Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με κανενα προγραμματακι.

Υπαρχει σα ρυθμιση μέσα στο excel αυτό και αν δε το έχεις αλλάξει στο αποθηκευει κάθε 10λεπτά.

Αν θες να το αλλάξεις πας Αρχείο-> Επιλογές->Αποθήκευση-> Αποθήκευση πληροφοριών ανάκτησης κάθε....

ΥΓ: Σε Office 2010 αυτά.

Δε θέλω να το σώζει, δηλαδή να κάνει απλά "Save" ...

λέω να το σώζει στο τοπικό μου δίσκο ...

...

κάτι σαν soft RAID απλά για συγκεκριμένα αρχεία.

ή έστω directories

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ενα βαζακι , απο αυτα τα αεροστεγη , γαλλικο απο την ανοιξη . Παιζει να χαλασε ?

Υποψην οτι οσο το χρησιμοποιουσα ποτε δεν το εκλεινα τελειως γιατι μεσα ειχα κουταλι και δε κουμπωνε καλα :P

Εχει χαλασει το φερμουαρ της τσαντας ( πλατης ) μου. Φτιαχνεται ? Αν ναι που ?

αν απλά δεν κλείνει (περνάς το πως-το-λένε-αυτό-το-σιδεράκι και το φερμουάρ μένει ανοιχτό, δοκίμασε με ένα πενσάκι να πιέσεις το κάτω μέρος του πως-το-λένε.

(αυτός έχει πενσάρα).

Αν έσπασε - τα έφτυσε εντελώς το σιδεράκι, για να μην αλλάζεις φερμουάρ ολόκληρο (2-3 ευρώ κάνει ένα φερμουάρ και 10+ ευρώ μπορεί να ζητήσει ο μάστορης για να το αλλάξει) ψάξε να βρεις ένα φερμουάρ με παρόμοιο μέγεθος στα δοντάκια, και άλλαξε μόνο το σιδεράκι. Μπορείς να κόψεις λίγο με ένα κοφτάκι στην αρχή του φερμουάρ (όσο πιο αρχή γίνεται, ίσως να καλύπτεται και από ύφασμα), να βγάλεις το παλιό και να βάλεις το καινούριο φακιν σιδεράκι με μια πένσα. Ίσως βοηθήσει ολίγον σαπούνι ή σπρέυ σιλικόνης για να γλιστράει. Ή βαζελίνη για τα πιο πονηρά μυαλά.

Γκούγκλ "fix zipper" για περαιτέρω...

Εχει φυγει στη μεση του φερμουαρ 2-3 δοντακια "κολυμπανε" δεν ειναι ακινητα, και ετσι δυσκολευεται να περασει το σιδερακι .

Και τωρα το σιδερακι εχει βγει απο τη μια μερια του φερμουαρ τελειως. Αλλα τωτα να δωσω 12 ευρω???

Καλυτερα να παρω παραμανες να την κλεινω :P

μαγαζια για λαστιχα αυτοκινητου σε καλες τιμες στην Αθηνα? Ευχαριστω..

Google.com και μπόλικα τηλέφωνα.Βρήκα μέχρι 25% διακυμάνσεις.ΔΕΝ σου λέω τον φθηνώτερο.

Βάλε τις διαστάσεις και ψάξε.

το ηλεκτρονικό κατάστημα, sportsdirect.com, περιέχει και φίρμες τύπου nike, addidas, everlast κτλ

γνωρίζετε αν είναι fake;

Είναι 100% αυθεντικά. Αν και δεν έχω πάει UK απόσο έχω ακούσει είναι κάτι σαν τα ιντερσπορτ τα δικά μας εδώ. Πολλά καταστήματα άρα μην φοβάσαι τίποτα. Έχω παραγγείλει και έχω παραλάβει σε τρεις μέρες.

Τέλεια, να ρωτήσω τότε για κατάστημα της Alpha bank που να λειτουργεί και τα Σάββατα στη περιοχή της Θεσσαλονίκης (νομίζω ότι πλέον μπορώ και στην Εμπορική να κάνω κατάθεση σωστά; ) αν ναι παίζει να λειτουργεί κανένα το Σάββατο;

Τι παίζει με το allposters.com όσον αφορά μεταφορικά και τελωνείο; Είναι .com και φοβάμαι μη μπλέξω, αλλά ρωτάω γιατί θυμάμαι ότι μου το είχαν προτείνει.

Edit: Άκυρο. Τώρα είδα ότι έχει και .co.uk κ.λπ.

Τέλεια, να ρωτήσω τότε για κατάστημα της Alpha bank που να λειτουργεί και τα Σάββατα στη περιοχή της Θεσσαλονίκης (νομίζω ότι πλέον μπορώ και στην Εμπορική να κάνω κατάθεση σωστά; ) αν ναι παίζει να λειτουργεί κανένα το Σάββατο;

δε νομιζω να λειτουργει η τραπεχα σαββατο,αν το ΑΤΜ εχει "online" καταθεση , μπορεις να βαλεις χρηματα εκει και -νομιζω- μπαινουν αυτοματα στο λογαριασμο ή φορτιζεται αμεσως η καρτα σου!

δε νομιζω να λειτουργει η τραπεχα σαββατο,αν το ΑΤΜ εχει "online" καταθεση , μπορεις να βαλεις χρηματα εκει και -νομιζω- μπαινουν αυτοματα στο λογαριασμο ή φορτιζεται αμεσως η καρτα σου!

γνωριζεις καποιο τετοιο μηχανημα? να λειτουργει σαν κ.α.σ?

γνωριζεις καποιο τετοιο μηχανημα? να λειτουργει σαν κ.α.σ?

Μαλλον για ι-μπανκινγκ λεει.

εντιτ: αλλιως μπορεις να πας σε ειτιεμ και να κανεις καταθεση αλλα δεν νομιζω να παει το μαρουλι αμεσως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...