kostask91 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Οκ ευχαριστω :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Με κανενα προγραμματακι. Υπαρχει σα ρυθμιση μέσα στο excel αυτό και αν δε το έχεις αλλάξει στο αποθηκευει κάθε 10λεπτά. Αν θες να το αλλάξεις πας Αρχείο-> Επιλογές->Αποθήκευση-> Αποθήκευση πληροφοριών ανάκτησης κάθε.... ΥΓ: Σε Office 2010 αυτά. Δε θέλω να το σώζει, δηλαδή να κάνει απλά "Save" ... λέω να το σώζει στο τοπικό μου δίσκο ... ... κάτι σαν soft RAID απλά για συγκεκριμένα αρχεία. ή έστω directories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εχω ενα βαζακι , απο αυτα τα αεροστεγη , γαλλικο απο την ανοιξη . Παιζει να χαλασε ? Υποψην οτι οσο το χρησιμοποιουσα ποτε δεν το εκλεινα τελειως γιατι μεσα ειχα κουταλι και δε κουμπωνε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εχει χαλασει το φερμουαρ της τσαντας ( πλατης ) μου. Φτιαχνεται ? Αν ναι που ? αν απλά δεν κλείνει (περνάς το πως-το-λένε-αυτό-το-σιδεράκι και το φερμουάρ μένει ανοιχτό, δοκίμασε με ένα πενσάκι να πιέσεις το κάτω μέρος του πως-το-λένε. (αυτός έχει πενσάρα). Αν έσπασε - τα έφτυσε εντελώς το σιδεράκι, για να μην αλλάζεις φερμουάρ ολόκληρο (2-3 ευρώ κάνει ένα φερμουάρ και 10+ ευρώ μπορεί να ζητήσει ο μάστορης για να το αλλάξει) ψάξε να βρεις ένα φερμουάρ με παρόμοιο μέγεθος στα δοντάκια, και άλλαξε μόνο το σιδεράκι. Μπορείς να κόψεις λίγο με ένα κοφτάκι στην αρχή του φερμουάρ (όσο πιο αρχή γίνεται, ίσως να καλύπτεται και από ύφασμα), να βγάλεις το παλιό και να βάλεις το καινούριο φακιν σιδεράκι με μια πένσα. Ίσως βοηθήσει ολίγον σαπούνι ή σπρέυ σιλικόνης για να γλιστράει. Ή βαζελίνη για τα πιο πονηρά μυαλά. Γκούγκλ "fix zipper" για περαιτέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εχει φυγει στη μεση του φερμουαρ 2-3 δοντακια "κολυμπανε" δεν ειναι ακινητα, και ετσι δυσκολευεται να περασει το σιδερακι . Και τωρα το σιδερακι εχει βγει απο τη μια μερια του φερμουαρ τελειως. Αλλα τωτα να δωσω 12 ευρω??? Καλυτερα να παρω παραμανες να την κλεινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Έχω ένα πορτοφόλι μέσης πάνω από πέντε χρόνια τώρα.Με το κόλπο της πένσας-μυτοτσίμπιδου κρατιέται. Απαλά όμως σαν πήδημα παρθένας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 το ηλεκτρονικό κατάστημα, sportsdirect.com, περιέχει και φίρμες τύπου nike, addidas, everlast κτλ γνωρίζετε αν είναι fake; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 μαγαζια για λαστιχα αυτοκινητου σε καλες τιμες στην Αθηνα? Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 μαγαζια για λαστιχα αυτοκινητου σε καλες τιμες στην Αθηνα? Ευχαριστω.. Google.com και μπόλικα τηλέφωνα.Βρήκα μέχρι 25% διακυμάνσεις.ΔΕΝ σου λέω τον φθηνώτερο. Βάλε τις διαστάσεις και ψάξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 το ηλεκτρονικό κατάστημα, sportsdirect.com, περιέχει και φίρμες τύπου nike, addidas, everlast κτλ γνωρίζετε αν είναι fake; Είναι 100% αυθεντικά. Αν και δεν έχω πάει UK απόσο έχω ακούσει είναι κάτι σαν τα ιντερσπορτ τα δικά μας εδώ. Πολλά καταστήματα άρα μην φοβάσαι τίποτα. Έχω παραγγείλει και έχω παραλάβει σε τρεις μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τέλεια, να ρωτήσω τότε για κατάστημα της Alpha bank που να λειτουργεί και τα Σάββατα στη περιοχή της Θεσσαλονίκης (νομίζω ότι πλέον μπορώ και στην Εμπορική να κάνω κατάθεση σωστά; ) αν ναι παίζει να λειτουργεί κανένα το Σάββατο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τι παίζει με το allposters.com όσον αφορά μεταφορικά και τελωνείο; Είναι .com και φοβάμαι μη μπλέξω, αλλά ρωτάω γιατί θυμάμαι ότι μου το είχαν προτείνει. Edit: Άκυρο. Τώρα είδα ότι έχει και .co.uk κ.λπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τέλεια, να ρωτήσω τότε για κατάστημα της Alpha bank που να λειτουργεί και τα Σάββατα στη περιοχή της Θεσσαλονίκης (νομίζω ότι πλέον μπορώ και στην Εμπορική να κάνω κατάθεση σωστά; ) αν ναι παίζει να λειτουργεί κανένα το Σάββατο; δε νομιζω να λειτουργει η τραπεχα σαββατο,αν το ΑΤΜ εχει "online" καταθεση , μπορεις να βαλεις χρηματα εκει και -νομιζω- μπαινουν αυτοματα στο λογαριασμο ή φορτιζεται αμεσως η καρτα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δε νομιζω να λειτουργει η τραπεχα σαββατο,αν το ΑΤΜ εχει "online" καταθεση , μπορεις να βαλεις χρηματα εκει και -νομιζω- μπαινουν αυτοματα στο λογαριασμο ή φορτιζεται αμεσως η καρτα σου! γνωριζεις καποιο τετοιο μηχανημα? να λειτουργει σαν κ.α.σ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archsatan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 γνωριζεις καποιο τετοιο μηχανημα? να λειτουργει σαν κ.α.σ?Μαλλον για ι-μπανκινγκ λεει.εντιτ: αλλιως μπορεις να πας σε ειτιεμ και να κανεις καταθεση αλλα δεν νομιζω να παει το μαρουλι αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις