Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μήπως έχει κανεις λινκ με εκείνο το ανέκδοτο που λέει "ο πληθυσμός της ελλάδας είναι 10.000.000, χ είναι στις φυλακές, χ είναι δημόσιοι υπάλληλοι, χ είναι κάτω των 18, χ είναι άνω των 65, οπότε μενουμε μόνο εσύ κι εγώ να κάνουν την δουλειά και εσύ διαβάζεις μαλακίες στη πόρτα μου"

πρέπει να υπάρχουν πολλές παραλλαγές

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μήπως έχει κανεις λινκ με εκείνο το ανέκδοτο που λέει "ο πληθυσμός της ελλάδας είναι 10.000.000, χ είναι στις φυλακές, χ είναι δημόσιοι υπάλληλοι, χ είναι κάτω των 18, χ είναι άνω των 65, οπότε μενουμε μόνο εσύ κι εγώ να κάνουν την δουλειά και εσύ διαβάζεις μαλακίες στη πόρτα μου"

πρέπει να υπάρχουν πολλές παραλλαγές

http://www.funtastikos.com/2012/03/blog-post_2451.html

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω χωρες με υψηλο ελαχιστο μισθο αλλα με χαμηλο-μετρο κοστος ζωης-value for money χωρες ας το πουμε-

Δωστε καμια χωρα η κανα τροπο να το googlaρω! THX

Δημοσ.

Ναι, μία .... απλά κάθε φόρος είναι θεωρητικά για άλο πράγμα+ αλλά το εισόδημα/κέρδος είναι ένα

Όχι Γιάννης δλδ, Γιαννάκης. Θέλουν λοιπόν & βρίσκουν τρόπους. Αρκεί να τους λείπουν.

Δημοσ.

google maps , δεξι κλικ οδηγιες απο εδω και δεξι κλικ μεχρι που θες.

Και σου βγαζει στα πλαγια την αποσταση. Μιλαμε για δρομο , οχι για πεδιαδες και βουνα :P

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να μετρήσω μια απόσταση σε έναν δρόμο.

Υπάρχει κανας χάρτης ον λάιν με χάρακα;

Δεν ειμαι σιγουρη τι ακριβως ψαχνεις αλλά δες και αυτό....

• Like 1
Δημοσ.

Πως μπορω σε ενα θεμα να δω τα posts τα οποια ειναι απο εναν αριθμο Like και πανω? καπου την ειχα δει αυτη την επιλογη παλιοτερα..

Δημοσ.

Όχι Γιάννης δλδ, Γιαννάκης. Θέλουν λοιπόν & βρίσκουν τρόπους. Αρκεί να τους λείπουν.

Wrong m8,wrong.

Η τσαπ του γιου,φτιάξε ισοζύγιο επιθυμίας vs δυνατοτήτων σταθερό και (πίστεψέ με) το "καλάμι" που ανασαίνεις θα "ρουφάει" πάντα πάνω απ´ τη στάθμη...

Δημοσ.

Πώς μπορεί να λέγεται στα αγγλικά το κουμπωματάκι που έχουν τα σκουλαρίκια από μέσα, η πεταλούδα που λέμε στο χωριόμ;

Δημοσ.

<p>Πώς μπορεί να λέγεται στα αγγλικά το κουμπωματάκι που έχουν τα σκουλαρίκια από μέσα, η πεταλούδα που λέμε στο χωριόμ;</p>

Clip

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...