Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τι χαρτια χρειαζεται για προσληψη; Δεν εχω πυτε Α.Μ ΙΚΑ μονο ΑΦΜ. Ειμαι γραμμενος στο ΟΑΕΔ σαν ανεργος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πρέπει να αγοράσω ~ 20 μέτρα καλώδιο ρεύματος . Το απλό άσπρο καλώδιο . ΔΕΝ θέλω μπαλαντέζα ( ή τεσπα εκείνο το στρόγγυλο που το τυλίγεις και έχει επάνω μπρίζες ) . Θέλω κομμάτι ~20 μέτρα . Πόσο κάνουν αυτά / μέτρο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αναλόγως το παχος, τις προδιαγραφές, στον σιδερά αν πας να ρωτήσεις και του πεις και την χρήση, θα σε συμβουλέψει αναλόγως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 2 x 0,75 περίπου για πατέντα με ενα ραδιόφωνο ( για κεραία για την ακρίβεια ) Θα τραβήξω το καλώδιο απο τον 2ο όροφο που μένω , στην ταράτσα ( καμια 10ρια μετρα ) και εκεί πρέπει να κρεμάσω στην συνέχεια , το καλώδιο σε μήκος καμια 10ρια μέτρα , να είναι στον αέρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΙΔΕΡΑΣ ΣΟΥ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Για κεραία,γυμνό πολύκλωνο.Με μονωτήρες για κανα κεραυνό δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Έτσι το ζητάω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ναι. Είπαμε,εκεί που συνδέεται με τις αντηρίδες να βάλεις μονωτήρες πορσελάνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μου ζητανε το ΑΜΚΑ σε χαρτι επικυρωμενο. Που το βγαζω αυτο; Στα κεπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα. Έχω μια φωτογραφική που τραβάει φωτογραφίες στα 14mpixel. Ακριβής ανάλυση 4288 x 3216. Θέλω να εκτυπώσω κάποιες φωτογραφίες από το Spam. Report me.com έστω και δοκιμαστικά. Είναι δωρεάν και θα πληρώσω μόνο τα μεταφορικά. Για καλύτερο αποτέλεσμα τι μέγεθος-αναλογία εκτύπωσης να επιλέξω; 4*6 ή 5*7 ; Θα τις κάνει cropped μόνο του το πρόγραμμα τους ή θα μου τις παραμορφώσει για να τις εκτυπώσει στο μέγεθος του χαρτιού τους; Επίσης τι προτείνετε; glossy ή mat χαρτί; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μου ζητανε το ΑΜΚΑ σε χαρτι επικυρωμενο. Που το βγαζω αυτο; Στα κεπ; Λογικά ναι.... Δεν έχεις το χαρτί που σου έδωσαν όταν έβγαλες πρώτη φορά τον αριθμό, για να βγάλεις μια φωτοτυπία και να το επικυρώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ναι τα ΚΕΠ με το πρωτότυπο και την φωτοτυπία στο χέρι, σου επικυρώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πιο προτοτυπο ο πατερας μου με ασφαλιζε μεχρι τωρα? Εγω μονο γραμμενο σε ενα χαρτι το χα.. Μηπως ειναι στο οικογενειακο βιβλιαριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ναι ρε, οταν εβγαλες ομως πρωτη φορα τον αριθμο σου το δωσαν σε ενα χαρτι. Αυτο δε το έχεις; Αν οχι, δεν ειμαι σιγουρη οτι αρκει να πας στα κεπ, ισως πρεπει να πας στο ικα πρωτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ο πατερας μου στο ΟΑΕΕ ειναι ασφαλισμενος...Μας τα ειχε βγαλει ολα μαζεμενα.. ολα τελευταια στιγμη γαμωτο.. Πηγα ρωτησα τριτη, σημερα με ενημερωσαν τι πρεπει να κανω και δευτερα θελουν να δουλευω κανονικα... Βρηκα αυτο --> http://www.amka.gr/odigos5.html αλλα δεν αναφερει τα δικαιολογιτικα... Βασικα τα δικαιολογιτικα ειναι η ταυτοτητα και μονο απ'οτι διαβαζω.. Μηπως μαζι με τον Α.Μ ΙΚΑ θα μου βγαλουν και καινουργιο ΑΜΚΑ? ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις