Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οχι δεν το κανουν ολα... αναλογος το μοντελο... π.χ. ενα hercules mp3 e2 που εχω θελει 2η καρτα... Παντως κατα 99% οσα εχουν πανω jack για ακουστικα το κανουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατέβασα antimalware να κάνω ένα σκανάρισμα γιατί το σύστημα σερνότανε και από την εκκίνηση του προγράμματος και ύστερα, κάθε 10 δευτερόλεπτα μου πετάει αυτό το μήνυμα(με άλλη ιπ κάθε φορά).

post-217321-0-45743100-1381887748_thumb.png

Τι να κάνω; Έχει γίνει ενοχλητικό και δεν κατάλαβα ακριβώς ποια είναι η απειλή

Κατέβασα antimalware να κάνω ένα σκανάρισμα γιατί το σύστημα σερνότανε και από την εκκίνηση του προγράμματος και ύστερα, κάθε 10 δευτερόλεπτα μου πετάει αυτό το μήνυμα(με άλλη ιπ κάθε φορά).

attachicon.gifmal.png

Τι να κάνω; Έχει γίνει ενοχλητικό και δεν κατάλαβα ακριβώς ποια είναι η απειλή

Άθελα σου μάλλον ενεργοποιήσες την trial έκδοση του malwarebytes pro. Στο τελευταίο βήμα της εγκατάσταση μάλλον δεν το πρόσεξες. Για ένα μήνα θα μπορείς να  χρησιμοποιείς και το realtime protection που έχει στην ουσία. Μετά το πέρας του μήνα θα σου βγάλει επιλογή άμα θέλεις να χρησιμοποιείς την free έκδοση.

Για να μην σου βγάζει καθε τρεις και λίγο ειδοποιήσεις, πήγαινε στην καρτέλα προστασία τους προγράμματος και ξετίκαρε την επιλογή "Εμφάνιση ειδοποίησης όταν μπλοκαριστεί μια επιβλαβής ιστοσελίδα".

Δεν χρειάζεται να ψάξω τα torrents να βρω ποιο κάνει την ζημιά;

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω αυτά που μπλοκάρει είναι συνδέσεις με κάποια άτομα που seedαρουν το τορρεντ που για κάποιο λόγο* η ip τους είναι στη blacklist του malwarebytes.

*Πολλές φορές αυτες οι IP είναι εταιρικές και τις μπλοκάρει το malwarebytes, επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές σε διάφορα άρθρα ότι στην ουσία είναι εταιρίες που ασχολούνται με την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και τσεκάρουν ποιες IP κατεβάσουν το torrent.

Γιατί μπορεί να έχεις βγάλει το κεφάλι έξω, να σε χτυπάει το αεράκι και να περάσει ξυστά άλλο αεροπλάνο και να σε κοπανήσει.Μετά θα βγάλεις κάνα  καρούμπαλο και φοβούνται μην τους μηνύσεις για σωματική βλάβη.

• Like 4

Γιατί μπορεί να έχεις βγάλει το κεφάλι έξω, να σε χτυπάει το αεράκι και να περάσει ξυστά άλλο αεροπλάνο και να σε κοπανήσει.Μετά θα βγάλεις κάνα  καρούμπαλο και φοβούνται μην τους μηνύσεις για σωματική βλάβη.

Αυτό κατά τις απογειώσεις/προσγειώσεις μπορεί να συμβεί γιατί υπάρχει αυξημένη κίνηση στους διαδρόμους.

Ενώ στον αέρα πολύ σπάνιο να γίνει.

2,5 - 3 μερίδες περίπου

Αυτό που seedareis και εχει αζιπαριστο crack;

Σιντάρω καμιά δεκαριά ταινίες. Καμία δεν έχει μέσα κάτι σε ζιπ.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω αυτά που μπλοκάρει είναι συνδέσεις με κάποια άτομα που seedαρουν το τορρεντ που για κάποιο λόγο* η ip τους είναι στη blacklist του malwarebytes.

*Πολλές φορές αυτες οι IP είναι εταιρικές και τις μπλοκάρει το malwarebytes, επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές σε διάφορα άρθρα ότι στην ουσία είναι εταιρίες που ασχολούνται με την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και τσεκάρουν ποιες IP κατεβάσουν το torrent.

Δηλαδή δεν υπάρχει κίνδυνος; Να το αφήσω να τις μπλοκάρει και να το ξεχάσω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...