noob Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Tι γράφει απ' έξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris1978 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 bio anfangsmilch 1 mit demeter-milch bio- dynamische qualitat demeter milch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Γάλα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris1978 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Να σαι καλά. Σ' ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis33206 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά μήπως έχει κανείς ιδέα από που προέρχεται το παρατσούκλι "Ο Γιάννης ο Τσιρόγιαννος.............." και τι σημαίνει ''τσιρόγιαννος'; Από μικρός είχα την απορία γιατί μου το λέγαν συνέχεια για πλάκα αλλά κανείς δεν ήξερε τι σημαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 περιέχει και conditioner... Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι. κάποια ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Bρε παιδιά μια ερώτηση επειδή ψάχνω κάτι για τον ανηψιό μου. Τα δημόσια ΙΕΚ, που υπάγονται πλέον? Κάποτε έμπαινες στην ιστοσελίδα του ΟΕΕΚ αλλά βλέπω οτι πλέον ΟΕΕΚ δεν υπάρχει. Που μπαινεις για να δεις τις ειδικότητες για όλη την Ελλάδα ξέρω γω? Κάθε χρόνο αλλάζουν οι ειδικότητες. Οι φετινές δεν έχουν βγει ακόμα γιατί κάτι ψηφίζουν. Στο Υπ.Παιδείας υπάγονται. Περίμενε λίγες μέρες για να βγουν οι ειδικότητες. Ερώτηση: θα βάψω τα μαλλιά μου στο σπίτι μετά από πολλά χρόνια (τα έχω βάψει 2 φορές στη ζωή μου όλες κι όλες) και θέλω να κάνω αυτό το τεστ για την αλλεργία. Λέει να βάλω βαφή σε ένα σημείο 48 ώρες πριν την χρήση. Αυτό σημαίνει τι; Αγοράζω μία δεύτερη βαφή και κάνω το τεστ; Ή με την ίδια και την κρατάω 2 μέρες στο κυπελάκι φτιαγμένη με το οξυζενέ κτλ; (Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ερώτηση: θα βάψω τα μαλλιά μου στο σπίτι μετά από πολλά χρόνια (τα έχω βάψει 2 φορές στη ζωή μου όλες κι όλες) και θέλω να κάνω αυτό το τεστ για την αλλεργία. Λέει να βάλω βαφή σε ένα σημείο 48 ώρες πριν την χρήση. Αυτό σημαίνει τι; Αγοράζω μία δεύτερη βαφή και κάνω το τεστ; Ή με την ίδια και την κρατάω 2 μέρες στο κυπελάκι φτιαγμένη με το οξυζενέ κτλ; (Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος!) ελα μου ντε? ευλογη είναι η απορία σου καθότι υποτίθεται ότι μπορεί και να "σκάσει" λόγω υπερθέρμανσης αν την αφήσεις στο κυπελάκι...πρέπει να αγοράσεις και άλλη βαφή??? πάντως αν επιλέξεις κάποια φυτική κορρε ή απιβίτα, δυσκολο να έχεις πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 έχω αλλεργία σε προϊόντα του κορρέ. χαχα. τα έβαψα τελικά. δεν έκανα τεστ. δεν πέθανα. ουφ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σε πολλες σειρες εχω δει "Μουσικη επιμελεια: Ο θειος",μηπως ξερει κανεις ποιος ειναι αυτος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σε πολλες σειρες εχω δει "Μουσικη επιμελεια: Ο θειος",μηπως ξερει κανεις ποιος ειναι αυτος? Με σχετική επιφύλαξη, νομίζω ότι πρόκειται για ένα κατάστημα με hi-end συσκευές ήχου (ενισχυτές, ηχεία κ.τ.λ.), το οποίο βρίσκεται κάπου στην οδό Φερρών, στην Αθήνα. Ελπίζω ότι υπάρχει ακόμα δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Οι βαφές απο αυτό το Kores έχουνκάτι σοέσιαλ ; Τον τελευταίο καιρό το συναντώ συχνά . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Λενε οτι ειναι φυτικες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις