Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν μπαίνεις στο web interface του router βάλε τα στοιχειά του administrator.

Περίεργο. Μπήκα τώρα και χωρίς να κάνω τίποτα μου επιτρέπει αυτή την φορά να το αλλάξω.

Σε ποια επιλογή να το βάλω; Αν το βάλω στην πρώτη δεν θα έχω καθόλου ίντερνετ δηλαδή;

post-217321-0-77874100-1380484575_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή έχω μπερδευτεί αρκετά

Θέλω να πάρω μια βεβαίωση απο Δερματολόγο οτι είμαι καθαρός , για να γραφτώ στο Κολυμβητήριο .

Ως τώρα πήγαινα στο Αφροδίσιων στην Συνδίκα και πλήρωνα 3 ευρώ για μια κάρτα , εφάπαξ .

Τώρα με τα 25€ τι παίζει ;

Ισχύει και για μια απλη βεβαίωση ή μόνο για περίπτωση που χρειάζεται νοσηλεία ( όπως άκουσα σε συζήτηση σε πρωινάδικο ) ??

Θέλω να πάρω μια βεβαίωση απο Δερματολόγο οτι είμαι καθαρός , για να γραφτώ στο Κολυμβητήριο .

Ως τώρα πήγαινα στο Αφροδίσιων στην Συνδίκα και πλήρωνα 3 ευρώ για μια κάρτα , εφάπαξ .

Ισχύει και για μια απλη βεβαίωση ή μόνο για περίπτωση που χρειάζεται νοσηλεία ( όπως άκουσα σε συζήτηση σε πρωινάδικο ) ??

Απ΄ όσο ξέρω, τα 25 ευρώ αφορούν την περίπτωση εισαγωγής.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά αν δεν κάνω λάθος, το Αφροδίσιων έκλεισε.

Απ΄ όσο ξέρω, τα 25 ευρώ αφορούν την περίπτωση εισαγωγής.

Σε περίπτωση που κάποιος ψάχνει το ίδιο , πήρα τηλέφωνο σήμερα στο Αφροδίσιων και μου είπαν πως " ο Άδωνις μας τα κατάργησε όλα . Δεν δίνουμε πλέον βεβαιώσεις " .

Οπότε θα ψάξω στον ΕΟΠΠΥ .

θενξ παντως 

Το οριο των 300 ευρω στην συγκεντρωτικη Πελατων-προμηθευτων ααναφερεται στην αξια με ή χωρίς φπα?

Νομίζω το 2ο αλλα δε θυμαμαι 100%.

Προ του Φ.Π.Α.

Ερωτηση ΙΤ φυσεως.

Εστω οτι εχω εναν hdd με ος πανω και αλλα καλουδια, μπορω να τον χωσω οπως ειναι σε αλλο λαπτοπ η θα υπαρχει καποιο προβλημα ασυμβατοτητας;

Λογικα θα βλεπεις όλα τα αρχεία.ισως υπαρχει πιθανότητα ασυμβατότητας αρα κοιτα να κατεβασεις κάνα driver και θα είσαι οκ.

Ερωτηση ΙΤ φυσεως.

Εστω οτι εχω εναν hdd με ος πανω και αλλα καλουδια, μπορω να τον χωσω οπως ειναι σε αλλο λαπτοπ η θα υπαρχει καποιο προβλημα ασυμβατοτηταςπαί

παίζει, κάθε laptop έχει την δικιά του μητρική και κατ' επέκταση διαφορετικά εσωσυστήματα και απαιτεί διαφορετικούς οδηγούς κλπ. Αν το νεο laptop είναι άλλου κατασκευαστή (από ACER σε HP ΠΧ) τότε προβλήματα οδηγών θα έχεις σίγουρα, ασφαλή λειτουργία μάλλον θα μπορέσεις να φορτώσεις παίζει τι λειτουργικό έχεις και αν υποστηρίζει τα απαιτούμενα συστήματα ή αν αυτά είναι συμβατά με πρότυπα κλπ, ΠΧ μπορέι να δουλέψει τον controler των δίσκων χωρίς επιπλέον οδηγούς ή σαν λειτουργικό δεν τον αναγνωρίζει και δεν βλέπει δίσκους; κλπ κλπ κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...