kalogeros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ε βρε! Με αμαξι ξερω, την εχω κανει τη διαδρομη. Με τα κτελ θα ερθει μια φιλη μου και θελω να ξερω τι ωρα πρεπει να ειμαι εκει να την παρω...Μου λεει των 10 θα παρει... Πάρε τηλ στα ΚΤΕΛ και ρώτα τι ώρα φτάνει το λεωφορείο των 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μπαίνω amstel.gr για το διαγωνισμό, βάζω κωδικό και τηλέφωνο πατάω αποστολή και δεν κάνει τίποτα? Ξέρει κανείς τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ο jacobs στιγμιαίος έχει διαφορά από τον NES ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ε βρε! Με αμαξι ξερω, την εχω κανει τη διαδρομη. Με τα κτελ θα ερθει μια φιλη μου και θελω να ξερω τι ωρα πρεπει να ειμαι εκει να την παρω...Μου λεει των 10 θα παρει... Α....Απο 45 λεπτα μεχρι 1:30 ωρα μπορει να κανει. Αναλογως αν περασεις απο ολα τα χωρια/παραλιες. Πες της να ρωτησεις αν αυτο που θα παρει ειναι εξπρες, αν ναι τοτε θα κανει 45 λεπτα αλλιως πανω απο ωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Α....Απο 45 λεπτα μεχρι 1:30 ωρα μπορει να κανει. Αναλογως αν περασεις απο ολα τα χωρια/παραλιες. Πες της να ρωτησεις αν αυτο που θα παρει ειναι εξπρες, αν ναι τοτε θα κανει 45 λεπτα αλλιως πανω απο ωρα. Τελικά εκανε μονο μια ωρα ακριβως. Πολυ καλα θα έλεγα. Τα κτελ των μουδανιών πάντως ειναι οτι χειροτερο εχω δει! Ηταν να φυγει στις 7. Ειμαστε εκει 6:45. Παει 7 και μας λέει αυτη τα εισητηρια, πως το λεωφορειο θα φυγει στις 7:15. 7:17 παει ο οδηγος στο λεωφορειο και φευγει μονος του!!!! Μπαινουμε μεσα 3 ατομα εξοργισμενα και μας λεει η χοντρη πάλι οτι θα πει πρωτα Ποτιδεα να παρει 30 ατομα που περιμενουν στο δρομο και μετα θα ερθει να τους παρει. Τελικά 7:45 φυγανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Καλα αυτα τα χει... Οτι να ναι ημαστε εμεις εδω.. Υ.Γ:Μια φορα ειπα να παω για κατουρημα στην τουαλετα που ταχα εχουν, σε καδο απορριματων να εμπαινα πιο καθαρα θα ηταν. Ασχετο οτι ειχε μια εφημεριδα διπλα. Δεν ηταν ομως για να περασεις την ωρα σου, για αλλη χρηση την ειχανε εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Καλα αυτα τα χει... Οτι να ναι ημαστε εμεις εδω.. Υ.Γ:Μια φορα ειπα να παω για κατουρημα στην τουαλετα που ταχα εχουν, σε καδο απορριματων να εμπαινα πιο καθαρα θα ηταν. Ασχετο οτι ειχε μια εφημεριδα διπλα. Δεν ηταν ομως για να περασεις την ωρα σου, για αλλη χρηση την ειχανε εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Έχω χρόνια να πάρω καράβι, πείτε μία πόσο νωρίτερα από την ώρα αναχώρησης πρέπει να μαι στο λιμάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Νομιζω καμια ωρα με μιαμιση νωριτερα εαν εχεις οχημα , αν εισαι πεζο2 τοτε κανα μισαωρο κ πολυ λεω πριν. αμα ειναι και εισαι στου περαια του λιμανι μπες στις κλιματιζομενες αιθουσες ,μη καθεσαι μες στον ηλιο!πς εχω κ εγω παντως να μπω σε καραβι κανα 2 χρονια οποτε δε θυμαμαι ακριβως,εμεις παντα καμια ωρα πριν πηγαιναμε αλλα ειμαστε διπλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Πεζός θα 'μαι, κομπλέ. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewProject Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Υπάρχει σε καν'α Πλαισιο θηκη για CD(4) που να μπαίνει σε κλασέρ όπως η παρακάτω (που ειναι για φωτογραφίες ) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μόνο Πλαίσιο; Από αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewProject Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μόνο Πλαίσιο; Από αλλού; ωραιος !!! (αν βρει κανεις με 4 'τσεπες' απο τη μια και αλλες 4 απο την αλλη , ακομα καλυτερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Πεζός θα 'μαι, κομπλέ. Ευχαριστώ! Μην ξεχάσεις να κανεις check in με το Iphone και να ανεβάσεις φωτοου στο iphonegram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ξέρουμε πού περίπου κυμαίνεται μία επίσκεψη σε οφθαλμίατρο; (Χωρίς ασφάλεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις