linkin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Λογικα θα μπορεις. Τραβα μια βολτα myphone.gr να λαβεις πιο συγκεκριμενες πληροφοριες.
angmar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ κυρίως ρωτούσα για να περάσω "custom roms" όπως λέγονται και αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης έκδοσης κλπ. Η διαδικασία είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034145 Roms έχει πάρα πολλές http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1167 θα πρέπει να ρίξεις μια ματια και να διαλέξεις. 1
tehAllantin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Thanks πζηλέ! Χτες τελικά πήγα να περάσω το cyanogenmod 10.1 (4.2.2 version) αλλα κατι δεν πήγε καλά και το κινητό ψόφησε. Πρέπει να βρω microsd adaptor για να περάσω κανα άλλο rom στην κάρτα, "E:Error in /tmp/sideload/package.zip (Status 0 )" εδιτ, όλα οκ! πέρασα το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1465599 και καθάρισα σωστά thn cache, system data και dalvik κάτι και πέρασα το rom απροβλημάτιστα! Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2013 από tehAllantin
άδικος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μπήκα σε ένα site ακατάλληλο για ανηλίκους (καταλάβατε πιστεύω) και σε ένα βίντεο μου έβγαλε μια σελίδα της ελληνικής αστυνομίας που αν θυμάμαι καλά είχε και φωτογραφία του Παπούλια (όχι σε μορφή pop-up) ότι μπήκα σε παιδοφιλικό περιεχόμενο, ότι κατηγορούμε και ότι πρέπει να πληρώσω μέσω paysafe πρόστιμο 100 ευρώ. Εγώ βγήκα από την σελίδα και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι όλες οι δραστηριότητες του υπολογιστή μου καταγράφηκαν και ότι τα αρχεία είναι κρυπτογραφημένα. Το θέμα είναι ότι δεν μπήκα σε παιδοφιλικό site. Να ανησυχώ; δεν έχω πληρώσει κάτι στην σελίδα αυτή. Μήπως θέλει ο δημιουργός της σελίδας να μου πάρει λεφτά; http://www.insomnia.gr/topic/439628-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7/?hl=%2B%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF+%2B%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5
kate23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει Site: varsity jackets ?
maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ψάχνω να βρω εταιρεία που να κάνει αναγόμωση στα μελάνια ( ο εκτυπωτής μου είναι o canon mp160 και με ενδιαφέρει για το color CL-41 , αν υπάρχει καμία πρόταση από Δυτικά ( Κορυδαλλός ). έψαξα με κουπόνι μήπως βρω τίποτα αλλά Πειραιά που βρήκε είναι λίγο μακριά για 1 μελάνι.
deesnider Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ψάχνω να βρω εταιρεία που να κάνει αναγόμωση στα μελάνια Θέλεις να γεμίσεις ξανά τα cartridges που έχουν αδειάσει, ή να πάρεις καινούργια, γεμάτα, από τρίτο κατασκευαστή, κατάλληλα για τον εκτυπωτή σου;
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ψάχνω να βρω εταιρεία που να κάνει αναγόμωση στα μελάνια ( ο εκτυπωτής μου είναι o canon mp160 και με ενδιαφέρει για το color CL-41 , αν υπάρχει καμία πρόταση από Δυτικά ( Κορυδαλλός ). έψαξα με κουπόνι μήπως βρω τίποτα αλλά Πειραιά που βρήκε είναι λίγο μακριά για 1 μελάνι. ο Dr Refill βλέπω έχει υποκατάστημα στον Κορυδαλλό. Εδώ (Σαλλονίκη) τον εμπιστεύομαι 6-7 χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα.
maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 θέλω να γεμίσω το άδειο που έχω. Θέλεις να γεμίσεις ξανά τα cartridges που έχουν αδειάσει, ή να πάρεις καινούργια, γεμάτα, από τρίτο κατασκευαστή, κατάλληλα για τον εκτυπωτή σου; Ωραία μέχρι εδώ από τιμές πως τα πάει ... γιατί κουπόνι δεν βλέπω να έχει οπότε να ξέρω αν δεν συμφέρει να πάω να πάρω αυτό : http://www.kotsovolos.gr/site/computing/printing-consumables/inks/inkjet/059467-canon-cl-51 είναι και γνήσιο και μεγάλο ( ενώ εγώ έχω το μικρό ) εδώ έχω μια άλλη απορία ( αυτά τα μαγαζιά που κάνουν αναγόμωση όποιο μελάνι να τους πας την ίδια τιμή δεν θα χρεώσουν? θέλω να πω για xl ή απλό .
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν τους πάρεις τηλέφωνο θα σου πούν πόσο θα κοστίσει. Ενδεικτικά, τα δικά μου μελάνια κοστίζουν 11-12 ευρώ καινούρια αυθεντικά, και η αναγόμωση 5. Δεν νομίζω να χρεώνουν το ίδιο αν βάζουν περισσότερο μελάνι μέσα...
maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν τους πάρεις τηλέφωνο θα σου πούν πόσο θα κοστίσει. Ενδεικτικά, τα δικά μου μελάνια κοστίζουν 11-12 ευρώ καινούρια αυθεντικά, και η αναγόμωση 5. Δεν νομίζω να χρεώνουν το ίδιο αν βάζουν περισσότερο μελάνι μέσα... Στο τηλέφωνο δεν τους βρήκα έστειλα Mail και βλέπουμε ευχαριστώ. ( μακάρι να είναι στο 5€ )
deesnider Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ζήτησα τη διευκρίνιση, για να δω αν μπορώ να σού προτείνω κάτι. Δυστυχώς, για αναγόμωση δεν έχω ιδέα. Αν τυχόν χρειαστείς κάποια στιγμή καινούργια, συμβατά cartridges, από τα οποία είμαι απολύτως ευχαριστημένος εδώ και χρόνια, μπορώ να σού πω ποια μάρκα και από πού αγοράζω εγώ.
maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ζήτησα τη διευκρίνιση, για να δω αν μπορώ να σού προτείνω κάτι. Δυστυχώς, για αναγόμωση δεν έχω ιδέα. Αν τυχόν χρειαστείς κάποια στιγμή καινούργια, συμβατά cartridges, από τα οποία είμαι απολύτως ευχαριστημένος εδώ και χρόνια, μπορώ να σού πω ποια μάρκα και από πού αγοράζω εγώ. δεν θέλω συμβατά γιατί έρχονται στα λεφτά με τα γνήσια ...λιγότερα βέβαια αλλά η διαφορά είναι μικρή ( αν κάνω αναγόμωση τα ίδια θα έχω πάνω από 50% κέρδος ).
kate23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ξένα περιοδικά στην Θεσσαλονίκη? (Συγκεκριμένα Empire)
scullyist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πολλά περίπτερα στο κέντρο φέρνουν ξένα περιοδικά και μιας και το συγκεκριμένο είναι από τα πιο γνωστά, δεν νομίζω να δυσκολευτείς να το βρεις τουλάχιστον κάπου γύρω σε τσιμισκή/αριστοτέλους. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη, έχω να πάω αιώνες, αλλά υπήρχε μαγαζί με ξένο τύπο με τα πάντα, δίπλα/στη σειρά με τις καφετέριες/starbucks στην καμάρα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από scullyist 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις