Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οι εγγυητές αποπληρώνουν το χρέος, και αν δεν το αναλάβουν αυτοί υποθηκεύεται το σπίτι στη προκειμένη

Εξ ου τη τζίφρα και το ... να μην τα βάζεις όπου και όπου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρεπει να γινε πριν πεθανει ο παππους..

Τωρα κληρονομοι ειναι η γιαγια και τα παιδια.

Η συμφωνια ειναι οτι θα το παρουβ ο πατερας μου και ο αλλος αδερφος, εφοσον ο αλλος εχεις παρει δυο οικοπεδα ισαξια και οι αλλοι τιποτα.

Εγω θελω να ξερω τι παιζει σε περιπτωση που η τραπεζα αποφασισει να κινηθει εναντιον του για την μη καταβολη των δοσεων.

Αφου υπαρχει το οικοπεδο μαζι με το σπιτι το πατρικο το αγγιζουν ή οχι;

Εχει κανει διαφορες π@υτσιες αυτη θα ναι το κερασακι στην τουρτα.. Θα παω να του το βαλω φωτια αν συμβει το παραμικρο..

οι εγγυητές αποπληρώνουν το χρέος, και αν δεν το αναλάβουν αυτοί υποθηκεύεται το σπίτι στη προκειμένη

Εξ ου τη τζίφρα και το ... να μην τα βάζεις όπου και όπου

Ο εγγυητης αν μπορω να κανω μια υποθεση ηταν ο παππους μου που πεθανε. Αυτο πηγαινει στους κληρονομους;

Δηλαδη η τραπεζα θα προτιμισει να παρει το πατρικο αντι για το καινουργιο σπιτι με το οικοπεδο;;

Δηλαδη κσι κερατας και δαρμενος..

Θα το τεντωσω τον χαφτα...

αν ήταν εγγυητής ο παππούς σου και απεβίωσε, τότε όταν ανοίχθηκε η διαθήκη του θα έπρεπε να γίνει αποποίηση κληρονομιάς.
διότι μαζί με την κληρονομιά που μεταβιβάζεται, μεταβιβάζονται και τα χρέη...

η τράπεζα θα πάρει ό,τι μπήκε υποθήκη.....αν στην παρούσα φάση δεν μπήκε υποθήκη κάτι και μπήκαν μόνο εγγυητές τότε τα πληρώνουν εκείνοι. Σε περίπτωση που το παραπάνω δεν πραγματοποιηθεί, τότε η τράπεζα κρίνει τι θα πάρει ανάλογα με το ποσό του δανείου. Προφανώς και θα πάρει το νεόδμητο σπίτι μετά του οικοπέδου....

Ο παππους δεν ειχε κανει διαθηκη.. Εφυγε ξαφνικα παθαινοντας εφραγμα.

Γι αυτο λεω οτι κληρονομοι ειναι η γιαγια και τα παιδια.

Ο πατερας μου απο τι ξερω το μαθε μετα.

Δηλαδη δεν παιζει σεναριο να παρουν το πατρικο και να μεινεις αυτος με το σπιτι και να το παιζει μαγκας.

Γιατι τον βλεπω βα μην αγχωνεται και δεν πληρωνει εδω και 1,5 χρονο το δανειο.

Λογο οτι ειναι ανεργος και δεν εχει.. Και γι αυτο εκανε το δικαστηριο για να παγωσει τις δοσεις..

Από κάποιον που έχει εμπειρία με το ίδρυμα κωφών: 
ξέρετε πότε περίπου ενημερώνουν για το αν έχεις γίνει δεκτός για τα μαθήματα νοηματικής; Γιατί μου είχαν πει ότι το καλοκαίρι θα με πάρουν τηλ. αν επιλεχθώ και δεν με έχουν πάρει ακόμα. Να κοιτάξω αλλού; ή να περιμένω ακόμα λίγο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα rewetting drops ειναι αυτό που λέμε "δάκρυα" ή ειναι κατι άλλο;

Thanks

Edit

Ειναι λιπαντικες σταγόνες (στην Ελλάδα)

Επεξ/σία από viper2005

Θέλω να κλείσω εισιτήρια του ΟΣΕ μέσω της σελίδας του trainose.

Δημιούργησα έναν λογαριασμό στο όνομα μου και επιβεβαίωσα την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, από το email που μου στείλανε, όμως τώρα που εισάγω username και password μου λέει ότι ο λογαριασμός μου δεν έχει ενεργοποιηθεί.

Η καθυστέρηση της ενεργοποίησης του λογαριασμού, είναι κάτι συνηθισμένο στην σελίδα τους;

Μπορώ να αγοράσω τα εισιτήρια χωρίς να κάνω login ή πρέπει οπωσδήποτε να κάνω την αγορά μέσα από τον λογαριασμό μου, για να εκδοθούν ονομαστικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...