mary Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όχι δε νομίζω να σου βγάλουν καινούργιο.. Σίγουρα όμως πρέπει να περάσεις πρώτα από το ικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τελικα παιδια σκυλιασα και εφαγα τον τοπο. Το βρηκα το χαρτι .. Ειναι ενα που λεει 'Βεβειωση ΑΚΜΑ-Υπευθυνη Δηλωση' Σωστα? Κατι ακομα θελει αποδεικτικο μονιμης κατοικιας. Για να βγαλω Α.Μ ΙΚΑ, αλλα εγω ακομα μενω με τον πατερα μου, οι λογαριασμοι ειναι στο ονομα του.. Με αυτο τι γινεται.. Αυριο παιζει να τρεχω σαν το Βεγγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ναι. Για μόνιμη κατοικία και εφόσον λες ότι μένεις με τους δικούς σου τότε αρκεί ένας λογαριασμός στο όνομα του μπαμπά σου ή εκκαθαριστικό εφορίας -αν κάνεις-στο όνομα σου (και πάλι με επιφύλαξη στα λέω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το λογαριασμό της ΔΕΗ του πατρικού σου θα πας, από την στιγμή που είσαι δηλωμένος στην εφορία ότι μένεις εκεί.Είναι το Α.Μ.Α ΙΚΑ που σημαίνει Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου στο ΙΚΑΤο ΑΜΚΑ το έχουν όλοι ανεξαρτήτως ασφάλισης. Σε περίπτωση που χάσεις το πρωτότυπο, πας σε ΚΕΠ και σου βγάζουν εκ νέου αντίγραφο. Εαν θες το βγάζεις αρκετές φωτοτυπίες και τις επικυρώνεις με την απόδοση και του πρωτοτύπου σε ΚΕΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Eρώτηση. Είχα μια μικρή επιστροφή φόρου στην εκκαθάρισή μου και εκτύπωσα το εκκαθαριστικό και πήγα στην Εμπορική (πλέον Αλφα) για να εισπράξω. Εκεί μου είπαν οτι δεν αμφισβητούν την εγκυρότητα του taxis αλλά θα εισπράξω μόνο όταν τους πάω το εκκαθαριστικό που θα μου έρθει ταχυδρομικά. Το πρόβλημά μου ειναι πως άλλες τράπεζες (π.χ. η Πειραιώς) τα δίνει και με τις εκτυπώσεις από το taxis. Είναι θέμα τράπεζας ή υπάρχει εντολή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όπως φαίνεται με την απλή λογική είναι θέμα τραπέζης.Δίνουν ακόμα την επιστροφή φόρου τοις μετρητοίς; νόμιζα ότι πιστώνεται για το μέλλον.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όπως φαίνεται με την απλή λογική είναι θέμα τραπέζης. Δίνουν ακόμα την επιστροφή φόρου τοις μετρητοίς; νόμιζα ότι πιστώνεται για το μέλλον.... Απ όσο ξέρω δίνουν κανονικά. Τουλάχιστον γνωστοι μου τα πήραν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εμενα αδερφος μου ειχε 170 ευρω επιστροφη, πηγε στην εθνικη και τα πηρε αμεσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εμενα αδερφος μου ειχε 170 ευρω επιστροφη, πηγε στην εθνικη και τα πηρε αμεσως... Με την εκτύπωση του εκκαθαριστικού απ το τάξις ή του ήρθε με το ταχυδρομείο η κανονική?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Με την εκτυπωση του εκκαθαριστικου απο το taxis... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 @Cossutius, στη θέση σου θα πήγαινα σε άλλο υποκατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 @Cossutius, στη θέση σου θα πήγαινα σε άλλο υποκατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας. Πήγα σε 3. Όλοι την ίδια απάντηση έδιναν. Μάλλον είναι κανόνας της τράπεζας. Δεν εξηγείται διαφορετικά. (Μα να τύχω και εγω σε αυτή?? :P ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 γκαντεμιά θα το λεγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Να ρωτησω εδω για να μου λυθει η απορια γιατι θα παω και θα σκοτωσω ανθρωπο... Τον θειο μου βασικα, τον αδερφο του πατερα μου. Πηρε δανειο για να χτισει σπιτι. Το κανε και μενει εκει. Αλλα για να το παρει εβαλε υποθηκη το πατρικο σπιτι που θα το κληρονομισουν ο πατερας μου μαζι με τον αλλον το αδερφο του. Αυτος τωρα δεν πληρωνει το δανειο. Ειναι στα δικαστηρια δεν ξερω γιατι. Αν γινει στραβη ποια τα πιθανα σεναρια; Κινδυνευει το πατρικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Χωρίς χαρτιά ιδιοκτησίας πως έβαλε υποθήκη το σπίτι; Μήπως έχουν μπει εγγυητές ένας από τα 2 αδέρφια ή ο πατέρας τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις