Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι είδα μπορεις. Επέλεξε το δρομολογιο που θέλεις να κανεις και μετα πάτα δεξια πανω την επιλογη θέσεων, επέλεξε τη θεση, διαβασε τους όρους, διάλεξε το ονομα των επιβατων κλπ ώσπου στο τέλος θα σου ζητήσει να πληρώσεις είτε με πιστωτικη (παιρνει και χρεωστική) είτε με κουπόνια.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είδα και εγώ αυτό, αλλά κόλλησα στο ότι έχει είσοδο μέλους και κατά την δημιουργία του λογαριασμού μου ζητήθηκε μέχρι και ο αριθμός ταυτότητας.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Πιθανότατα θα εχει μπει η δημιουργία λογαριασμού γι' αυτους που ταξιδευουν συχνα ωστε να μη χρειάζεται να ξαναδηλώνουν τα στοιχεία τους. 

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Τελικά κατάφερα να φτάσω ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής και μετά η σελίδα μου πέταξε κάτι error και με ζάλισε. Αύριο πάλι.

Σε ευχαριστώ πολύ @Crhisxxx!

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η μετάφραση πτυχίου/αναλυτικής στο Βρ. Συμβούλιο και πόσο γρήγορα γίνεται ?

Δημοσ.

Εμένα τον χειμώνα μου είχανε πάρει 56 ευρώ για 2 σελίδες.Έκαναν 2.5 βδομάδες γιατί έπεσα σε νεκρή περίοδο(λίγο πριν τα Χριστούγεννα).Λογικά κάνουν 1 βδομάδα.Πολύ καλή μετάφραση αλλά αν μπορείς να πας στο μεταφραστικό του Υπουργείου Εξωτερικών ή σε κάποιον δικηγόρο νομίζω ότι θα είναι καλύτερα.Το 1ο από άποψης κόστους και το 2ο από άποψης χρόνου(ένας δικηγόρος μπορεί να σου κάνει την δουλειά σε 1-4 μέρες).

http://www.britishcouncil.gr/study-uk/translation-verification

Δημοσ.

Bρε παιδιά μια ερώτηση επειδή ψάχνω κάτι για τον ανηψιό μου.

Τα δημόσια ΙΕΚ, που υπάγονται πλέον? Κάποτε έμπαινες στην ιστοσελίδα του ΟΕΕΚ αλλά βλέπω οτι πλέον ΟΕΕΚ δεν υπάρχει. Που μπαινεις για να δεις τις ειδικότητες για όλη την Ελλάδα ξέρω γω?

Δημοσ.

Ρε παίδες το 181818 της εθνικής δουλεύει το απόγευμα;Λέει και καλά όλο το 24ωρο αλλά απο τις 6 μέχρι τις 7 που προσπαθούσα να πάρω έτρωγα κλάσιμο.

Δημοσ.

Ποσο πληρωνεις αν αγορασεις καμπριο αμαξι; Πχ 1400 κυβικα ή δεν εχει σημασια ποσα κυβικα ειναι;

Τα αμαξια με μεταλικη οροφη, βλεπε EOS, smart το roadster σε ποια κατηγορια ανηκουν;

Δημοσ.

Τι σημαινει Σαμπουαν 2 σε 1? Ετσι οπως το σκεφτομαι, λογικα ολα τα σαμπουαν μαλλιων μπορουν να κανουν και για το σωμα αλλα ισως οχι το αντιστροφο. Επειδα τα σαμπουαν σωματος εχουν απλα αρωματικη συσταση ενω των μαλλιων εχουν και τις οποιες βιταμινες και στοιχεια για περιποιηση μαλλιων κτλ κτλ. Με λιγα λογια ισχυει  οτι με οποιοδηποτε σαμπουαν μαλλιων μπορεις να πλυνεις και το σωμα, ενω με το σαμπουαν σωματος δεν πλενεις τα μαλλια?

Δημοσ.

Επειδή πρέπει να κανονίσω κάποια πράγματα, πότε είναι οι εγγραφές στο πανεπιστήμιο Πειραιά; Δε βρίσκω τίποτα σχετικό, εκτός από περσινές ενημερώσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι σημαινει Σαμπουαν 2 σε 1? Ετσι οπως το σκεφτομαι, λογικα ολα τα σαμπουαν μαλλιων μπορουν να κανουν και για το σωμα αλλα ισως οχι το αντιστροφο. Επειδα τα σαμπουαν σωματος εχουν απλα αρωματικη συσταση ενω των μαλλιων εχουν και τις οποιες βιταμινες και στοιχεια για περιποιηση μαλλιων κτλ κτλ. Με λιγα λογια ισχυει  οτι με οποιοδηποτε σαμπουαν μαλλιων μπορεις να πλυνεις και το σωμα, ενω με το σαμπουαν σωματος δεν πλενεις τα μαλλια?

περιέχει και conditioner...

Δημοσ.

Επειδή πρέπει να κανονίσω κάποια πράγματα, πότε είναι οι εγγραφές στο πανεπιστήμιο Πειραιά; Δε βρίσκω τίποτα σχετικό, εκτός από περσινές ενημερώσεις.

Δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για φέτος. Οι ημερομηνίες εγγραφών ισχύουν για όλες τις σχολές και ανακοινώνεται από το υπουργείο. Υπολόγισε όμως στις ημερομηνίες τις περσινές (προσωπική εκτίμηση 16/9 - 30/9)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κάποιος γερμανικά ;

Έχω πάρει ένα βρεφικό γάλα (HOLLE) και θέλω να δώ αν είναι όντως γάλα ή έκανα λάθος παραγγελία.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...