thomasG4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή δεν υπάρχει κίνδυνος; Να το αφήσω να τις μπλοκάρει και να το ξεχάσω; Ναι είναι OK 1
angmar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ενα πακέτο μακαρόνια 500γρ πόσες "μερίδες" είναι ? Έχει εργαλείο 2
DrLo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Γιατί κατα την απογείωση και προσγείωση οι αεροσυνοδοί ζητάνε να είναι ανεβασμένα τα παράθυρα? http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090226200724AAqX67o http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_safety_reason_that_airplane_windows_have_to_be_open_during_take_off_and_landing
gia_nnis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 παιδια επειδη δεν τα ξερω καλα.. Αλλαξα τον κωδικο προσβασης στο ΥΑΗΟΟ και μου ζητησε να βαλω το κινητο μου και μου ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο μου που γραφει κωδικος yahoo και μου δινει εναν κωδικο. τι ειναι αυτος ο κωδικος???
petros_samurai Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ^^^Αυτος πρεπει να ειναι ο κωδικος ωστε να κανεις reg τον λογαριασμο σου. Παιδια ασχετο,ενοικιασα μια γκαρσονιερα και τωρα παρατηρησα πως στην τουαλετα δεν εχει παραθυρο ουτε και εξαερισμο(ξερω ειμαι λαλακας και εχω πληρωσει ηδη 2 νοικια τι μπορω να κανω?Σκεφτομαι να κανω τρυπα στον τοιχο αλλα καμια αλλη λυση?
pinwkolwnies Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ^^^Αυτος πρεπει να ειναι ο κωδικος ωστε να κανεις reg τον λογαριασμο σου. Παιδια ασχετο,ενοικιασα μια γκαρσονιερα και τωρα παρατηρησα πως στην τουαλετα δεν εχει παραθυρο ουτε και εξαερισμο(ξερω ειμαι λαλακας και εχω πληρωσει ηδη 2 νοικια τι μπορω να κανω?Σκεφτομαι να κανω τρυπα στον τοιχο αλλα καμια αλλη λυση? Αποκλείεται,από κάπου θάχει τουλάχιστον γρίλιες,εκεί βάλε ένα απαγωγικό ανεμιστήρι να ανάβει με το φως.
petros_samurai Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Και ομως δεν εχει τιποτα!!!Ουτε γριλιες.Δεν εχω ιδεα πως ζουσε καποιος εκει μεσα αλλα τωρα εχω δωσει 2 μηνιατικα και αστα να πανε... Τι ακριβως ειναι το απαγωγικο,ποσο κοστιζει και που μπορω να το βρω?
pinwkolwnies Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Τίποτε μωρε,ένα ανεμιστηράκι 12άρι που μπαίνει από πίσω απ' τις γρίλλιες και ρουφάει το βρώμικο αέρα απ' τη τουαλέτα και τον απάγει στον φωταγωγό. Αυτό σε περίπτωση που η τουαλέτα είναι "τυφλή" και έχει προνοηθεί κάποιο λούκι ή σωλήνας που βγαίνει έξω. Γι αυτό φάινομαι απορημένος. Ή "διαχώρισαν" ένα τριαράκι σε δυό γκαρσονιέρες και έβαλαν εκ των υστέρων τουαλέτα εκεί που δεν υπήρχε,μη μεριμνώντας για έξοδο "αναθυμιάσεων". Σάμπως αυτοί κάθονται εκεί; Ρώτα τους ... 1
Silverage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Γιατί, δεν σου αρέσει;Θα μοσχοβολάει όλο το σπίτι.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ερωτηση αν ξερει κανεις (μαλλον λογιστης). Εστω εργοδοτης που εχει παρει τη βεβαιωση Τεχνικου Ασφαλειας (εμπιπτει στα κριτιρια για να γινει ο ιδιος). Γινεται καταθεση υποτιθεται της Βεβαιωσης στο Σ.Επ.Ε, αλλα ποσο χρονοβορα διαδικασια ειναι αυτη? Επισης, εκτος απο τη βεβαιωση, θελει καποιο αλλο χαρτι ή και το το Βιβλιο Τεχνικου Ασφαλειας για καποιου ειδους επικυρωση ή απλα υπαρχει διχως επικυρωση στο χωρο εργασιας και παρουσιαζεται εφοσον ζητηθει? Ευχαριστω. ΕΝΤΙΤ: Το βρηκα, απλα θα ηθελα να ξερω ποσο "χρονοβορα" ειναι η καταθεση http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=74393
pinwkolwnies Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ερωτηση αν ξερει κανεις (μαλλον λογιστης). Εστω εργοδοτης που εχει παρει τη βεβαιωση Τεχνικου Ασφαλειας (εμπιπτει στα κριτιρια για να γινει ο ιδιος). Γινεται καταθεση υποτιθεται της Βεβαιωσης στο Σ.Επ.Ε, αλλα ποσο χρονοβορα διαδικασια ειναι αυτη? Επισης, εκτος απο τη βεβαιωση, θελει καποιο αλλο χαρτι ή και το το Βιβλιο Τεχνικου Ασφαλειας για καποιου ειδους επικυρωση ή απλα υπαρχει διχως επικυρωση στο χωρο εργασιας και παρουσιαζεται εφοσον ζητηθει? Ευχαριστω. ΕΝΤΙΤ: Το βρηκα, απλα θα ηθελα να ξερω ποσο "χρονοβορα" ειναι η καταθεση http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=74393 Άλλη μαλακία κι αυτό το "τεχνικός ασφαλείας",μου θυμίζει ρουφιανιές,ασφαλήτες κλπ. Άσχετο.Eίδα σύνθημα σε τοίχο "όποιος θέλει ασφάλεια να γίνει ασφαλήτης. On topic,έβαλα τη γυναίκα μου (μόνη της μπήκε... ) να γίνει "τεχνικός ασφαλείας" αν και και όπως το πάνε αυτοί σε λιγάκι και υποχρεωτικά θα υπάρξει και σεξουαλικός τεχνικός ασφαλείας,με άμεσο έλεγχο της κρεβατοκάμαρας πριν μετά και -κυριως- κατά τη διάρκεια της πράξης. Μη στραβοψωλιάσουμε κι όλας και πάμε για αναρρωτική άδεια και ζημιώσουμε το ΙΚΑ και τις άλλες ένδοξες δυνάμεις...
Anubis13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Να ρωτησω αν θελω να βαψω κατι πλαστικα χερουλια για καρεκλα τι πρεπει να χρησιμοποιησω?
kalogeros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Να ρωτησω αν θελω να βαψω κατι πλαστικα χερουλια για καρεκλα τι πρεπει να χρησιμοποιησω? Μπογιά.
TeZaS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Επειδή είμαι άσχετος, πως μπορώ να πάω απο τα ΚΤΕΛ στο Μοναστηράκι? Είδα οτι περνάει μέσα απο τα ΚΤΕΛ το 051, μπορώ να το πάρω και να πάω σε κάποια στάση Μετρό εκεί κοντά και μετά να πάω με μετρό Μοναστηράκι? Βοηθήστε λίγο οι πρωτευουσιάνοι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις