geortsaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Με χρεωστική-αναληψης καρτα της τράπεζας Πειραιώς από ποια ΑΤΜ μπορεί κάποιος να κάνει ανάληψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Στον φουρνο μικροκυματων κανει να εχω πανω πραγματα οπως τοστιερα ας πουμε? Και να τα δουλευω χωρις να τα αλλαζω θεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Με χρεωστική-αναληψης καρτα της τράπεζας Πειραιώς από ποια ΑΤΜ μπορεί κάποιος να κάνει ανάληψη; Παιραιώς, Γενική, Αγροτική, Millenium και τράπεζα Κύπρου. Ίσως και από την CPB, άλλα δεν είμαι σίγουρος. Σε αυτές μπορείς να κάνεις ανάληψη χωρίς έξτρα χρέωση. Απο τις υπόλοιπες τράπεζες μπορείς και πάλι να κάνει ανάληψη, αλλά θα χρεωθείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Στον φουρνο μικροκυματων κανει να εχω πανω πραγματα οπως τοστιερα ας πουμε? Και να τα δουλευω χωρις να τα αλλαζω θεση? Στη θέση σου δεν θα το επιχειρούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Στον φουρνο μικροκυματων κανει να εχω πανω πραγματα οπως τοστιερα ας πουμε? Και να τα δουλευω χωρις να τα αλλαζω θεση? Αν δεν κάνω λάθος, το μόνο που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να έχεις τους "αεραγωγούς" του φούρνου ακάλυπτους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι και ότι καλύτερο να έχεις τη μια ηλεκτρική συσκευή πάνω στην άλλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω, γυναικείο καταστροφικό ένστικτο. Δεδομένο ότι κάτι ζεσταίνεται ενώ δουλεύει πρέπει να βρίσκεται μακριά από αντίστοιχη συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Η ζέστη που βγάζει η τοστιέρα δεν νομίζω πως προχωράει εύκολα προς τα κάτω αφού έχει τα ποδαράκια που στηρίζεται. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με την τοποθέτηση. Το μόνο πρόβλημα που σκέφτομαι τώρα, θα ήταν ο τσάκαλος να αρχίζει να πιέζει την τοστιέρα προς τα κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ πάντως δεν θα το επιχειρούσα. Ας πει τη γνώμη του κάποιος που το έχει δοκιμάσει, και συνεχίζει να το χρησιμοποιεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω την τοστιέρα πάνω από τα μικροκύματα εδώ και χρόνια. Δεν έχει συμβεί κάτι, και δεν βλέπω τον τρόπο που θα μπορούσε να συμβεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Κομπλε, θενξ για την απαντηση. Δεν υπαρχει χωρος να μπει αλλου εξαλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Πείτε μας υπερπροστατευτικούς... ...αλλά πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να λάβετε έναν κωδικό ασφάλειας εάν τυχόν χάσετε την πρόσβαση σε αυτόν το λογαριασμό. Μάθετε περισσότερα. Πού πρέπει να στείλουμε τον κωδικό σας; Έχω κωδικό Παράλειψη προς το παρόν (5 ημέρες μέχρι να γίνει υποχρεωτική αυτή η ενέργεια) Αυτό το μήνυμα είδε ο φάδερ στο outlook του, και δεν ξέρω πώς ακριβώς, μου ήρθε εμένα mail (η εναλλακτική διεύθυνση email που έχει δώσει ο πατέρας, είναι η δικιά μου) με έναν κωδικό. Δεν με φαίνεται κακό, αλλά είπα να κάνω μια ερώτηση πριν του πω οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχεις άλλη λύση, πρέπει να το κάνεις. Έλαβα και γω κάτι αντίστοιχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μαζί με σας έχει κι ο "διαχειριστής" δικαιώματα,σωστά; Μούφυγε η μαγγιά όταν μούπε η γυναίκα μου πως γράφοντας στο αηφόνι στο notes ξεχάστηκε και τόκλεισε και μετά,ενώ είχαν χαθεί οι σημειώσεις,τις είδε στο google χωρίς να τις σώσει. Καλά πάει το πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις