therock Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ρε γμτ οταν το μαλλι μου ειναι αλουστο και βγαζει αυτη τη λιπαροτητα δειχνει ωραιο επειδηδειχνει κυματιστο και διασπαρτο, οταν το λουζω ομως και οι τριχες φαινονται ενιαιες και πυκνες, φαινεται φλωρικο και δειχνω σαν μπουφος Πως μπορω να εχω αυτο το λοοκ λιπαροτητας αλλα να λουζομαι καθε δευτερη μερα. Οσο ωραιο και να ειναι δεν μπορω αν την τριτη μερα δεν λουστω. Βασικα μεχρι να μαθω οτι δεν κανει καλο στην τριχα το καθημερινο λουσιμο, τα λουζα και καθε μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τζελ μαλλιών....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τζελ μαλλιών....; Τρου, αλλα επειδή θελει να τα λουζει καθε 3 ημερες δεν ξερω αν θα δειχνει πολυ ωραιο οπτικα αλλα και σαν αισθηση τζελ πανω στο τζελ. Εγω που βαζω καθε μερα δεν παιζει να μη λουστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μπορώ να ανοίξω λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα (πχ Alpha Bank) σε ξένο νόμισμα (λίρες αγγλίας) ? ώστε όταν πληρώνω κάποιον μέσω της κάρτα που θα είναι συνδεδεμένη με αυτόν να μη γίνεται μετατροπή νομίσματος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 θα σου τα φαει η προμηθεια της τραπεζας Μπορώ να ανοίξω λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα (πχ Alpha Bank) σε ξένο νόμισμα (λίρες αγγλίας) ? ώστε όταν πληρώνω κάποιον μέσω της κάρτα που θα είναι συνδεδεμένη με αυτόν να μη γίνεται μετατροπή νομίσματος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μου έρχονται μηνυματα στο κινητο απο την εφημεριδα newsbomb. Δε ξερω αν ειναι και σάιτ... Εντωμεταξύ, γραφει αγνωστος αποστολέας. Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό; Btw, δε θυμαμαι να ειχα δωσει ποτέ αριθμο κινητου στο ιντερνετ γενικότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Kάνει να βάλεις πάγο σε χτύπημα στο κεφάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αν είναι ψιλοχτυπηματάκι, απλό καρούμπαλο φάση, βάλε. Για να μειώσεις το καρούμπαλο. Με την παραμικρή υποψία ζάλης, τάσης για εμετο κλπ φεύγεις στο εφημερεύον (και καλή τύχη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 thnks man, καρούμπαλο φάση, δυνατό όμως χτύπημα...μόνο πονοκέφαλο έχω, τπτ άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Γερή κουτουλιά ε; Τεσπά, δεν είσαι μωρό να πώ τρέξτο αμέσως στο νοσοκομείο, θα καταλάβεις αν κάτι δεν πάει καλά στο κεφάλι σου, ε; Ο πάγος δεν θα κάνει τίποτα στον πονοκέφαλο, μόνο στο καρούμπαλο. Αν και, βλέποντας ότι έχει κοντά δυο ώρες από την κουτουλιά, μάλλον ούτε στο καρούμπαλο θα κάνει τίποτα, σόρρυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 γύρω στις 14.30 έγινε η κουτουλιά, και ήμουν όλη μέρα εκτός οικίας για να βάλω πάγο. Τολμώ να πω πως κάπως λίγο ξεπρήστικε, αλλά ο πόνος ακόμα εμμένει και ο πονοκέφαλος απλά φρικτός.ελπίζω με τα 25€ που θα πληρώσω για την εισαγωγή, να κεράσουν και ξηροκάρπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 δεν έχει 25 ευρώ! Τζαμπαντάν είναι ακόμα! Φεύγα όσο προλαβαίνεις. Ξηροκάρπια χλωμό, πάρε εσύ να κεράσεις και τον εφημερεύοντα τον καημένο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 γύρω στις 14.30 έγινε η κουτουλιά, και ήμουν όλη μέρα εκτός οικίας για να βάλω πάγο. Τολμώ να πω πως κάπως λίγο ξεπρήστικε, αλλά ο πόνος ακόμα εμμένει και ο πονοκέφαλος απλά φρικτός. ελπίζω με τα 25€ που θα πληρώσω για την εισαγωγή, να κεράσουν και ξηροκάρπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 όταν γίνει refund από πωλητή του ebay, πώς το παίρνεις χαμπάρι; Σου στέλνει κανένα μήνυμα το paypal ασπούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 όταν γίνει refund από πωλητή του ebay, πώς το παίρνεις χαμπάρι; Σου στέλνει κανένα μήνυμα το paypal ασπούμε; Ειδοποίηση στο ebay ως έγινε refund στο προϊόν και εννοείται και στο paypal πως έγινε κατάθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις