leftermann Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 thanx. Θέλει μέρες αυτό για να γίνει; Αν αυτός μου είπε ότι θα κάνει refund την Τετάρτη, μέχρι πότε είναι λογικό να περιμένω;
άδικος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μόλις το κάνει θα εμφανιστεί. Δεν υπάρχει καθυστέρηση. Το πότε θα το κάνει ο χρήστης, μόνο αυτός το ξέρει. Αν αργήσει σημαντικά, κάνεις dispute. 1
Gtr34 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 <p>Μου έρχονται μηνυματα στο κινητο απο την εφημεριδα newsbomb. Δε ξερω αν ειναι και σάιτ...</p> <p>Εντωμεταξύ, γραφει αγνωστος αποστολέας.</p> <p>Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό;</p> <p> </p> <p>Btw, δε θυμαμαι να ειχα δωσει ποτέ αριθμο κινητου στο ιντερνετ γενικότερα...</p> Το ελαβα και εγω και αλλοι γνωστοι μου , το newsbomb ειναι ενημερωτικο site και εδω και μια εβδομαδα εβγαλε και εφημεριδα , πελατακια ψαχνουν . Απορω που βρηκαν τα νουμερα, οι ανθρωποι ειναι για κλωτσιες. 1
pavlinara Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 έχω κάνει συμβόλαιο στη βόνταφον με στικάκι. αν θέλω να το διακόψω πριν τον χρόνο τι θα γίνει;θα επιστρέψω το στικάκι και θα πληρώσω κάποιο ποσό;ή θα πληρώσω κάποιο ποσό και θα κρατήσω το στικάκι;
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω το δευτερο αλλα δες το συμβόλαιο σου, θα γραφει αναλυτικά τι γίνεται ανα περίπτωση.
pavlinara Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 αμ δεν μου το έδωσαν... περιμένουν να τους στείλω βεβαίωση σπουδών, αλλά τελικά θα το διακόψω επειδή βρήκα ίντερνετ από αλλού.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Χμμμ ιδιάζουσα περίπτωση. Κάλεσε τους και ρώτα καλύτερα.
therock Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Προσπαθω εδω και μια βδομαδα να εκτυπωσω τα τελη κυκλοφοριας μεσα απο gsis, βαζω στοιχεια παταω αναζητηση μου βγαζει επιτυχης, και μολις παταω εκτυπωση, το popup παραθυρο μου λεει internal server error. Τι παιζει? Το χω δοκιμασει με ολους τους Browser σε διαφορετικους υπολογιστες και απο διαφορετικα μερη. Το χει και αλλος αυτο το προβλημα?
gang Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω μέσα Νοεμβρίου αρχίζει η "διάθεση" του σήματος.
therock Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Οντως? Δηλαδη τωρα δεν τα εκτυπωνει λογω μη διαθεσης τους?
kalogeros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Προσπαθω εδω και μια βδομαδα να εκτυπωσω τα τελη κυκλοφοριας μεσα απο gsis, βαζω στοιχεια παταω αναζητηση μου βγαζει επιτυχης, και μολις παταω εκτυπωση, το popup παραθυρο μου λεει internal server error. Τι παιζει? Το χω δοκιμασει με ολους τους Browser σε διαφορετικους υπολογιστες και απο διαφορετικα μερη. Το χει και αλλος αυτο το προβλημα? Πολύ βιαστικό σε βρίσκω. Τόσο πολύ θέλεις να πληρώσεις; Δεν νομίζω να έχουν ανακοινωθεί τα ποσά για τα τέλη κυκλοφορίας. Σε κανέναν μήνα κάνε ακόμα μια προσπάθεια.
therock Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Εχω λεφτα και δεν ξερω τι να τα κανω! Οχι ρε απλως επειδη εξυπηρετω καποιον που θελει να του τα εκτυπωσω και με εχει ζαλισει, ενω του λεω οτι καποιο προβλημα παιζει και απλα ηθελα να δω αν εγω δεν κανω κατι σωστα...
Liverpool89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Παιδια αν αγορασω αυτο--> http://www.djmarket.gr/virtual-pc-dj-computer-deejay-power-dynamics-controller-mixvibes-p-3432.html Θα μπορω να ακουω το επομενο τραγουδι που παιξει ή θελει δυο καρτες ηχου; Γενικα τι παιζει με αυτους τις κονσολες.
nick#18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 2η παραγραφος στην περιγραφη "But there is more ..... Through the headphone jack you can, without the audience hears the course, already the next track and prepare to listen. " οποτε ναι... εχει built in sound card
Liverpool89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 2η παραγραφος στην περιγραφη "But there is more ..... Through the headphone jack you can, without the audience hears the course, already the next track and prepare to listen. " οποτε ναι... εχει built in sound cardΔεν αναφερομαι μονο στο συγκεκριμενο.. Οκ αυτο το κανει.. Γενικα ηθελα να μαθω.. Απο τι νομιζω το κανουν ολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις