Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν εγώ που είμαι φοιτητής σε μία Α σχολή (πανεπιστήμιο-ΑΕΙ) δεν έχω τελειώσει ακόμα αλλά δώσω ξανά πανελλήνιες και περάσω αστυνομία πρέπει να διαγραφώ από το πανεπιστήμιο; Ρωτάω γιατί το ένα είναι πανεπιστήμιο και το άλλο ακαδημία και μήπως μπορείς να είσαι και στα δύο παράλληλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά απαγορεύεται.

Γνωστός μου όμως είχε καταφέρει να φοιτήσει σε στρατιωτική & φυσικό παράλληλα.

Αν τον είχαν είχαν ελέγξει θα τον κρεμάγαν ανάποδα ή θα τον παλουκώνανε (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο). 

Υπάρχει από κάποιο αρχείο της ΕΤ3 το επεισόδιο της εκπομπής MIXER του Παύλου Νεράντζη για την 112 ΟΜ του ΤΕΝΞ;

Σχετικό άρθρο

Γιατι το facebook δεν σε αφηνει να αλλαξεις το επιθετο? Δεν εχω εξαντλησει κανενα απο τα 4 name change αλλα δεν με αφηνει να το αλλαξω. Εχει εδω ενα petition αλλα θελει να τους στειλεις government id για να στο εγκρινουν και εγω τους εστειλα αυτο.

post-40215-0-82454600-1380270701_thumb.jpg

Ισως να μη φαινεται και τοσο επισημο γιατι το κανα στο paint. δεν ειναι η πραγματικη μου ταυτοτητα ομως. Θα το δεχτουν λετε?

Γιατι το facebook δεν σε αφηνει να αλλαξεις το επιθετο? Δεν εχω εξαντλησει κανενα απο τα 4 name change αλλα δεν με αφηνει να το αλλαξω. Εχει εδω ενα petition αλλα θελει να τους στειλεις government id για να στο εγκρινουν και εγω τους εστειλα αυτο.

attachicon.gifself-issued id_change.jpg

Ισως να μη φαινεται και τοσο επισημο γιατι το κανα στο paint. δεν ειναι η πραγματικη μου ταυτοτητα ομως. Θα το δεχτουν λετε?

Και βέβαια όχι, ζητάνε κανονική ταυτότητα.

Ερώτηση για UK: Αγοράζω κάτι μέσω ebay....αυτό αυτό έρχεται κατευθείαν σπίτι μου ή πρέπει να πάω να το παραλάβω από το αντίστοιχο αγγλικό ταχυδρομείο ? 

Ξέρει κανείς πως μπορώ να φτιάξω ιστόγραμμα κανατομής στο Excel ? 

Ερώτηση για UK: Αγοράζω κάτι μέσω ebay....αυτό αυτό έρχεται κατευθείαν σπίτι μου ή πρέπει να πάω να το παραλάβω από το αντίστοιχο αγγλικό ταχυδρομείο ? 

Εχω αγοράσει βιβλία και μου έχουν έρθει κανονικά σπίτι.

Ίσως παίζει ρόλο η μέθοδος που θα επιλέξει ο αποστεολέας πάντως.

εννοείς να αγοράσεις κάτι από ebay και να έρθει Ελλάδα από UK (όχι να είσαι ΕΣΥ UK ... κατάλαβα σωστά ?)

Όχι να μένω uk εννοούσα.Α επίσης,θέλω να επικυρώσω κάτι βαθμολογίες(μεταφρασμένες στα αγγλικά...απλά χρειάζεται επίσημη αγγλική σφραγίδα)...μπορώ να το κάνω στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο?

Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ και το firewall ήταν απενεργοποιημένο. Και μου λέει "This level is protected and not editable."

Είναι φυσιολογικό αυτό;

Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ και το firewall ήταν απενεργοποιημένο. Και μου λέει "This level is protected and not editable."

Είναι φυσιολογικό αυτό;

Παίζει ανάλογα με την εταιρία παροχής internet και μοντέλο router.

Είναι φυσιολογικό αυτό;

Ίσως συνδέθηκες ως χρήστης χωρίς δικαιώματα διαχείρισης.

Αν έλεγες & ποια είναι η συσκευή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...