ariannaki85 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Άμα θέλει του δίνω και μία ροζ polo μπλουζίτσα που έχω και το κάνει σετάκι! Βρε όχι ροζ με ροζ κάτι σε λαχανί ίσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Βρε όχι ροζ με ροζ κάτι σε λαχανί ίσως Κοίτα, με μια σκουρόχρωμη ριγέ βερμούδα που έχω πάει τέλεια! Ε, και με λίγο ροζάκι από κάτω, κάτι θα γίνει. Εάν έχεις δει την ταινία Pretty in Pink θα καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 με τις cash cards δεν μπορείς να κάνεις αγορές απο το amazon κανονικά σαν πιστωτικές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 με τις cash cards δεν μπορείς να κάνεις αγορές απο το amazon κανονικά σαν πιστωτικές; Mπορεις αρκει να την ενεργοποιησεις γινεται τηλεφωνηκα παρε στην τραπεζα σου, θα πουν αυτοι την διαδικασια (μπορει να μην χρειαστει καν εαν εχει γινει κατα την εκδοση της καρτας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ok ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) άκυρο Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2013 από RobinBlack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αυτά τα ηχεία θα παίξουν σε μια onboard κάρτα ήχου η χρειάζονται external DAC? http://www.amazon.com/M-Audio-Studiophile-Active-Monitor-Speakers/dp/B0051WAM64/ref=sr_1_1?s=musical-instruments&ie=UTF8&qid=1374862050&sr=1-1&keywords=Monitor+speaker Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ξερει κανεις πως βγαινει ο μαρκαδορος για πινακα απο σακιδιο camping. Το υφασμα νομιζω ειναι ναυλον. Δοκιμασα με καθαρο οινοπνευμα αλλα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Στυλιστικά επιτρέπεται η γραβάτα χωρίς σακάκι; Επειδή δεν παίζει με 40 βαθμούς να βάλω blazer, μπορώ να βάλω γραβάτα με πουκάμισο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Στυλιστικά επιτρέπεται η γραβάτα χωρίς σακάκι; Επειδή δεν παίζει με 40 βαθμούς να βάλω blazer, μπορώ να βάλω γραβάτα με πουκάμισο; Κανονικά όχι, αλλά στις ζέστες πίστεψέ με χειρότερη είναι η γραβάτα από το σακάκι. Επίσης, άλλο το blazer και άλλο το σακάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Επίσης με 40 βαθμους καλσιου το μονο που θα φαινεται θα ειναι ο ιδρωτας σου στο πουκάμισο αρα φορα κατι απο πανω για να το κρυψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεκτό. Blazer και όχι σακάκι λοιπόν. Η γραβάτα δεν με προβληματίζει καθόλου από θέματος ζέστης μια φορά. Ακούω αντικροούμενες απόψεις και έχω προβληματιστεί γι'αυτό και ρώτησα. Μάλλον τελικός κριτής θα είναι η συνοδός που μου πε να "σε δω και να σου πω"...... Μισή ώρα δουλειά ffs, στο τραπέζι θα σκάσω με σορτσάκι και μπλούζα αλά YIN "ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ"!!!! ΌΛΟΙ οι κολλητοί παντρεύονται το επόμενο διάστημα. Σε όσους γάμους δεν έχω πάει όλη μου την ζωή θα πάω μέχρι τον Δεκέμβρη. Και απεχθάνομαι τα παντρολογήματα όσο λίγα πράγματα!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Βαλε ασπρο tshirt μαυρη γραβατα ματ και ενα γιλεκο μαυρο απο πανω τους.. Τζιν παντελονι μακρη και εισαι κομπλε... Τωρα για κοντο παντελονι θα πρεπει να ειναι λιγο φαρδυ για να μην φαινεται ακυρο το γιλεκο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Επίσης με 40 βαθμους καλσιου το μονο που θα φαινεται θα ειναι ο ιδρωτας σου στο πουκάμισο αρα φορα κατι απο πανω για να το κρυψεις. Από μια άποψη έχεις δίκιο, από την άλλη man αν φορέσω κάτι πάνω από το πουκάμισο βλέπω μαζί με τον γάμο να έχουμε και μια....κηδεία Για τον ιδρώτα η κλασσική λύση φανελάκι δεν δουλεύει πια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Από μια άποψη έχεις δίκιο, από την άλλη man αν φορέσω κάτι πάνω από το πουκάμισο βλέπω μαζί με τον γάμο να έχουμε και μια....κηδεία Για τον ιδρώτα η κλασσική λύση φανελάκι δεν δουλεύει πια ; Αύριο έχεις να πας σε γάμο; Επειδή κι εγώ έχω και αρχίζω να πιστεύω ότι θα σε δω εκεί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις