panosno1com Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 γνωριζεις καποιο τετοιο μηχανημα? να λειτουργει σαν κ.α.σ? ειχα ακουσει οτι της κυπρου το κανουν αυτο,δε το χω δοκιμασει. Παλιοτερα που ειχε πρωτοβγει του ΑΤΜ φορτιση,ηξερα οτι μπαινουν ειτε το απογευμα αν τα βαλες εργασιμη ή το αμεσως επομενο απογευμα εργασιμης. Μετα απο κανα 1,5 χρονο ακουσα κ διαβασα πως μπαινουν αμεσως, βεβαια λεω για prepaid. Eιναι οσα ΑΤΜ δεν εχουν θυρα για φακελο καταθεσης αλλα ανοιγει θυρα κ βαζεις το χαρτονομισμα!
Silverage Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Στην περιοχή μου έχουμε ένα τέτοιο μηχάνημα της Κύπρου (τώρα Πειραιώς) που τα βάζει αμέσως.Πολύ βολικό γι'αυτό την είχα επιλέξει τότε που την είχα βγάλει.Και σε συνδοιασμό οτι τώρα δεν κρατάει το 1.20 που κράταγε παλιά είναι μούρλια.
panosno1com Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 εμενα η prepaid ληγει το Δεκεμβρη για δευτερη φορα. [ εννοω στη πρωτη φορα που ειχε ενα χρονο ισχυ ελεγε prepaid card και στο πρωτο χρονο που εκλεισα μου στειλανε επωνυμη]. Λετε να γινει Πειραιώς; Πάντως το 1,20 που φορτισα στο ταμειο της Τραπεζας, μου το κρατησε αλλα η αποδειξη η γνωστη η μπλε,ελεγε Τραπεζα Πειραιως (πρωην Τραπεζα Κυπρου). Για να δουμε! ΘΑ δοκιμασω να φορτισω κ εγω απο ΑΤΜ :Ρ
Pintsie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα! θέλω να ενώσω 2 γραμμές στο autocad. Με ποια εντολή το κάνω;;; edit: θέλω αυτές οι 2 γραμμές να "συνεχίσουν" μέχρι να βρουν η μία την άλλη... ( καταλάβατε;;; )
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Φτιάχνεις μια νέα γραμμή ως προέκταση της προηγούμενης και τις ενώνεις. Μετά κάνεις τριμ ό,τι περίσεψε. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Για να το δεις μόνο το φτιάχνεις το σχέδιο;
Pintsie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Φτιάχνεις μια νέα γραμμή ως προέκταση της προηγούμενης και τις ενώνεις. Μετά κάνεις τριμ ό,τι περίσεψε. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Για να το δεις μόνο το φτιάχνεις το σχέδιο; ναι, το extend το ήξερα. Νόμιζα ότι θα υπήρχε κι άλλος τρόπος όπως στο archiCad. Ευχαριστώ πολύ πάντως Τι εννοείς για να το δω μόνο; :$
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Θα το στείλεις πουθενά σε κανα μηχάνημα για κόψιμο ή σε κανέναν άλλον να το διαβάσει; Ή θέλεις να φτιάξεις κάτι και το σχεδιάζεις για να δεις πως θα σου βγει; Αν είναι το δεύτερο το κάνεις με όποιον τρόπο θέλεις
Pintsie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Θα το στείλεις πουθενά σε κανα μηχάνημα για κόψιμο ή σε κανέναν άλλον να το διαβάσει; Ή θέλεις να φτιάξεις κάτι και το σχεδιάζεις για να δεις πως θα σου βγει; Αν είναι το δεύτερο το κάνεις με όποιον τρόπο θέλεις θα πάει σαν φωτογραφία (κάτοψη/τομή/φωτορεαλιστικό-αν το καταφέρω ποτέ) σε πελάτες μιας εταιρίας (πισίνα είναι συγκεκριμένα). Θα έχω θέμα στο 3D λογικά ε; Δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με autocad.
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εσείς λίγο πιο πάνω που μιλάτε για prepaid μου δημιουργήσατε μία απορία. Έχω prepaid από eurobank η οποία λήγει φέτος σε κάνα δυο μήνες. Τι συμβαίνει όταν λήξει; Προφανώς θα μου στείλουν άλλη αλλά τα λεφτά χάνονται από μέσα ή μεταφέρονται στην νέα;
Silverage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μεταφέρονται.Απλά κρατάνε ένα ποσό για την καινούρια κάρτα.
leftermann Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Στην Κύπρου πάντως όταν λήξει η prepaid δεν σε στέλνουν άλλη, πρέπει να πας εσύ και να ζητήσεις. Πληρώνεις και 5 ευρώ. Έτσι ήταν πριν καναδυό χρόνια τουλάχιστον...
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όταν την έβγαλα πάντως στην eurobank δεν μου ζήτησαν λεφτά. Μόνο στο πρώτο γέμισμα παίρνει κάτι παραπάνω και αυτό ήταν όλο. Οπότε υποθέτω πως αυτό θα γίνει μόνο, δε νομίζω να μου χρεώσουν την νέα κάρτα ενώ δε μου χρέωσαν ούτε την παλιά
Silverage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όταν την βγάζεις δεν κρατάνε κάτι.Στην ανανέωση κρατάνε.
DrLo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πως μπορώ να κάνω το laptop (win7) να λειτουργεί και ως wifi AP ? δηλαδή να είναι μόνιμα συνδεδεμένο σε lan του κτιρίου αλλά να μπορώ να συνδέομαι στο inet πχ με tablet μέσω αυτού ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις