Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισκεψη στο Ικα ; ή στο ιατρειο του ? Πληρωνεις για να επισκεφτεις γιατρο στο ικα? δε ξερω :P στο ιατρειο του , οι περισσοτεροι γιατροι [εχω παει το τελευταιο μηνα σε 3 διαφορετικες ειδικοτητες γιατρων :P] 30 με 40 ευρω την επισκεψη παιρνουν

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο δικός μου, 50Ε. Δεν ξέρω αν το 'ριξε βέβαια, έχει κανα χρόνο πλέον.

Την πρώτη φορά που είχα πάει πέταξε και το "40 χωρίς απόδειξη... για σένα το λέω..." :rolleyes:

Δημοσ.

επισκεψη στο Ικα ; ή στο ιατρειο του ? Πληρωνεις για να επισκεφτεις γιατρο στο ικα? δε ξερω :P στο ιατρειο του , οι περισσοτεροι γιατροι [εχω παει το τελευταιο μηνα σε 3 διαφορετικες ειδικοτητες γιατρων :P] 30 με 40 ευρω την επισκεψη παιρνουν

Χωρίς ασφάλεια ψάχνω... δεν έχω ικα κτλ.

είδα 80€ σε έναν για επίσκεψη και φρίκαρα! Τόσο κυμαίνονται χωρίς ασφάλεια; :/ 

Δημοσ.

νομιζω στην επισκεψη δε παιζει ρολο η ασφαλεια ... η ασφαλεια ειναι οταν σου γραφει φαρμακα ή σου γραφει να κανεις εξετασεις πχ

Δημοσ.

παίζει ρόλο γιατί όσο είχα του Δημοσίου ασφάλεια δεν είχα πληρώσει ποτέ επίσκεψη. 
Έκλεισα σε νοσοκομείο τώρα αλλά δεν ξέραν το κόστος χωρίς ασφάλεια. και το ραντεβού είναι σε 2 βδομάδες... θα μάθω μπράιγ μέχρι τότε. :/ 
Αν ξέρει κανείς πόσο κάνει στο Ιπποκράτειο η επίσκεψη θα βοηθούσε. Γιατί αν είναι να μου βγει μικρή η διαφορά, να πάω πιο σύντομα σε ιδιώτη. 

Δημοσ.

Το γνωρίζω. Έχω ήδη από τη forthnet που προσφέρει και αυτή.

Απλά ρωτάω γενικά, όχι για μένα και για όσους δεν έχουν τα παραπάνω.

Δημοσ.

Γυρίζω σπίτι μετά από βόλτα με έναν γκαντέμη καλό φίλο.

Πάω να βάλω το κλιματιστικό αφού από το περπάτημα είχα φτάσει τους 45°C. Το ανάβω, τίποτα. Απλά αναβόσβηνε το led μπροστά. Το βγάζω από τη μπρίζα, το ανάβω... Λειτουργεί για λίγο, χωρίς να βγάζει όμως ψυχρό αέρα και ύστερα από λίγο, πάλι το led μπροστά να αναβοσβήνει.

Και μιλάμε τώρα για κλιματιστικό ενός έτους και λιγότερο!! Απ'όσο βρήκα, κάτι παίζει με μία πλακέτα στην εξωτερική μονάδα. Κάτι, λέει, δεν επικοινωνεί με την εσωτερική μονάδα.

Μάρκα LG, Inverter V γράφει πάνω.

Να απευθυνθώ στο κατάστημα που το πήρα ή κατευθείαν αντιπροσωπεία; Ειδικά αυτή την εποχή, και αφού βρίσκομαι σε πατάρι (30ρια++ βαθμοί), δε γίνεται, για αυτό ρωτάω που να απευθυνθώ πρώτα. Τα νεύρα μου βραδιάτικα!

Δημοσ.

Άκυρο. Ευτυχώς, έφτιαξε. Γλίτωσα ταλαιπωρία.

Δε ξέρω τι έφταιξε. Διάβασα ότι κάτι δε κάνει καλή επαφή και ίσως έφταιγε η γείωση/ουδέτερο πώς στο διάλο λέγεται.

Όχι ότι σας νοιάζει, αλλά το έχω από χαρά. Ανοίγω λοιπόν τη μπρίζα του αρκουδίσιου, επειδή τελευταίως την έβαζα πλάγια με αποτέλεσμα το καλώδιο του κάπως να παίζει (οπότε ίσως μέσα να είχαν... ξεχαρβαλωθεί οι επαφές), σφίγγω λίγο τις βιδούλες, βάζω καλά ένα-δύο σιδεράκια που είχαν ξεφύγει και ΔΟΥΛΕΨΕ. 

ΟΕΟΕΟΕΟΕ.

images?q=tbn:ANd9GcQMHZtUzFXjVh81_Y8ZL-O

Δημοσ.

Καπου στο διαδυκτιο ειχα βρει μια πτηση της ΟΑ απο Αθηνα σε Ν.Υορκη πως ειναι μεσα απο το πιλοτηριο ενος αεροσκαφους και ηταν φανταστικη αλλα δεν θυμαμαι που την ειχα βρει και το google δεν βοηθησε.

Ξερει καποος κατι ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Δημοσ.

Ψαχνω μια ατακα στο youtube του σταθη ψαλτη που ελεγε "τι χαστουκι ηταν αυτο ρε σε ερωτευτηκα".

Δεν θυμαμαι καν την ταινια ομως, την θυμαται κανεις?Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...