chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Αύριο έχεις να πας σε γάμο; Επειδή κι εγώ έχω και αρχίζω να πιστεύω ότι θα σε δω εκεί.... Xaxa!!! Ε δεν νομίζω να παντρεύεται μόνο ένα ζευγάρι αύριο; Τι ώρα είναι ο δικός σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Όλοι στον ίδιο γάμο αύριο μάγκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Xaxa!!! Ε δεν νομίζω να παντρεύεται μόνο ένα ζευγάρι αύριο; Τι ώρα είναι ο δικός σου; Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η πρόσκληση είχε μέσα και ένα CD. Εάν έχεις κι εσύ CD τότε στον ίδιο θα πάμε. Τελικά στις 20:00 είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η πρόσκληση είχε μέσα και ένα CD. Εάν έχεις κι εσύ CD τότε στον ίδιο θα πάμε. Εμένα είχε βυνίλιο, άλλος γάμος lol!!!! Mα cd μέσα στην πρόσκληση; Δεν το χω ξανακούσει......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Το cd είναι για να διώχνει τα πουλιά ή έχει και περιεχόμενο; πχ το χαμένο sex tape τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εμένα είχε βυνίλιο, άλλος γάμος lol!!!! Mα cd μέσα στην πρόσκληση; Δεν το χω ξανακούσει......... Το cd είναι για να διώχνει τα πουλιά ή έχει και περιεχόμενο; πχ το χαμένο sex tape τους. lol Είχε ένα CD με κάτι τραγούδια. Ούτε εγώ είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 lol Είχε ένα CD με κάτι τραγούδια. Για να μαζέψει περισσότερους πελάτες. Σαν τις εφημερίδες. Είδες marketing; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Για να μαζέψει περισσότερους πελάτες. Σαν τις εφημερίδες. Είδες marketing; Χμμμμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Άμα ξέρεις να πλασάρεις το γάμο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ειναι τα τραγουδια του γλεντιου.. Αρχιζε να τα ακους και να ξερεις να χορευεις... Αλλιως θα σε διωξουν απο το γλεντι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Άμα ξέρεις να πλασάρεις το γάμο... Τέχνη το κάναμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Οποιος ξέρει απο ζυγαριές ακριβείας ας μου λυσει μια απορία (το έχω γράψει και αλλου αλλά ηταν oftopic) Αυτό το ΟUF που εμφανίζεται καμια φορά, ειναι επειδη δυσανασχετεί η ζυγαριά απ τα κιλά μου ή σημαίνει κάτι?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Υπάρχει πρόγραμμα για iphone4/ipad για photo books (πχ αντίστοιχο του simple prints αλλά να μην κάνει αυθαίρετα crop τις φωτογραφίες)? Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που λέει όλα τα νούμερα για τις τελευταίες εκλογές (και γενικά); Π.χ. τοις εκατό συμμετοχή από όλους τους εγγεγραμένους ψηφοφόρους, πόσοι είναι αυτοί, ποιο κόμμα πλειοψήφησε και με πόσο τοις εκατό κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Πως ζητάμε στα ελληνικά καταστήματα " whiteboard paint " ? http://lifehacker.com/the-diy-dry-erase-workspace-838271962 Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις