Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>κατά 90% δεν θα μπει καν στο λειτουργικό. πρέπει να κάτσουν αρκετά μέρη ίδια στο hardware  </p>

Οταν λες ιδια στο hardware?γιατί μια φορά είχα δει ένα γνωστό μου που κουμπωσε σκληρό στο λαπτοπ και λειτουργησε μια χαρά απλα εριξε μερικά updates. Λες να ήταν σύμπτωση? Ήταν Windows 7.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ακόμα και στον ίδιο κατασκευαστή,ακόμα και στο ίδιο (εξελλιγμένο) μοντέλλο,πετάει μπλε οθόνες.Ναι,μπλε οθόνες στα 7even!

Acer Aspire 9815 vs Aspire 9920.

Μην με αμφισβητήσετε πάλι,δεν είναι για σπίτια εδώ,όλα τα ξέρετε αλλά την ασυμβατότητα των chipset θα σας πάρει κανα τριάρι χρόνια σπουδές να την ανθιστείτε.

Γνωρίζει κανείς να μου εξηγήσει ή να παραθέσει κάποια πηγή σχετικά με τους κωδικούς a και p (πχ a2p3) για τα φίλτρα προστασίας αναπνοής;  Ενδιαφέρομαι για προστασία από οργανικούς διαλύτες και δεν βγάζω άκρη τι ακριβώς χρειάζομαι.

Δουλεύω συνεχώς σε ενα excel στο τοπικό δίκτυο

Με ποιο προγραμματάκι (ή ρύθμιση) μπορώ να κρατάω αυτόματα ένα αντίγραφο κάθε πχ 1 ώρα στον ΗΥ μου ?

Με κανενα προγραμματακι.

Υπαρχει σα ρυθμιση μέσα στο excel αυτό και αν δε το έχεις αλλάξει στο αποθηκευει κάθε 10λεπτά.

Αν θες να το αλλάξεις πας Αρχείο-> Επιλογές->Αποθήκευση-> Αποθήκευση πληροφοριών ανάκτησης κάθε....

ΥΓ: Σε Office 2010 αυτά.

Γνωρίζει κανείς να μου εξηγήσει ή να παραθέσει κάποια πηγή σχετικά με τους κωδικούς a και p (πχ a2p3) για τα φίλτρα προστασίας αναπνοής;  Ενδιαφέρομαι για προστασία από οργανικούς διαλύτες και δεν βγάζω άκρη τι ακριβώς χρειάζομαι.

αποροφητηρας εκτος αν δουλευεις μεγαλες ποσοτητες (λιτρα) οποτε πρεπει να βρεις καποια εταιρια που να πουλαει μασκες για να σου πουν αυτοι τι χρειαζεσαι.

Το πας στη ράφτρα στη γειτονιά και σου βάζει καινουργιο. Ενα 5ευρω στο νερο θα στο πάρει...

Αλλιώς στη μαμά/γιαγιά/θεια που ασχολείται με τέτοια...

Δεν εχω κοντα καμια γιαγια κτλ :P

Και δε ξερω που εχει ραφτρα. Τσαγκαρης κανει ?

Και πες οτι βρισκω ραφτρα , θα βγει καλο η υπαρχει περιπτωση να μου βγαζει συνεχεια προβλημα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...