Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν τα ξερω καλα.. Αλλαξα τον κωδικο προσβασης στο ΥΑΗΟΟ και μου ζητησε να βαλω το κινητο μου και μου ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο μου που γραφει κωδικος yahoo και μου δινει εναν κωδικο. τι ειναι αυτος ο κωδικος???

Δημοσ.

^^^Αυτος πρεπει να ειναι ο κωδικος ωστε να κανεις reg  τον λογαριασμο σου.

Παιδια ασχετο,ενοικιασα μια γκαρσονιερα και τωρα παρατηρησα πως στην τουαλετα δεν εχει παραθυρο ουτε και εξαερισμο(ξερω ειμαι λαλακας και εχω πληρωσει ηδη 2 νοικια τι μπορω να κανω?Σκεφτομαι να κανω τρυπα στον τοιχο αλλα καμια αλλη λυση?

Δημοσ.

^^^Αυτος πρεπει να ειναι ο κωδικος ωστε να κανεις reg  τον λογαριασμο σου.

Παιδια ασχετο,ενοικιασα μια γκαρσονιερα και τωρα παρατηρησα πως στην τουαλετα δεν εχει παραθυρο ουτε και εξαερισμο(ξερω ειμαι λαλακας και εχω πληρωσει ηδη 2 νοικια τι μπορω να κανω?Σκεφτομαι να κανω τρυπα στον τοιχο αλλα καμια αλλη λυση?

Αποκλείεται,από κάπου θάχει τουλάχιστον γρίλιες,εκεί βάλε ένα απαγωγικό ανεμιστήρι να ανάβει με το φως.

Δημοσ.

Και ομως δεν εχει τιποτα!!!Ουτε γριλιες.Δεν εχω ιδεα πως ζουσε καποιος εκει μεσα αλλα τωρα εχω δωσει 2 μηνιατικα και αστα να πανε...

Τι ακριβως ειναι το απαγωγικο,ποσο κοστιζει και που μπορω να το βρω?

Δημοσ.

Τίποτε μωρε,ένα ανεμιστηράκι 12άρι που μπαίνει από πίσω απ' τις γρίλλιες και ρουφάει το βρώμικο αέρα απ' τη τουαλέτα και τον απάγει στον φωταγωγό.

Αυτό σε περίπτωση που η τουαλέτα είναι "τυφλή" και έχει προνοηθεί κάποιο λούκι ή σωλήνας που βγαίνει έξω.

Γι αυτό φάινομαι απορημένος.

Ή "διαχώρισαν" ένα τριαράκι σε δυό γκαρσονιέρες και έβαλαν εκ των υστέρων τουαλέτα εκεί που δεν υπήρχε,μη μεριμνώντας για έξοδο "αναθυμιάσεων".

Σάμπως αυτοί κάθονται εκεί;

Ρώτα τους ...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ερωτηση αν ξερει κανεις (μαλλον λογιστης).

Εστω εργοδοτης που εχει παρει τη βεβαιωση Τεχνικου Ασφαλειας (εμπιπτει στα κριτιρια για να γινει ο ιδιος). Γινεται καταθεση υποτιθεται της Βεβαιωσης στο Σ.Επ.Ε, αλλα ποσο χρονοβορα διαδικασια ειναι αυτη? Επισης, εκτος απο τη βεβαιωση, θελει καποιο αλλο χαρτι ή και το το Βιβλιο Τεχνικου Ασφαλειας για καποιου ειδους επικυρωση ή απλα υπαρχει διχως επικυρωση στο χωρο εργασιας και παρουσιαζεται εφοσον ζητηθει? 

Ευχαριστω.

ΕΝΤΙΤ: Το βρηκα, απλα θα ηθελα να ξερω ποσο "χρονοβορα" ειναι η καταθεση :) 

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=74393

Δημοσ.

Ερωτηση αν ξερει κανεις (μαλλον λογιστης).

Εστω εργοδοτης που εχει παρει τη βεβαιωση Τεχνικου Ασφαλειας (εμπιπτει στα κριτιρια για να γινει ο ιδιος). Γινεται καταθεση υποτιθεται της Βεβαιωσης στο Σ.Επ.Ε, αλλα ποσο χρονοβορα διαδικασια ειναι αυτη? Επισης, εκτος απο τη βεβαιωση, θελει καποιο αλλο χαρτι ή και το το Βιβλιο Τεχνικου Ασφαλειας για καποιου ειδους επικυρωση ή απλα υπαρχει διχως επικυρωση στο χωρο εργασιας και παρουσιαζεται εφοσον ζητηθει? 

Ευχαριστω.

ΕΝΤΙΤ: Το βρηκα, απλα θα ηθελα να ξερω ποσο "χρονοβορα" ειναι η καταθεση :)

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=74393

Άλλη μαλακία κι αυτό το "τεχνικός ασφαλείας",μου θυμίζει ρουφιανιές,ασφαλήτες κλπ.

Άσχετο.Eίδα σύνθημα σε τοίχο "όποιος θέλει ασφάλεια να γίνει ασφαλήτης.

On topic,έβαλα τη γυναίκα μου (μόνη της μπήκε... :P) να γίνει "τεχνικός ασφαλείας"

αν και και όπως το πάνε αυτοί σε λιγάκι και υποχρεωτικά θα υπάρξει και σεξουαλικός τεχνικός ασφαλείας,με άμεσο έλεγχο της κρεβατοκάμαρας πριν μετά και -κυριως- κατά τη διάρκεια της πράξης.

Μη στραβοψωλιάσουμε κι όλας και πάμε για αναρρωτική άδεια και ζημιώσουμε το ΙΚΑ και τις άλλες ένδοξες δυνάμεις...

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος, πως μπορώ να πάω απο τα ΚΤΕΛ στο Μοναστηράκι? Είδα οτι περνάει μέσα απο τα ΚΤΕΛ το 051, μπορώ να το πάρω και να πάω σε κάποια στάση Μετρό εκεί κοντά και μετά να πάω με μετρό Μοναστηράκι? Βοηθήστε λίγο οι πρωτευουσιάνοι....   

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...