Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελάττωσε τις πολλές κρεατίνες γιατί θα πάρεις κάνα νεφρό στο χέρι (αν και είσαι ακόμα εντός ορίων), μείωσε για λίγο την ένταση των ασκήσεων γιατί οι μύες σου έχουν γίνει κορδέλες και ρώτα και κανέναν κατάλληλο γιατρό γιατί εδώ μέσα θα ακούσεις το μακρύ και το κοντό του κάθε λούσιφερ και μπάμπη73.

Δεν παίρνω Κρεατινη, ούτε καν πρωτεΐνη..

Μάλλον το πάρα κανα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού δεν συμπληρώνεις, τότε είναι μάλλον αποκλειστικά λόγω της υπερβολικής άσκησης και ίσως και της διατροφής σου, φαντάζομαι ότι είναι protein-based.

Αφού δεν συμπληρώνεις, τότε είναι μάλλον αποκλειστικά λόγω της υπερβολικής άσκησης και ίσως και της διατροφής σου, φαντάζομαι ότι είναι protein-based.

Ναι πολύ λευκό κρέας.

Να αθλουμαι λίγο πιο χαλαρά και να ξεκινήσω κάνα συμπλήρωμα; πήγαινα προς ράβδο ε;

• Moderators

Αγορασα νεο SmartPhone. Το εβαλα να φορτισει την πρωτη φορα. Το χρησιμοποιησα και μολις η μπαταρια πηγε στο 14% το εβαλα να φορτιζει απο τον υπολογιστη. Αλλα εδω και καμποση ωρα εχει κολησει στο 40% και δεν ανεβαινει. Τι φταει? Εχω αγχωθει λιγο γιατι εχω ακουσει οτι τα πρωτα 2 φορτισματα ειναι σημαντικα για την μπαταρια του κινητου. Επισης αμα βαλω το πισι σε Sleep Mode θα φορτιζει αυτο?

Απο πισι φορτιζει, αλλα φορτιζει αργα, Αν το σκαλιζεις λογικο ειναι να μην ανεβαινει. Επισης ειναι οντως σημαντικες οι δυο πρωτες φορτισεις. Απο sleep mode δεν ξερω αν φορτιζει, αλλα δοκιμασε το και πες μας.

Ελάττωσε τις πολλές κρεατίνες γιατί θα πάρεις κάνα νεφρό στο χέρι (αν και είσαι ακόμα εντός ορίων), μείωσε για λίγο την ένταση των ασκήσεων γιατί οι μύες σου έχουν γίνει κορδέλες και ρώτα και κανέναν κατάλληλο γιατρό γιατί εδώ μέσα θα ακούσεις το μακρύ και το κοντό του κάθε λούσιφερ και μπάμπη73.

Πάλι θεός ρε μπαγλαμοΚωνστντίνε;

Άσε ρε και κανα θαύμα για τους παρακατιανούς αγίους...

μου φαίνεται θα παω για εξετάσεις σύντομα ..

Τι να ζητήσω ? γενικές αίματος ? ή και κάτι άλλο ?

μου φαίνεται θα παω για εξετάσεις σύντομα ..

Τι να ζητήσω ? γενικές αίματος ? ή και κάτι άλλο ?

Άλαξε ντήλερ ή βρες σκανκγ.

Υπάρχει κανένας Σχεδιαστής/σχεδιάστρια (μέσω συστημάτων Η/Υ)  που δουλεύει σε κάποια εταιρία; Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια σχετικά με τη δουλειά σε πμ. μερσί :) 

υπαρχει τροπος να δω μοντελο μητρικης χωρις να ανοιξω κουτι η να κανω επανεκινηση??δλδ με καποια εντολη η κπ προγραμματακι;

Απο πισι φορτιζει, αλλα φορτιζει αργα, Αν το σκαλιζεις λογικο ειναι να μην ανεβαινει. Επισης ειναι οντως σημαντικες οι δυο πρωτες φορτισεις. Απο sleep mode δεν ξερω αν φορτιζει, αλλα δοκιμασε το και πες μας.

Τελικα μετα απο μια ωρα ξεκολησε και αρχισε να ανεβαινει. Και ναι, σε sleep mode φορτιζει κανονικα.

Φιμέ τζάμι , για να το βάλω σε τοίχο μεταξύ του χώρου εργασίας και του χώρου αναμονής των πελατών .

(σαν αυτο στις ταινίες που απο την μια ειναι καθρέφτης και απο την άλλη είναι οι αστυνόμοι που βλέπουν την ανάκριση )

Ξέρει κανείς περίπου κόστος ;

Περιπου 1 Χ 2  μετρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...