Atlas1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 σκέφτομαι να πάρω μη καρέκλα για το γραφείο και βρήκα κάτι bucket αλλά είναι από Θεσσαλονίκη και θέλω να μάθω αν είναι βολική για να μην την παραγγείλω τσάμπα http://homemarkt.gr/00009ECD.el.aspx Εχω μια παρομοια (οχι ιδια).Εαν δεν εισαι χοντρος η 120 κιλα μυικης μαζας , ειναι πολυ βολικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εχω μια παρομοια (οχι ιδια).Εαν δεν εισαι χοντρος η 120 κιλα μυικης μαζας , ειναι πολυ βολικη. όσα μαγαζιά την πουλάνε στην Αθήνα δεν την έχουν στην βιτρίνα :/ το δέρμα πως είναι καλό ή σε ζεσταίνει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atlas1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μια χαρα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μια χαρα ειναι. και η πλάτη σπάει δεν είναι σταθερή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μόλις τελειώσα σπουδές (Ηλεκτρολογος Μηχανικος και Μηχανικός Υπολογιστων στο ΑΠΘ) και φανταρικό. Ηθελα να ρωτησω καθαρα συμβουλευτικά από άτομα που μπορεί να είχαν παρόμοια διλήμματα αν αξίζει να κάνω ένα μεταπτυχιακό σε πάρα πολυ καλο ευρωπαικο πανεπιστημίο που με έκανε δεκτό πάνω σε Biomedical Engineering που μου αρεσει προφανως ή να δεχτώ μια δουλειά κατ'ευθείαν σαν Software Developer σε πολυεθνική εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα με καλό μισθό (1000-1500). Please σοβαρές απαντήσεις από ατομα που καταλαβαίνουν το δίλημμα. Δηλαδή να αφήσω κάτι που μου αρέσει σαν ιδέα να σπουδάσω περαιτέρω ή να αρχίσω δουλειά σε κάτι που δε με τρελαίνει κιόλας (οχι οτι με χαλαει ομως) για την προυπηρεσία σε μια τετοια εταιρειάρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atlas1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Tην δουλεια χωρις πολλα πολλα.Τα μεταπτυχιακα ειναι απλα για μοστρα πλεον.Δεν τα μετραει κανεις.Εαν αφορα και μισθο ανω των 1.000 , τρεξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 με την προοπτική να μείνω έξω και να ανοίξουν φυσικά και οι αντίστοιχες πόρτες του μεταπτυχιακού εννοώ. Όχι για να γυρίσω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εμένα ο αδερφός μου ήταν, ας πούμε, στο ίδιο δίλημμα. Τελείωσε ΑΣΟΕΕ. Τελικά, πάει για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Βέβαια, αυτή είναι κουβέντα που πρέπει να κάνεις με τους δικούς σου, έτσι; Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, φύγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέσα σε 2 μήνες (βασικά μέχρι Οκτώβρη) πρέπει να έχω μάθει κάποια βασικά πράγματα σε C++ (δεν ήξερα καν τι ήταν ως την προηγούμενη βδομάδα)...Ο φίλος μου μου έδωσε το visual studio και ένα βιβλίο πιο βαρύ κι από μένα για να ξεκινήσω να μαθαίνω κάποια πράγματα στην C (χα! γελάμε) και μετά να μου μάθει την c++ αλλά δεν καταλαβαίνω Χριστό για το πώς δουλεύει το πρόγραμμα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (free ακόμα καλύτερα) που να είναι πολύ εύκολο για αρχάριους; (τι ζητάω η ρουφιάνα!) ΥΓ: μη βρίσετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δες εδω--> http://www.newstech.gr/forum/viewtopic.php?f=55&t=509#_thread Ο παλιος σκληρος δεν εχει χωρο για να γινει κατι τετοιο και δεν θελω να κανω copy τα τραγουδια που εχω ηδη καπου αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Killex Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Για απλη χρηση καμμια !!Μονο για επεξεργασιες ηχου ισως εχει διαφορα. δηλαδη αν παρεις μεγαλα ηχεια με την onboard και με την ξεχοριστι εχεις ιδια εντασι και ιδια πιοτιτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέσα σε 2 μήνες (βασικά μέχρι Οκτώβρη) πρέπει να έχω μάθει κάποια βασικά πράγματα σε C++ (δεν ήξερα καν τι ήταν ως την προηγούμενη βδομάδα)... Ο φίλος μου μου έδωσε το visual studio και ένα βιβλίο πιο βαρύ κι από μένα για να ξεκινήσω να μαθαίνω κάποια πράγματα στην C (χα! γελάμε) και μετά να μου μάθει την c++ αλλά δεν καταλαβαίνω Χριστό για το πώς δουλεύει το πρόγραμμα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (free ακόμα καλύτερα) που να είναι πολύ εύκολο για αρχάριους; (τι ζητάω η ρουφιάνα!) ΥΓ: μη βρίσετε! το vision studio είναι για αυτό που ζητάς (δεν είναι free) ψάξε και στο youtube και θα βρεις πολλούς οδηγούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, πως μπορώ να δω στο διαδίκτυο (ενώ βρίσκομαι σε άλλη χώρα) την Δημόσια Τηλεόραση;; Ή Νεριτ; όπως την λένε τέλος πάντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εχετε να προτεινεται σχολες τεννις στην αθηνα, ανεξαρτητα περιοχης, με τιμες το πολυ 50-60€/μηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Πως λεγεται το αθλημα που τρεχουν διπλο και τριπλο μαραθωνιο κολυμπι ποδηλατο; Υπαρχει κατι τετοιο ή λεω βλακειες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις