Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thanx. Θέλει μέρες αυτό για να γίνει; Αν αυτός μου είπε ότι θα κάνει refund την Τετάρτη, μέχρι πότε είναι λογικό να περιμένω;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις το κάνει θα εμφανιστεί.

Δεν υπάρχει καθυστέρηση. 

Το πότε θα το κάνει ο χρήστης, μόνο αυτός το ξέρει.

Αν αργήσει σημαντικά, κάνεις dispute.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Μου έρχονται μηνυματα στο κινητο απο την εφημεριδα newsbomb. Δε ξερω αν ειναι και σάιτ...</p>

<p>Εντωμεταξύ, γραφει αγνωστος αποστολέας.</p>

<p>Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό;</p>

<p> </p>

<p>Btw, δε θυμαμαι να ειχα δωσει ποτέ αριθμο κινητου στο ιντερνετ γενικότερα...</p>

Το ελαβα και εγω και αλλοι γνωστοι μου , το newsbomb ειναι ενημερωτικο site και εδω και μια εβδομαδα εβγαλε και εφημεριδα , πελατακια ψαχνουν .

Απορω που βρηκαν τα νουμερα, οι ανθρωποι ειναι για κλωτσιες.

• Like 1
Δημοσ.

έχω κάνει συμβόλαιο στη βόνταφον με στικάκι. αν θέλω να το διακόψω πριν τον χρόνο τι θα γίνει;θα επιστρέψω το στικάκι και θα πληρώσω κάποιο ποσό;ή θα πληρώσω κάποιο ποσό και θα κρατήσω το στικάκι;

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω το δευτερο αλλα δες το συμβόλαιο σου, θα γραφει αναλυτικά τι γίνεται ανα περίπτωση.

Δημοσ.

αμ δεν μου το έδωσαν... περιμένουν να τους στείλω βεβαίωση σπουδών, αλλά τελικά θα το διακόψω επειδή βρήκα ίντερνετ από αλλού.

Δημοσ.

Προσπαθω εδω και μια βδομαδα να εκτυπωσω τα τελη κυκλοφοριας μεσα απο gsis, βαζω στοιχεια παταω αναζητηση μου βγαζει επιτυχης, και μολις παταω εκτυπωση, το popup παραθυρο μου λεει internal server error. Τι παιζει? Το χω δοκιμασει με ολους τους Browser σε διαφορετικους υπολογιστες και απο διαφορετικα μερη. Το χει και αλλος αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Προσπαθω εδω και μια βδομαδα να εκτυπωσω τα τελη κυκλοφοριας μεσα απο gsis, βαζω στοιχεια παταω αναζητηση μου βγαζει επιτυχης, και μολις παταω εκτυπωση, το popup παραθυρο μου λεει internal server error. Τι παιζει? Το χω δοκιμασει με ολους τους Browser σε διαφορετικους υπολογιστες και απο διαφορετικα μερη. Το χει και αλλος αυτο το προβλημα?

Πολύ βιαστικό σε βρίσκω. Τόσο πολύ θέλεις να πληρώσεις; Δεν νομίζω να έχουν ανακοινωθεί τα ποσά για τα τέλη κυκλοφορίας. Σε κανέναν μήνα κάνε ακόμα μια προσπάθεια.

Δημοσ.

Εχω λεφτα και δεν ξερω τι να τα κανω! Οχι ρε απλως επειδη εξυπηρετω καποιον που θελει να του τα εκτυπωσω και με εχει ζαλισει, ενω του λεω οτι καποιο προβλημα παιζει και απλα ηθελα να δω αν εγω δεν κανω κατι σωστα...

Δημοσ.

2η παραγραφος στην περιγραφη "But there is more ..... Through the headphone jack you can, without the audience hears the course, already the next track and prepare to listen. "  οποτε ναι... εχει built in sound card

Δημοσ.

2η παραγραφος στην περιγραφη "But there is more ..... Through the headphone jack you can, without the audience hears the course, already the next track and prepare to listen. " οποτε ναι... εχει built in sound card

Δεν αναφερομαι μονο στο συγκεκριμενο..

Οκ αυτο το κανει..

Γενικα ηθελα να μαθω.. Απο τι νομιζω το κανουν ολα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...