agrio.imeros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Πασαλίδη στο φανάρι με Πόντου υπάρχει ένα μικρό μαγαζάκι με βιολογικά. Το μαγαζάκι είναι στη Πασαλίδη. Σε κανά δυο βδομάδες - γεροί νά΄μαστε - θα πάμε στο καζάνι. Να ετοιμάσεις το τυράκι. Βάζω το τσίπουρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Πασαλίδη στο φανάρι με Πόντου υπάρχει ένα μικρό μαγαζάκι με βιολογικά. pitia.JPG Το μαγαζάκι είναι στη Πασαλίδη. Σε κανά δυο βδομάδες - γεροί νά΄μαστε - θα πάμε στο καζάνι. Να ετοιμάσεις το τυράκι. Βάζω το τσίπουρο. Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!! Και να φανταστείς ότι περνάω σχεδόν κάθε μέρα μπροστά από το συγκεκριμένο μαγαζί και ούτε που πήγε το μυαλό μου. Thanx για την πληροφορία. Καζάνι ακούω και τράχουν τα σάλια μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Από Village Φαλήρου για Σύνταγμα τι με βολεύει; Μιλάμε για ώρες που ηλεκτρικός και λεωφορεία έχουν κλείσει και λειτουργούν μόνο τα νυκτερινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 το τραμ δεν εχει ανα μιση ωρα ή 45 λεπτα? [μετα το περας των κανονικων δρομολογιων εννοω , απο τις 00,κατι μεχρι τις 05,00 ? ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Βασικά ίσως με βολέψει και κανένα 040; Λογικά, επειδή η παρέα θα περάσει μάλλον από στάση του 040, θα καταφέρω να το πάρω. Ω ρε έχω χαθεί με τα λεωφορεία και τα τραμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δε παίρνεις ταξί καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Βασικά 4 και 10 ειχα γυρίσει σπιτάκι μου και κοιμόμουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ξερει κανείς πως κάνεις "φορμάτ" σε android κινητό; (root η κάτι τέτοιο). Έχω το samsung galaxy ace, δεν θελω να παρω αλλο κινητό αυτή τη στιγμή και επειδή είναι ελεεινό και τρισάθλιο, αργό, κολλάει κλπ σκέφτομαι αν γίνεται να το περάσω κάποιο πιο καινούριο version απο το 2.3.5 ή τελος πάντων αν υπάρχει κάποιος τρόπος να νιώσει το ριμάδι. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ξερει κανείς πως κάνεις "φορμάτ" σε android κινητό; (root η κάτι τέτοιο). Έχω το samsung galaxy ace, δεν θελω να παρω αλλο κινητό αυτή τη στιγμή και επειδή είναι ελεεινό και τρισάθλιο, αργό, κολλάει κλπ σκέφτομαι αν γίνεται να το περάσω κάποιο πιο καινούριο version απο το 2.3.5 ή τελος πάντων αν υπάρχει κάποιος τρόπος να νιώσει το ριμάδι. Ευχαριστώ Ρυθμίσεις -> Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά -> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μπήκα σε ένα site ακατάλληλο για ανηλίκους (καταλάβατε πιστεύω) και σε ένα βίντεο μου έβγαλε μια σελίδα της ελληνικής αστυνομίας που αν θυμάμαι καλά είχε και φωτογραφία του Παπούλια (όχι σε μορφή pop-up) ότι μπήκα σε παιδοφιλικό περιεχόμενο, ότι κατηγορούμε και ότι πρέπει να πληρώσω μέσω paysafe πρόστιμο 100 ευρώ. Εγώ βγήκα από την σελίδα και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι όλες οι δραστηριότητες του υπολογιστή μου καταγράφηκαν και ότι τα αρχεία είναι κρυπτογραφημένα. Το θέμα είναι ότι δεν μπήκα σε παιδοφιλικό site. Να ανησυχώ; δεν έχω πληρώσει κάτι στην σελίδα αυτή. Μήπως θέλει ο δημιουργός της σελίδας να μου πάρει λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Απάτη είναι και ιός. Έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές. Κάνε ένα σερτς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Απάτη είναι και ιός. Έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές. Κάνε ένα σερτς Ήξερα για τον ιό, αλλά αυτό που μου έτυχε ήταν ελαφρώς διαφοροποιημένο και γι' αυτό ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ανανεωθηκε ο ιος.... Γι αυτο σε ψαρωσε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σε τι μορφή να μετατρέψω επεισόδια απο μια σειρά για να τα περάσω στο κινητό και να έχω όσο το δυνατόν μικρότερη δέσμευση χώρου και να βλέπονται και καλά τα επεισόδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ρυθμίσεις -> Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά -> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ κυρίως ρωτούσα για να περάσω "custom roms" όπως λέγονται και αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης έκδοσης κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις