george_97 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Πως λεγεται το αθλημα που τρεχουν διπλο και τριπλο μαραθωνιο κολυμπι ποδηλατο; Υπαρχει κατι τετοιο ή λεω βλακειες; Κάτι σαν το δέκαθλο και έτσι φάση;
DKNI Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μόλις τελειώσα σπουδές (Ηλεκτρολογος Μηχανικος και Μηχανικός Υπολογιστων στο ΑΠΘ) και φανταρικό. Ηθελα να ρωτησω καθαρα συμβουλευτικά από άτομα που μπορεί να είχαν παρόμοια διλήμματα αν αξίζει να κάνω ένα μεταπτυχιακό σε πάρα πολυ καλο ευρωπαικο πανεπιστημίο που με έκανε δεκτό πάνω σε Biomedical Engineering που μου αρεσει προφανως ή να δεχτώ μια δουλειά κατ'ευθείαν σαν Software Developer σε πολυεθνική εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα με καλό μισθό (1000-1500). Please σοβαρές απαντήσεις από ατομα που καταλαβαίνουν το δίλημμα. Δηλαδή να αφήσω κάτι που μου αρέσει σαν ιδέα να σπουδάσω περαιτέρω ή να αρχίσω δουλειά σε κάτι που δε με τρελαίνει κιόλας (οχι οτι με χαλαει ομως) για την προυπηρεσία σε μια τετοια εταιρειάρα;Συναδελφε, άκου εκ πείρας...αν δεν σε τρελαίνει το 2ο η δεν είσαι πραγματικά καλός, κανε το 1ο ΑΛΛΑ μείνει έξω και δούλεψε το, έχει ψωμί. Εγώ ο μλκας έκανα περίπου ο 1ο και γύρισα, δεν βρήκα τίποτα και μου πήρε 6 χρόνια χαζό δουλειάς μεχρι να βρω κατι άλλο που να μου αρέσει (πιο εμπορικό, με πωλήσεις) Αν δεν είσαι πολυ καλός στο sd η δεν σκοπεύεις να το γυρίσεις σε sales, marketing, finance μείνε έξω και κανε biomedical
deesnider Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Πως λεγεται το αθλημα που τρεχουν διπλο και τριπλο μαραθωνιο κολυμπι ποδηλατο; «2 + 3 maraswibiking»
alexzgt4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Πως λεγεται το αθλημα που τρεχουν διπλο και τριπλο μαραθωνιο κολυμπι ποδηλατο; Υπαρχει κατι τετοιο ή λεω βλακειες; Μαραθώνιος ποδήλατο και κολύμπι είναι το Ironman triathlon http://en.wikipedia.org/wiki/Ironman_Triathlon 1
spirosd2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Που μπορώ να βρω καμιά ledοταινία να είναι uv σε μπλέ ξέρει κανείς?
Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Αυτο το iroman τριαθλο ελεγα.. Υπαρχει αλλο που να εχει μεγαλυτερη δυσκολια; Πχ 2 iroman?
dimitrisOS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Αυτο το iroman τριαθλο ελεγα.. Υπαρχει αλλο που να εχει μεγαλυτερη δυσκολια; Πχ 2 iroman? γιατί το έχεις δοκιμάσει όλο μονοκόμματο και θες κάτι ποιο δύσκολο ; 4
Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Οχι ... Απλα χτες που βλεπαμε τον αγωνα του ΠΑΟΚ αυτος που εβαλε το γκολ απο την Σαλκε ειπε ο σπικερ οτι ειναι ο πιο γρηγορος ποδοσφαιροστης που υπαρχει, πεταει ενας απο κει οτι οι μαραθωνοδρομοι εχουν πιο πιο μεγαλες αντοχες. Λεω εγω εχω ακουσει οτι υπαρχουν αλλες κατηγοριες αθληματων που κανουν πιο πολλα χιλιομετρα δρομου απο τι στους ολυμπιακους αγωνες και ολοι με κοροιδευαν. Και θελω να δω αν υπαρχει.. Μονο στην σκεψη χανω 5 κιλα και 4 χρονια απο την ζωη μου...
alexzgt4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Υπάρχουν υπερμαραθώνιοι αλλά δε ξέρω απόσταση. Νομίζω υπάρχει και αγώνας με πάνω από 100χλμ τρέξιμο( νομίζω κοντά στα 150) αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. Πολύ θα ήθελα να μπορώ να πάρω μέρος σε ένα ironman αλλά θα πρέπει να αγοράσω σκάφος για το κολύμπι και αμάξι ή μηχανή για τον μαραθώνιο. Το ποδήλατο μάλλον το έχω 1
Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Το αθλημα πιο πολυ με ενδιαφερει μα μαθω πως λεγεται... Βρηκα αυτο.. http://www.yianniskouros.gr/index.php/el/kouros-articles/2-whatisultrarunning
FilipposMD Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Το αθλημα πιο πολυ με ενδιαφερει μα μαθω πως λεγεται... Βρηκα αυτο.. http://www.yianniskouros.gr/index.php/el/kouros-articles/2-whatisultrarunning Κλασικό παράδειγμα υπερμαραθώνιου είναι το Σπάρταθλον, που γίνεται και στα μέρη μας. 246 χιλιομετράκια απόσταση! 1
DKNI Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Αυτο το iroman τριαθλο ελεγα.. Υπαρχει αλλο που να εχει μεγαλυτερη δυσκολια; Πχ 2 iroman? Eχει βγει και το Avengers που ειναι πολυ δυσκολο γιατι τα βαζεις με θεους 6
viper2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ξερουμε ποσο ειναι τα ευρωπαικα fees για το 77-888? Thanks
Adon1s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πέραν της αγοράς του ( δε ξερω και το κόστος ) ξέρει κανείς πως μπορώ να φτιάξω μια κεραία για το στερεοφωνικό του σπιτιού μου ; Οχι για τα FM αλλά για τα μεσαία ! ( ΑΜ ) Sent from my iPhone using Insomnia
frenzy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πέραν της αγοράς του ( δε ξερω και το κόστος ) ξέρει κανείς πως μπορώ να φτιάξω μια κεραία για το στερεοφωνικό του σπιτιού μου ; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις