gatokoritso Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 <p>κατά 90% δεν θα μπει καν στο λειτουργικό. πρέπει να κάτσουν αρκετά μέρη ίδια στο hardware </p> Οταν λες ιδια στο hardware?γιατί μια φορά είχα δει ένα γνωστό μου που κουμπωσε σκληρό στο λαπτοπ και λειτουργησε μια χαρά απλα εριξε μερικά updates. Λες να ήταν σύμπτωση? Ήταν Windows 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ακόμα και στον ίδιο κατασκευαστή,ακόμα και στο ίδιο (εξελλιγμένο) μοντέλλο,πετάει μπλε οθόνες.Ναι,μπλε οθόνες στα 7even! Acer Aspire 9815 vs Aspire 9920. Μην με αμφισβητήσετε πάλι,δεν είναι για σπίτια εδώ,όλα τα ξέρετε αλλά την ασυμβατότητα των chipset θα σας πάρει κανα τριάρι χρόνια σπουδές να την ανθιστείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς να μου εξηγήσει ή να παραθέσει κάποια πηγή σχετικά με τους κωδικούς a και p (πχ a2p3) για τα φίλτρα προστασίας αναπνοής; Ενδιαφέρομαι για προστασία από οργανικούς διαλύτες και δεν βγάζω άκρη τι ακριβώς χρειάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 παιδια στην Εγνατια το ποδηλατο πληρωνει διοδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 επιτρέπεται ποδήλατο σε αυτοκινητόδρομο ώστε να πληρώσει και διόδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δουλεύω συνεχώς σε ενα excel στο τοπικό δίκτυο Με ποιο προγραμματάκι (ή ρύθμιση) μπορώ να κρατάω αυτόματα ένα αντίγραφο κάθε πχ 1 ώρα στον ΗΥ μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Με κανενα προγραμματακι. Υπαρχει σα ρυθμιση μέσα στο excel αυτό και αν δε το έχεις αλλάξει στο αποθηκευει κάθε 10λεπτά. Αν θες να το αλλάξεις πας Αρχείο-> Επιλογές->Αποθήκευση-> Αποθήκευση πληροφοριών ανάκτησης κάθε.... ΥΓ: Σε Office 2010 αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 παιδια στην Εγνατια το ποδηλατο πληρωνει διοδια? Όχι, γιατί το ποδήλατο απαγορεύεται στην Εγνατία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ψάχνω κανά μαγαζί για αγορά online μετασχηματιστή ac/ac, έχουμε τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 τσέκαρε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς να μου εξηγήσει ή να παραθέσει κάποια πηγή σχετικά με τους κωδικούς a και p (πχ a2p3) για τα φίλτρα προστασίας αναπνοής; Ενδιαφέρομαι για προστασία από οργανικούς διαλύτες και δεν βγάζω άκρη τι ακριβώς χρειάζομαι. αποροφητηρας εκτος αν δουλευεις μεγαλες ποσοτητες (λιτρα) οποτε πρεπει να βρεις καποια εταιρια που να πουλαει μασκες για να σου πουν αυτοι τι χρειαζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εχει χαλασει το φερμουαρ της τσαντας ( πλατης ) μου. Φτιαχνεται ? Αν ναι που ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Το πας στη ράφτρα στη γειτονιά και σου βάζει καινουργιο. Ενα 5ευρω στο νερο θα στο πάρει... Αλλιώς στη μαμά/γιαγιά/θεια που ασχολείται με τέτοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω κοντα καμια γιαγια κτλ Και δε ξερω που εχει ραφτρα. Τσαγκαρης κανει ? Και πες οτι βρισκω ραφτρα , θα βγει καλο η υπαρχει περιπτωση να μου βγαζει συνεχεια προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εστω τσαγκάρης! Κανει, κάνει!! Πες του να σου βάλει χοντρο και γερο φερμουαρ και θα σαι τζάμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις