλονίκη? (Συγκεκριμένα Empire)

Δες στο NEWS STAND στην Αγία Σοφίας. Κατεβαίνοντας από Εγνατία προς Ερμού από τη δεξιά πλευρά.

• Like 1

Όταν αλλάζω γλώσσα γρήγορα στις τελευταίες εκδόσεις του word "τα πίνει" και μου βγάζει ένα γαμωμενού που πάνω στο γρήγορο σαν αστραπή writing speed μου καταφέρνει να με πηγαίνει, ενώ γράφω, σε υπομενού που δεν ήξερα οτι υπάρχουν. Ουσιαστικά το alt ή το shift ανοίγει letter menu shortcuts και μετά γίνεται το χάος. Πως διάολο απενεργοποιώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο αυτά. Τώρα εδώ ας πούμε δε έχω θέμα με την αλλαγή γλώσσας. Όταν χρησιμοποιώ word όμως γίνεται το σώσε -.-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...