gang Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος αποθηκεύονται αυτόματα κάθε κάποιο χρονικό διάστημα. Τώρα αν δεν υπάρχει καν στο πρόχειρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εγώ που είμαι φοιτητής σε μία Α σχολή (πανεπιστήμιο-ΑΕΙ) δεν έχω τελειώσει ακόμα αλλά δώσω ξανά πανελλήνιες και περάσω αστυνομία πρέπει να διαγραφώ από το πανεπιστήμιο; Ρωτάω γιατί το ένα είναι πανεπιστήμιο και το άλλο ακαδημία και μήπως μπορείς να είσαι και στα δύο παράλληλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω πρεπει να διαγραφεις γιατι οι ακαδημιες και οι στρατιωτικες λογιζονται ως τριτοβαθμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ αυτό νομίζω αλλά το νομίζω δεν μου κάνει και το γοογλε δεν ήταν ο καλύτερος μου φίλος σε αυτό το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κανονικά απαγορεύεται. Γνωστός μου όμως είχε καταφέρει να φοιτήσει σε στρατιωτική & φυσικό παράλληλα. Αν τον είχαν είχαν ελέγξει θα τον κρεμάγαν ανάποδα ή θα τον παλουκώνανε (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει από κάποιο αρχείο της ΕΤ3 το επεισόδιο της εκπομπής MIXER του Παύλου Νεράντζη για την 112 ΟΜ του ΤΕΝΞ; Σχετικό άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι το facebook δεν σε αφηνει να αλλαξεις το επιθετο? Δεν εχω εξαντλησει κανενα απο τα 4 name change αλλα δεν με αφηνει να το αλλαξω. Εχει εδω ενα petition αλλα θελει να τους στειλεις government id για να στο εγκρινουν και εγω τους εστειλα αυτο. Ισως να μη φαινεται και τοσο επισημο γιατι το κανα στο paint. δεν ειναι η πραγματικη μου ταυτοτητα ομως. Θα το δεχτουν λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι το facebook δεν σε αφηνει να αλλαξεις το επιθετο? Δεν εχω εξαντλησει κανενα απο τα 4 name change αλλα δεν με αφηνει να το αλλαξω. Εχει εδω ενα petition αλλα θελει να τους στειλεις government id για να στο εγκρινουν και εγω τους εστειλα αυτο. self-issued id_change.jpg Ισως να μη φαινεται και τοσο επισημο γιατι το κανα στο paint. δεν ειναι η πραγματικη μου ταυτοτητα ομως. Θα το δεχτουν λετε? Και βέβαια όχι, ζητάνε κανονική ταυτότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ερώτηση για UK: Αγοράζω κάτι μέσω ebay....αυτό αυτό έρχεται κατευθείαν σπίτι μου ή πρέπει να πάω να το παραλάβω από το αντίστοιχο αγγλικό ταχυδρομείο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρει κανείς πως μπορώ να φτιάξω ιστόγραμμα κανατομής στο Excel ? Ερώτηση για UK: Αγοράζω κάτι μέσω ebay....αυτό αυτό έρχεται κατευθείαν σπίτι μου ή πρέπει να πάω να το παραλάβω από το αντίστοιχο αγγλικό ταχυδρομείο ? Εχω αγοράσει βιβλία και μου έχουν έρθει κανονικά σπίτι. Ίσως παίζει ρόλο η μέθοδος που θα επιλέξει ο αποστεολέας πάντως. εννοείς να αγοράσεις κάτι από ebay και να έρθει Ελλάδα από UK (όχι να είσαι ΕΣΥ UK ... κατάλαβα σωστά ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι να μένω uk εννοούσα.Α επίσης,θέλω να επικυρώσω κάτι βαθμολογίες(μεταφρασμένες στα αγγλικά...απλά χρειάζεται επίσημη αγγλική σφραγίδα)...μπορώ να το κάνω στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioulios ptimper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 λαθος τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ και το firewall ήταν απενεργοποιημένο. Και μου λέει "This level is protected and not editable." Είναι φυσιολογικό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taazz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ και το firewall ήταν απενεργοποιημένο. Και μου λέει "This level is protected and not editable." Είναι φυσιολογικό αυτό; Παίζει ανάλογα με την εταιρία παροχής internet και μοντέλο router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ και το firewall ήταν απενεργοποιημένο. Και μου λέει "This level is protected and not editable." Είναι φυσιολογικό αυτό; Ίσως συνδέθηκες ως χρήστης χωρίς δικαιώματα διαχείρισης. Αν έλεγες & ποια είναι η συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις