Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρέπει να αγοράσω ~ 20 μέτρα καλώδιο ρεύματος . Το απλό άσπρο καλώδιο .

ΔΕΝ θέλω μπαλαντέζα ( ή τεσπα εκείνο το στρόγγυλο που το τυλίγεις και έχει επάνω μπρίζες ) .

Θέλω κομμάτι ~20 μέτρα .

Πόσο κάνουν αυτά / μέτρο ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναλόγως το παχος, τις προδιαγραφές, στον σιδερά αν πας να ρωτήσεις και του πεις και την χρήση, θα σε συμβουλέψει αναλόγως.

2 x 0,75 περίπου για πατέντα με ενα ραδιόφωνο ( για κεραία για την ακρίβεια ) 

Θα τραβήξω το καλώδιο απο τον 2ο όροφο που μένω , στην ταράτσα ( καμια 10ρια μετρα ) και εκεί πρέπει να κρεμάσω στην συνέχεια , το καλώδιο σε μήκος καμια 10ρια μέτρα , να είναι στον αέρα .

Καλησπέρα. Έχω μια φωτογραφική που τραβάει φωτογραφίες στα 14mpixel. Ακριβής ανάλυση 4288 x 3216.

Θέλω να εκτυπώσω κάποιες φωτογραφίες από το Spam. Report me.com έστω και δοκιμαστικά. Είναι δωρεάν και θα πληρώσω μόνο τα μεταφορικά. Για καλύτερο αποτέλεσμα τι μέγεθος-αναλογία εκτύπωσης να επιλέξω; 4*6 ή 5*7 ; Θα τις κάνει cropped μόνο του το πρόγραμμα τους ή θα μου τις παραμορφώσει για να τις εκτυπώσει στο μέγεθος του χαρτιού τους; Επίσης τι προτείνετε; glossy ή mat χαρτί; 

Ευχαριστώ!

Μου ζητανε το ΑΜΚΑ σε χαρτι επικυρωμενο. Που το βγαζω αυτο;

Στα κεπ;

Λογικά ναι....

Δεν έχεις το χαρτί που σου έδωσαν όταν έβγαλες πρώτη φορά τον αριθμό, για να βγάλεις μια φωτοτυπία και να το επικυρώσεις;

Ναι ρε, οταν εβγαλες ομως πρωτη φορα τον αριθμο σου το δωσαν σε ενα χαρτι. Αυτο δε το έχεις;

Αν οχι, δεν ειμαι σιγουρη οτι αρκει να πας στα κεπ, ισως πρεπει να πας στο ικα πρωτα....

Ο πατερας μου στο ΟΑΕΕ ειναι ασφαλισμενος...Μας τα ειχε βγαλει ολα μαζεμενα..

ολα τελευταια στιγμη γαμωτο..

Πηγα ρωτησα τριτη, σημερα με ενημερωσαν τι πρεπει να κανω και δευτερα θελουν να δουλευω κανονικα...

Βρηκα αυτο --> http://www.amka.gr/odigos5.html αλλα δεν αναφερει τα δικαιολογιτικα...

Βασικα τα δικαιολογιτικα ειναι η ταυτοτητα και μονο απ'οτι διαβαζω..

Μηπως μαζι με τον Α.Μ ΙΚΑ θα μου βγαλουν και καινουργιο ΑΜΚΑ? ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...