Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν αύριο έχουν απεργία και στις ΔΟΥ και αν υπάγονται στην ΓΣΕΕ ή στην ΑΔΕΔΥ

Είχαν από σήμερα στις 09:30' (οι κουφάλες) συνεδρίες,κλείσαν computers,ρίξαν σε κλειδωμένα συρτάρια τις "στρογγυλές" και θα "ξαναπάρουν μπρος" τη Δευτέρα.

Μιας και μετά τη 48ωρη είναι Παρασκευή και δεν λειτουργούν για το κοινό.

Δε μαζεύεται αυτό το μπουρδέλλο.Πια....

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Πώς μπορεί να λέγεται στα αγγλικά το κουμπωματάκι που έχουν τα σκουλαρίκια από μέσα, η πεταλούδα που λέμε στο χωριόμ;

Clutch είναι η λέξη που ψάχνεις.

• Moderators
Δημοσ.

όχι, clips είναι τα άλλα, για αυτιά χωρίς τρύπα. Θένξ πάντως :-)

Πεταλουδες λεγονται και εκτος χωριου. :P

http://www.amazon.co.uk/sterlng-butterfly-earring-scrolls-CE3073/dp/B007027536

Xμμμ και clutch οπως ειπε ο snoob, αλλα σε clutch βγαζει τα αλλα τα πιο πονηρουλικα που ειναι σιλικονης συνηθως. Παντως οι πεταλουδες ειναι καλυτερες για studs και τα σιλικονατα/whatever για γυναικεια κρεμαστα.  

Δημοσ.

έχουμε κανέναν ξυλουργό εδώ μέσα; (τι ζητάω πάλι!) 
Θέλω να φτιάξω έναν πάγκο εργασίας (1 επί 1.50) για να κόβω υφάσματα. Και θέλω να μάθω τι ξύλο χρειάζομαι και πόσο χοντρό κτλ. 
any idea? 

Δημοσ.

Wrong m8,wrong.

Η τσαπ του γιου,φτιάξε ισοζύγιο επιθυμίας vs δυνατοτήτων σταθερό και (πίστεψέ με) το "καλάμι" που ανασαίνεις θα "ρουφάει" πάντα πάνω απ´ τη στάθμη...

Ε, δεν έχει καμία σχέση αυτό με αυτό που ανέφερα.

Δημοσ.

Είχαν από σήμερα στις 09:30' (οι κουφάλες) συνεδρίες,κλείσαν computers,ρίξαν σε κλειδωμένα συρτάρια τις "στρογγυλές" και θα "ξαναπάρουν μπρος" τη Δευτέρα.

Μιας και μετά τη 48ωρη είναι Παρασκευή και δεν λειτουργούν για το κοινό.

Δε μαζεύεται αυτό το μπουρδέλλο.Πια....

Ευχαριστώ και ότι ετοιμαζόμαναι να ξεκινήσω. Άντε Δευτέρα τώρα.

Δημοσ.

έχουμε κανέναν ξυλουργό εδώ μέσα; (τι ζητάω πάλι!) 

Θέλω να φτιάξω έναν πάγκο εργασίας (1 επί 1.50) για να κόβω υφάσματα. Και θέλω να μάθω τι ξύλο χρειάζομαι και πόσο χοντρό κτλ. 

any idea?

100χ150 δεν είναι και πολύ. Νομίζω απλή μελαμίνη (νοβοπάν με επένδυση μελαμίνης για την ακρίβεια) 16 χιλιοστών (η λευκή βγαίνει 16, τα χρωματιστά για κάποιον λόγο νομίζω βγαίνουν σε 18) θα είναι μια χαρά. Για πόδια, έχει στο ΙΚΕΑ διάφορα, σε νορμάλ τιμές.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ. 16 χιλιοστά δεν είναι λίγο; θέλω να αντέχει πολύ βάρος (ραπτομηχανή και ενίοτε εμένα που είμαι κοντή και θα πρέπει μερικές φορές να σκαρφαλώνω πάνω του για να βάζω καρφίτσες κτλ στα υφάσματα.) 
Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; παραμένω στο ίδιο; :) 

-ευχαριστώ και πάλι- 

Δημοσ.

δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εγγραφές 

Σίγουρα το λες ή θα τρέχω σα μ@λ@κ@ς μετά ; xD

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...